Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Спийд камери България (в разработка)

Свий
Това е залепена тема.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До: Спийд камери България (в разработка)

Ок, не може ли някой да прати едно запитване до Garmin относно проблема със спийд-камерите и Garmin Mobile XT?

Коментар

Първоначално публикуван от marinkey Преглед на мнение
      РАБОТИ ПЕРФЕКТНО. И ЕДИН КИЛОМЕТЪР ДА СИ НАД ОГРАНИЧЕНИЕТО СЕ СКЪСВА ТИТКА,ЗАЩОТО СЪМ ГО НАПРАВИЛ НА ПРОДЪЛЖИТЕЛЕН ТОН . ТОКУ ЩО ХОДИХ ДО ХИСАР И БЯХ ПУСНАЛ И ДВЕТЕ НАВИГАЦИИ НА ТЕЛЕФОНА НОКИЯ Е-52 С GARMIN MOBILE XT И GARMUN NUWI 255W ЗА ДА ВИДЯ КАК СЕ СПРАВЯТ ЕДНАТА НА ТЕЛЕФОНА ТИТКАШЕ,А NUWITO ГОВОРЕШЕ. ПОНЕ ПРИ МЕН.
      ПОЛИЦИЯ 50 КМ/ЧАС ТОВА ГОВОРИ НУВИТО
      Колега би ли дал ако не те затруднявам много номерата на камерите за които при теб Garmin Mobile XT- симбиан e предупреждавал нормално или поне начална и крайна точка на маршрута (за да пусна симулация).
      Аз също ползвам главно 255W и за камера предупреждава "камера XX км/ч".
      Могат ли и други колеги да потвърдят, че Garmin Mobile XT- симбиан предупреждава нормално за камери (не става въпрос за засада или redlihgt, а за камерите).
      Поздрав!

Коментар

Дали не е възможно и bg speedcams да се изведат като отделна икона в менюто,така,както това е сторено с ''Volvo dealers''.Вж.#92 от тук:http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...t=12888&page=5
        Ефектът ще е козметичен,но защо не.
        --------------------------------------

Коментар

Здравеите при мен това с иконите на Волво стана и изляза като отделна икона в менюто и ще е много хубаво според мен ако се направи и така с БГ спиидкамерите.
          поздрави за добрата работа

Коментар

Първоначално публикуван от gadev Преглед на мнение
            новата 054 версия.
            Коя е причината да ми иска непрекъснато регистрация (при положение, че съм влязал с user и password) при изтеглянето на първия файл? Втория файл, както и версия 53.5 ги тегля без проблем.

Коментар

Колега gadev,
              благодарности и от мен за труда който влагаш. Вив версия 54 точки 1006-гр Хасково, 1006-Хасково, Съединение -Раковски и 456-red light Хасково се дублират това е една и съща точка. Това са камераи поставени на колоните на светофра и следят за преминаване на червено. Предлагам в следващата версия да остане само 456-red light Хасково.

Коментар

Първоначално публикуван от egeniv Преглед на мнение
                Колега gadev,
                благодарности и от мен за труда който влагаш. Вив версия 54 точки 1006-гр Хасково, 1006-Хасково, Съединение -Раковски и 456-red light Хасково се дублират това е една и съща точка. Това са камераи поставени на колоните на светофра и следят за преминаване на червено. Предлагам в следващата версия да остане само 456-red light Хасково.
                ok.мерси

Коя е причината да ми иска непрекъснато регистрация (при положение, че съм влязал с user и password) при изтеглянето на първия файл? Втория файл, както и версия 53.5 ги тегля без проблем.
                не разбирам. от къде теглиш, че иска парола. пробвай от http://paralax.org/garmin/
                последна версия на спийд камерите и засадите: http://paralax.org/garmin/

Коментар

ok.мерси

не разбирам. от къде теглиш, че иска парола. пробвай от http://paralax.org/garmin/
                  Благодаря ти gadev. От тук всичко е наред, ама кой да каже

Добре че си ти, и че пишеш бавно, защото напоследък чета трудно

Коментар

аз да попитам, как ще се справим с сините зони в софия. Извинявам се за офтопика .... но трябва и тях да отбелейим по някой си начин ... ако отва стане ще е супер

Коментар

Ето и още една стацинарна камера от кръговото на Магистралата, на влизане в Стара Загора камерата се намира точно до един Автосалон от ляво на пътя.

N42.35653 E25.65689 Ограничение 50км/ч

Знака за ограничението е непосредствено преди камерата.

П.П. Не знам дали се повтарям, защтото на отиване не ми изпищя, че е има.
                      Последни версии на SpeedCameras за Garmin Mobile XT
                      http://rammsteingarminmobilext.hit.bg

Коментар

Първоначално публикуван от {Rammstein} Преглед на мнение
                        Ето и още една стацинарна камера от кръговото на Магистралата, на влизане в Стара Загора камерата се намира точно до един Автосалон от ляво на пътя.

N42.35653 E25.65689 Ограничение 50км/ч

Знака за ограничението е непосредствено преди камерата.

П.П. Не знам дали се повтарям, защтото на отиване не ми изпищя, че е има.
                        тази камера я има в базата. какъв уред използваш, нуви или друг?..
                        последна версия на спийд камерите и засадите: http://paralax.org/garmin/

Коментар

Има ли някаква разлика в кодирането на gpi файловете 53.5 и 54? Като кача първия всичко си е на кирилица. Като го заменя с втория започват да излизат въпросителни.

Коментар

тази камера я има в базата. какъв уред използваш, нуви или друг?..
                            Съжалявам за спаменето от моя страна, аз съм с GarminMobileXT

Поздрави Владислав
                            Последни версии на SpeedCameras за Garmin Mobile XT
                            http://rammsteingarminmobilext.hit.bg

Коментар

Първоначално публикуван от LRoad Преглед на мнение
                              Колега би ли дал ако не те затруднявам много номерата на камерите за които при теб Garmin Mobile XT- симбиан e предупреждавал нормално или поне начална и крайна точка на маршрута (за да пусна симулация).
                              Аз също ползвам главно 255W и за камера предупреждава "камера XX км/ч".
                              Могат ли и други колеги да потвърдят, че Garmin Mobile XT- симбиан предупреждава нормално за камери (не става въпрос за засада или redlihgt, а за камерите).
                              Поздрав!
                              По повод твоето питане на камера № 201 в Пловдив на колелото нувити 255 w ме предупреди но на телефона остана безмълвно
                              След това пътувах към Пазарджик на магистралата ме предупредиха и двете за камера 130 км/ч

Коментар

• малко помощ от разбиращите за bg speedcams v.53_3.gpi

Преди време си инсталирах карта с местата с камери на КАТ/bg speedcams v.53_3.gpi/
                                всичко е много хубаво , но има един голям проблем - безкрайното повтаряне на " КАТ 50км в час" или нещо подобно
                                като се кара след Перник кошмара е пълен - само гласа на девойката се чува като зациклил грамофон
                                накрая ми писна и спрях GPS-а
                                питането ми е - има ли някой който да е оправил този проблем
                                мисля , че едно или "две" са напълно достатъчно
                                иначе колегите са си свършили работата , но това постоянно повтаряне ми идва в повече
                                мерси предварително
                                лек и спорен ден
                                Понеже са ми отговорили в друг раздел моля модераторите да изтрият темата
                                Последно редактирано от emilkost; 14-12-09, 12:39.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X