Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Колите с десен волан няма да бъдат вече легални!? Само слухове или...

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До: Колите с десен волан няма да бъдат вече легални!? Само слухове или...

Да, имаше такъв проекто-закон, който беше гласуван и отхвърлен. И то известно време назад. Когато се гласуваха и промените в закона за движение по пътищата, също не се прие, нито обсъжда нещо подобно. Дори и да се приеме нещо подобно, далеч трябва да сме от мисълта, че е направено от подбуди към нашата безопасност - безопасността е на последно място в списъка и е по-скоро оправдание. А някой задава ли си въпроса аджеба, защо точно в Дупница?

Коментар

то в тая наша държавица работата верно стана - "на коя страна ми е китката" та ми дреме на ....та"
      некои хора сигурно сън не могат да спят заради тия наши пусти десни волани,чудя се как още някой не е основал партия с мото "не ,на десните волани" 100% ще ше да се набута в парламента,те там и без това ги избират едни

за фаровете съм съгласен и аз мисля да си ги сменя на лето ,щото е кофти за другите водачи,ама всички останали глупости за опасност по пътищата да си ги запазят за тях си .
      TЛК 80-4.2ТД
      ТЛК 73-2.4ТД
      ...................

Коментар

Първоначално публикуван от Злой Преглед на мнение
        Пък да се надяваме че не е......
        Да се надяваме
        ТЛК 80 4,2ТД-95г

Коментар

Първоначално публикуван от prado Преглед на мнение
          Aз си регистрирах сузукито в Четвъртък в КАТ Велико Търново. Без никакви проблеми, 50 лв и даже и фаровете на сменях.
          Според мен е голяма глупост, щом в Германия може да се регистрира, защо при нас да не може.
          Поздрави
          Фаровете ги смени!!!

Коментар

Без никакви проблеми, 50 лв и даже и фаровете на сменях.
            И сега ще мърсуваш из улиците нощем вадейки очите на хората. Аре покажи малко самосъзнание и помисли за другите.

Писна ми от тИрикатчета с обратни волани дето си вземат дърт мерк за 5 лева и му слагат електроженчета по 50 лева щото фаровете били по 500. А пък нещо не виждали добре щото десният фар биел на късо ...

БРАВО, ЕВАЛА, ПОЗДРАВЛЕНИЯ за пича в КАТ, който се е хванал да напише наредба, с която малко от малко да озапти това безумие.
            Vitara 2.0 V6
            Honda CRV (Gen 1)
            Honda CRV 2.2 I-CTDI (Gen 3)
            ВАЗ 2131

Коментар

Моето Дискавъри го регистрирах на 3-и юни в КАТ-Видин без никакви проблеми, за около 3 часа. Никой и не отвори дума нито за десен волан, нито за фарове. А относно смяната на волана - никъде в документите на колата не пише, че е с десен волан, така че и да приемат някаква наредба за забрана на движението на коли с такива волани, ще си го обърна без да е нужно да го правя в лицензирана фирма. Един майстор каза, че на Дискавърито ще стане много лесно и ще ми вземе не повече от 700-800 лв с частите.
              Land Rover Discovery 200TDI

Коментар

Първоначално публикуван от ixeos Преглед на мнение

БРАВО, ЕВАЛА, ПОЗДРАВЛЕНИЯ за пича в КАТ, който се е хванал да напише наредба, с която малко от малко да озапти това безумие.
                Ще е хубаво първо да озъпти алчните си корумпирани колеги и подчинени из цялата страна! тоагва ше има и от мене едно "ЕВАЛААА"......ама нейсе....нема да е у тоя живот
                TЛК 80-4.2ТД
                ТЛК 73-2.4ТД
                ...................

Коментар

"Пича" от КАТ може да напише наредба, "Лазар" да се крие у храсти и да дебне за скорост, но няма никакво право да пише наредби от такъв характер. Това е наследство от близкото (вече стана далечно, но някои не се съобразяват) минало, когато Партията нареждаше и всичко трепереше и изпълняваше. Лошото е, че всички си траем. Не напразно "борците" вкараха в употреба бухалки. Та този "пич" заслужава някое и друго борче...с бухалка!
                  А аз - какво да кажа? Нямам кола с десен волан, но не мога да търпя такива "пичове". Колегите, които са против "десен волан", сигурно са прави, но това не се решава от "пичове". За край ще кажа: Боже, пази ни от такива, защото сами нямаме смелост да се справим!
                  Lancia Delta HF Integrale Evolucione

Коментар

Когато имате слухове и подозрения...потърсете доказателства и факти.
                    ....простичко е ...потърсете в Гугъл...
                    ....там в нета няма нищо черно на бяло.

