Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Спийд камери България (в разработка)

Свий
Това е залепена тема.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До: Спийд камери България

Идеята за бабуните, кофите за боклук и пътни знаци с ограничения на скоростта е добра!
    Но просто не е за тази тема, може да се развихри нова такава...
    Само за сведение:
    от познат живеещ в Англия и ползващ Tom-Tom знам, че в неговата карта има И знаците за ограничения на скоростта.

Коментар

E...ти гърча, той си ползва GPS само вкъщи на дивана, защото от толкова инфо едва ли му остава време да погледне пътя.

Между другото при мен на 765 Т продължава да не сигнализира за камерата на къмпинг Ахелой. Много странно .....
      [SIGPIC][/SIGPIC]

Коментар

Първоначално публикуван от Sim3 Преглед на мнение
        E...ти гърча, той си ползва GPS само вкъщи на дивана, защото от толкова инфо едва ли му остава време да погледне пътя.

Между другото при мен на 765 Т продължава да не сигнализира за камерата на къмпинг Ахелой. Много странно .....
        а новата версия ли си качи 053_4

Коментар

Първоначално публикуван от Sim3 Преглед на мнение

колега, понякога poi loader-a прави проблеми. случвало ми се е и друг път. за съжаление не съм пътувал скоро извън града, не мога да проверя "на живо" . ще е добре да разбера дали проблема е останал и в новата версия от вчера. благодаря
          последна версия на спийд камерите и засадите: http://paralax.org/garmin/

Коментар

Инсталнах си тия ПОИ точки в ГПС-а с Пойлодера и той ми ги качи много категории с точки (40,50,...50police....) в Екстри->Потребителски ПОИ точки. Така обаче е трудно да намеря мойте ПОИ които съм добавил. Няма ли начин всички тия папки да се сложат в една. ГПС-а ми е Нуви 205
            Garmin nüvi® 205 (Денка)
            Nissan X-trail

Коментар

Първоначално публикуван от anastaspeykov Преглед на мнение
              Инсталнах си тия ПОИ точки в ГПС-а с Пойлодера и той ми ги качи много категории с точки (40,50,...50police....) в Екстри->Потребителски ПОИ точки. Така обаче е трудно да намеря мойте ПОИ които съм добавил. Няма ли начин всички тия папки да се сложат в една. ГПС-а ми е Нуви 205
              Ако правилно съм те разбрал става дума за твоите точки които си записал с нувито които се намират в любими а не в екстри

Коментар

Като отида в менюто Накъде -> Екстри-> Потребителски ПОИ точки
                ми излизат 15 категории
                ========
                Всички категории
                130
                50
                60
                ...
                police130
                ...
                red light
                =========

Когато добавя моя категория там с мои ПОИ точки , забива някъде между тия и по трудно се намира. Няма ли начин тия всичките категории за катаджиите да се сложат в една обща категория примерно "radari"
                Garmin nüvi® 205 (Денка)
                Nissan X-trail

Коментар

Мисля че неможе заради различната скорост и знака които трябва да са с едно име ако греша някои да ме поправи

Коментар

Първоначално публикуван от atanas_kosev Преглед на мнение
                    Мисля че неможе заради различната скорост и знака които трябва да са с едно име ако греша някои да ме поправи
                    така е
                    последна версия на спийд камерите и засадите: http://paralax.org/garmin/

Коментар

При мен с garminXT на симулация не ме предупреждава за камерата на цариградско, дори когато минава покрай нея не излиза и иконката(но когато разглеждам картата и съм доближил до 50м се вижда), а скоростта с която пише, че се движи е 86км. И с версия 53.3 и 53.4 е така.

Коментар

Аз също съм с последната версия на файла....
                        [SIGPIC][/SIGPIC]

Коментар

Първоначално публикуван от anastaspeykov Преглед на мнение
                          Първоначално публикуван от atanas_kosev Преглед на мнение
                          Първоначално публикуван от gadev Преглед на мнение
                          така е
                          Всъщност не точно. Ако директно копираш готовия файл в POI директорията ще е така. Ако обаче ти си ги зареждаш, можеш да си направиш една поддиректория навътре, а на POI Loader-а да зададеш по-горната като стартова - тогава ще ти ги сложи в подменю. Ако колегата gadev реши да ги компилира така, то и готовия файл ще е по същия начин.

Преди доста време имаше така дискусия, виж тук в тема "Работа с Custom POI на Garmin GPS" http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...255#post261255

Коментар

Първоначално публикуван от kirilmanika Преглед на мнение
                            При мен с garminXT на симулация не ме предупреждава за камерата на цариградско...
                            Как го пускаш XT-то на симулация колега? И аз искам да тествам новите файлове, за да няма изненади - да разбера, че не работи сигнализацията, когато ме спрат чичковците

Коментар

Ако става така и всички папки за катаджиите да са в една директория(категория) ще е най добре.

Първоначално публикуван от kirilmanika Преглед на мнение
                              При мен с garminXT на симулация не ме предупреждава за камерата на цариградско, дори когато минава покрай нея не излиза и иконката(но когато разглеждам картата и съм доближил до 50м се вижда), а скоростта с която пише, че се движи е 86км. И с версия 53.3 и 53.4 е така.
                              Снощи си играх с мойта Денка и като и вкарах над 1500 пой точки и почна да ги реже до 1000. Видях че първо е одрязало точките с катаджиите.
                              Garmin nüvi® 205 (Денка)
                              Nissan X-trail

Коментар

Хиляди благодарности за труда на колегите.
                                Аз имам следното питане.
                                От къде да изтрия ненеужните ми пои , защото като искам да запаметя някой ново место в ЛЮБИМИ , ми казва че нямам место.?

Благодаря Ви много!

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 2 потребители онлайн. 0 потребители и 2 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X