Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Спийд камери България (в разработка)

Свий
Това е залепена тема.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До: Спийд камери България (в разработка)

Понеже ползвам тази добавка /bg speedcams v.53_3.gpi/ и всичко е точно ако не е безкрайното повтаряне на "КАТ 50км в час"
    като ти го повтори 5-6 пъти и ти идва да я удушиш девойката от Гармина
    питането ми е - не може ли да каже 1-2 пъти и да спре , че ми идва малко много това постоянно повтаряне
    като се кара след Перник/към Кулата/ само нейния глас се чува
    иначе начинанието е супер
    мерси за разработката

Коментар

Първоначално публикуван от emilkost Преглед на мнение
      Понеже ползвам тази добавка /bg speedcams v.53_3.gpi/ и всичко е точно ако не е безкрайното повтаряне на "КАТ 50км в час"
      като ти го повтори 5-6 пъти и ти идва да я удушиш девойката от Гармина
      питането ми е - не може ли да каже 1-2 пъти и да спре , че ми идва малко много това постоянно повтаряне
      като се кара след Перник/към Кулата/ само нейния глас се чува
      иначе начинанието е супер
      мерси за разработката
      Като се движиш под 50км/час ще те предупреди идин два пъти,иначе и с един километър да си отгоре няма да спре . На ли в това е идеята

Коментар

Първоначално публикуван от marinkey Преглед на мнение
        Като се движиш под 50км/час ще те предупреди идин два пъти,иначе и с един километър да си отгоре няма да спре . На ли в това е идеята
        И според мен това НЕ Е идеята.
        Нека да го каже 2 пъти, а който иска да кара по бързо си е негова работа. На много места има предупреждения през малки разстояния и като на всяко Гергана го повтаря по 10 пъти наистина е изнервящо

Коментар

здравейте.
          качилсам си спиид акмери в.54 но не ми казва нищо смисал засада или поция а само пищи. как да си оправя проблема междо другото с бармин мобиле ХТ сам на нокия е71

Коментар

garmin mobile xt няма гласово предупреждение, а само тутка

Коментар

колеги, искам да ви благодаря за положените усилия и добре свършената работа. Благодарение на вас вече и моя нуви200 ще ме предупреждава за "касички" по пътя. А в комбинацията и с 15 бандов радар детектор ще е срамота, ако ме глобят някъде

Коментар

И все пак да бъдем разумни на пътя...
                [SIGPIC][/SIGPIC]

Коментар

Благодаря на всички за оказаните насоки. Да наистина телефона само пилка а на нувито си говори, макар че е досадно но поне говори.

Коментар

Първоначално публикуван от k1rqka Преглед на мнение
                    А в комбинацията и с 15 бандов радар детектор ще е срамота, ако ме глобят някъде
                    Изобщо не разчитай на това устройство. Ще те подведе, особено ако караш по русенския край.
                    Диян Димитров

Коментар

Познати ми споделиха, че има камери на прелеза в Божурище.
                      Ако някой има път нататък - нека вземе координатите...

Коментар

Не знам да ли тук е мястото да ви питам? Но съм нов собственик на 265W и понеже непрекъснато пътувам зад волана навсякъде в България всеки ден , имам голямо желание да имам на GPS-а , спид камерите.
                        Още съм много бос и не смея да пипам и да включа кабела към компа, да не збъркам нещата. Молбата ми е , някой колега ще се смили ли над мен и да ми помогне , срещу сьответните условия Благодаря предварително От софия съм.
                        Не пиша телефон да не излезе нахално. Моля , ако някой има желание и възможности да ми помогне. Да си пише координати аз ще го потърся. Е все някога може и да се науча , но засега не мога ПРИЗНАВАМ СИ!!!
                        [SIGPIC][/SIGPIC]
                        SJ 413

Коментар

Първоначално публикуван от Sam40 Преглед на мнение
                          Не знам да ли тук е мястото да ви питам? Но съм нов собственик на 265W и понеже непрекъснато пътувам зад волана навсякъде в България всеки ден , имам голямо желание да имам на GPS-а , спид камерите.
                          Още съм много бос и не смея да пипам и да включа кабела към компа, да не збъркам нещата. Молбата ми е , някой колега ще се смили ли над мен и да ми помогне , срещу сьответните условия Благодаря предварително От софия съм.
                          Не пиша телефон да не излезе нахално. Моля , ако някой има желание и възможности да ми помогне. Да си пише координати аз ще го потърся. Е все някога може и да се науча , но засега не мога ПРИЗНАВАМ СИ!!!
                          Мен ако ме питаш - седни и прочети малко... И ще можеш сам да си направиш готовите спиид камери...Много е лесно!!!
                          Винаги ще се намери човек да го направи за някое левче, но на всяка нова версия пак ще трябва да се прави същото. ПОради което ми се струва, че е по-добре да си научиш урока и да си го правиш сам....
                          Таралежчето е "птица" упорита, не го ли ритнеш - не излита !

Кто-то из Великих и Мудрых сказал, что когда меняют пастуха, только стадо считает, что меняется хозяин.

Коментар

Първоначално публикуван от Sam40 Преглед на мнение
                            ...
                            погледни
                            тук

Коментар

Благодаря и на двамата колеги! Наистина се оказа че не е това което си мислех, оправих се сам. Чест и почитания
                              Весели празници на всички!!!
                              [SIGPIC][/SIGPIC]
                              SJ 413

Коментар

Възможно ли е да се направи една версия за garmin mobile XT, в която точките speed камери да се вкарат като засади. Идеята е поне да предупреждава за тях, въпреки че няма да има различна икона или различен сигнал за предупреждение.

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 2 потребители онлайн. 0 потребители и 2 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X