Иначе спрете тези возила!!!Спрете ги -- прецакаха бизнеса на автоджамбазите....А и са ужасно опасни!!! - защото са безобразно качествено подържани, че единственият им недостатък е обратният волан...
                    Забранете ги официално....и се успокойте, че няма вече да има малумници...с обратни волани.
                    ....защо забравяте факта , че липсата на разум и умения ..няма нищо общо със вида и мястото на волана...то си е до човешкия материал!!
                    СИЛНИТЕ КРАДАТ ОТ ЧУЖДИ ДЪРЖАВИ, СЛАБИТЕ - ОТ СВОЯТ НАРОД !

Коментар

Незнам защо си мислите,че автомобилите с десни волани са прецакали бизнеса на автоджамбазите,че кой ги продава тия десни волани.

Защо да са по-поддържани от автомобил от Германия примерно,в Англия няма ли мърлячи?
                      ТЛК 80 4,2ТД-95г

Коментар

Първоначално публикуван от veilside Преглед на мнение
                        то в тая наша държавица работата верно стана - "на коя страна ми е китката" та ми дреме на ....та"
                        некои хора сигурно сън не могат да спят заради тия наши пусти десни волани,чудя се как още някой не е основал партия с мото "не ,на десните волани" 100% ще ше да се набута в парламента,те там и без това ги избират едни

за фаровете съм съгласен и аз мисля да си ги сменя на лето ,щото е кофти за другите водачи,ама всички останали глупости за опасност по пътищата да си ги запазят за тях си .
                        Не знам дали си карал по дефиле с десен волан зад камион,и да се опиташ да изпреварваш,бая се изнасяш и това ако не е опасно.Дано да спрат да регистрират коли с десен волан.

Коментар

Първоначално публикуван от ivied Преглед на мнение
                          За кола с десен волан съм съгласен, по трудно е. Но за джип с автоматични скорости карането е без проблем. Доста по-внимателен съм. Качеството на 4Х4 2-ра употреба, внос от Англия е доста над това за Европа. Имам опит. Всичките джипове бяха със сервизни книжки с пълна история, добре поддържани, на реалните мили.
                          Да бе карането,а изпреварването.Май забраваш за германските коли.

Коментар

Вчера 1 идиот със синя витара с десен волан по завоите м/у Обзор и Сл. бряг, така ми излезе насреща и ме изправи на педалите на Гранда, че още съм стресиран. А пък по Черноморието се движат доста културно чужденци с автомобили с десен волан, но проблема е че светят гадно.
                            Човешко е да се греши... Но това че грешиш, още не означава, че си станал ЧОВЕК!

"Когато някой не може да направи нещо, поради недостатък на сили, той вини за това случая."

Коментар

Момчета днес говорих със хората в КАТ София няма проблеми за регистрация.... Е това вече не мога да го разбера нали уж сме в една държава а как става в столицата да можеш да си регистрираш колата а в село Дупница да не може?
                              0-

Коментар

Първоначално публикуван от badboy86 Преглед на мнение
                                Момчета днес говорих със хората в КАТ София няма проблеми за регистрация.... Е това вече не мога да го разбера нали уж сме в една държава а как става в столицата да можеш да си регистрираш колата а в село Дупница да не може?
                                Като става на въпрос, май в Дупница одавна не се регистрират коли с десен волан. Продадох на колега от Дупница едно Паджеро преди около година, още тогава каза, че в Дупница няма регистрация.

За колегите по-горе даващи мнения - има тема "За или против десния волан", не е мястото тук на тези коментари. Тук темата се казва "Колите с десен волан няма да бъдат вече легални!? Само слухове или..." Коментарите с дефилетата и сините витари са за друга тема.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X