Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Спийд камери България (в разработка)

Свий
Това е залепена тема.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До: Спийд камери България (в разработка)

Преди 2-3 дни пътувах и както си влизам в Стара Загора в посока от А1 Тракия на около 500м от входа на града пред мен един кара с 30-40км, та чак ме изнерви. Псувам си аз и го изпреварвам на забранено и какво да видя - отдясно камера (сега незнам дали е имало или не вътре нещо). Не мога да дам координати, защото се ядосах и сега чакам да видя дали ще получа покана за КАТ, но ако някой може да ги даде ще бъде мноого добре, защото ГПС-а не ми показа нищо, а съм с версия 56.

Коментар

Първоначално публикуван от Vlado_Ts Преглед на мнение
      Що бре , аз съм с 0.56 и при Скравена си сигнализира за камерата.
      Що се отнася до засадите : обикновено се нанасят най-често срещаните места , но нека да отбележим , че те са малко относително понятие . Милиционерите не седят на едно и също място - зависи дали пече слънце примерно ( тогава дирят храстите и сянката ) , дали има къде да се скрият и т.н.
      Конкретно на разклона за Вършец от доста време не съм ги виждал , но аз там традиционно налявам до 60 , откак ми взеха веднъж 5 лв.
      За сметка на това зачестиха на изхода от Враца към Монтана след складовете на "Алика" - при ограничението срещу бившите свинарници . Може би там имаш предвид ?
      А и често дебнат още на изхода при бензиностанцията - където ограничението е 40.
      Съгласен съм с теб ,че на разклона за Вършец стоят рядко , но периодично са там и винаги засичат за скорост когато са там .А тази точка дето съм дал е именно на бензиностанцията на Петрол , след ресторанта на Пуйката на изхода на Враца , там си седят имам чувството целодневно , аз си знам и намалявам винаги на 40км. , но други които пътуват и не са от нашият регион не знаят за тази засада .Относно Скравена камерата , може и да ми е от гармина , защото не ми сигнализира , а именно аз съм 50.050 на гармин мобиле тх, а и на тунелите ме известява след като отмина засадите , на първият тунел за София те седят веднага след излизането от тунела , а на мен ми бипка след като ги отмина .Това не ми пречи защото винаги си намалявам на 80км. , дори и да ги няма там , навик просто ми е станал

Коментар

Проследих точките, които бях публикувал в пост 1621, и открих следното:

Точка "624- Mramoren zasada@60" е въведена в базата с грешни координати.
        Правилните координати са: 43.308633, 23.672483

Дублирана точка (и с грешно описание, далеч е от Борован):
        "584 - Wraca-Borovanzasada@60": 43.24962, 23.57318

Благодарско на екипа, поддържащ базата със засади!

Коментар

Да ви призная вчера пътувах Бургас - София - Бургас и част от камерите, полицейските явки не се сигнализират от Гармина, но наблюдавайки уредчето се ориентирах по иконките, който се показваха на точното място.
          Съпроводено с акцията за превишена скорост съм доволен и на това, което е създадено.
          Успех!
          И карайте разумно!
          [SIGPIC][/SIGPIC]

Коментар

Първоначално публикуван от darkstar_ Преглед на мнение
            От няколко седмици вечер патрулка виси тук:
            N42.69368 E23.32801.
            По мое лично мнение, ще повисят още няколко седмици и ще сменят стоянката.
            Предложете дали да се включи в общия файл...
            на 20м е т.071(само дзън-дзън). Само с нея няма ли да стане? Да не задръстваме много файла... какво ще кажете?

Първоначално публикуван от alexmitrany Преглед на мнение
            Наскоро забелязах че стоят с радар на Магистрала Тракия посока София малко след отбивката за Пазарджик на новата бензиностанция на ОМВ. Ограничението е 130 км/ч. Това са координатите: N42 16.695 E24 16.629.
            това е т.591... не ти ли сигнализира на това място?

Първоначално публикуван от {Rammstein} Преглед на мнение
            Ето още една стационарна камера в Стара Загора на влизане от Студентски град веднага след първия светофар.

N 42.40984 E 25.59267 - Ограничение за града
            някой да каже какъв тип е тази камера?
            Последно редактирано от gadev; 01-05-10, 16:46.
            последна версия на спийд камерите и засадите: http://paralax.org/garmin/

Коментар

Нова версия - 057 Кирилица и латиница
              Прикачени файлове

Коментар

А може ли версия със звук само на спеед камерите, без досадното "Полиция ХХ км в час" ?
                Благодаря предварително.

Коментар

Първоначално публикуван от a_atanasov Преглед на мнение
                  А може ли версия със звук само на спеед камерите, без досадното "Полиция ХХ км в час" ?
                  Благодаря предварително.
                  на кирилица
                  Прикачени файлове

Коментар

Първоначално публикуван от gadev Преглед на мнение
                    Нова версия - 057 Кирилица и латиница
                    Ако е възможно колегата {Rammstein} да направи неговите настрки за версията за Mobile XT

Благодаря предварително

Коментар

Благодаря на gadev

Коментар

Да благодарим на gadev за новите POI файлове , аз ги сложих на гармина и остава само да ги проверя как са и дали са променени новите точки,а надявам се да има и нови.Нека не забравяме все пак да караме разумно по пътищата , а да използваме тези напомняния за засади от полиция когато сме разсеяни и сме се увлекли малко със скороста , случва се на всеки особено на мен .Лек път на всички желая .

Коментар

Неизвестно защо, на моя Garmin Nuvi 250W за пореден път не тръгна новата версия - файлът си е там, където трябва, но точките ги няма в уреда, и съответно не сигнализира. Затова оставих работещата версия 56. В нея точка 1019 -с.Презвитер Кузма е с неправилно име - правилното е с. Презвитер Козма.

Коментар

здравеите,имам един малко глупав въпрос,доста почетох ,но неразбрах дали в gpi faila bg speedcams, се съдържат и гласовите предупреждения или само със звуков сигнал, и дали трябва wav. фаила да се качва отделно,nuvi 205,мерси...

Коментар

Първоначално публикуван от gr_kanev Преглед на мнение
                              Неизвестно защо, на моя Garmin Nuvi 250W за пореден път не тръгна новата версия - файлът си е там, където трябва, но точките ги няма в уреда, и съответно не сигнализира. Затова оставих работещата версия 56. В нея точка 1019 -с.Презвитер Кузма е с неправилно име - правилното е с. Презвитер Козма.
                              пробвай сам да компилираш файл. gpx файловете съм ги дал

Коментар

Първоначално публикуван от darkstar_ Преглед на мнение
                                магистрала А1, засада с радар
                                N42.62408 E23.51742, ограничение 130 км/ч
                                Преди околомръсното на София, засада с радар:
                                N42.63237 E23.45390, ограничение 60 км/ч
                                Горубляне към Цариградско шосе, засада с радар:
                                N42.63783 E23.41420, ограничение 50 км/ч
                                Всичките засади са снети в един ден, ...
                                Само да ви припомня този ми пост. С една дума в София на миналите празници беше така, за другите градове не знам.
                                Така, че го имайте впредвид и честит празник.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X