Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Спийд камери България (в разработка)

Свий
Това е залепена тема.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До: Спийд камери България (в разработка)

Първоначално публикуван от gadev Преглед на мнение
    ето и LAT версията с включени гласови предупреждения:
    http://www.hotshare.net/file/229373-70388809d5.html
    Благодаря!

Коментар

Първоначално публикуван от chavdarlk Преглед на мнение
      Ако може да се публикуват сорсовете и за версията та кирилица.
      Благодаря предварително.
      хора, четете ми подписа
      последна версия на спийд камерите и засадите: http://paralax.org/garmin/

Коментар

Първоначално публикуван от kirilmanika Преглед на мнение
        При мен не сигнализира за speed камерите при версия 55, ако може колегата {Rammstein} да каже къде е тайната към успеха, защото с неговата V.54 всичко беше ок
        ако съдя по големината на файла на Rammstein неговата версия беше без wav файлове. За това пъро пуснах латинската версия без wav , защото тя се ползва основно на мобайл хт. Компилирах латинска версия и с wav. Пишете коя версия ползвате и на какви уреди.
        Убеден съм, че на нувитата няма проблеми, да не ме разочаровате сега...
        последна версия на спийд камерите и засадите: http://paralax.org/garmin/

Коментар

Първоначално публикуван от kirilmanika Преглед на мнение
          При мен не сигнализира за speed камерите при версия 55, ако може колегата {Rammstein} да каже къде е тайната към успеха, защото с неговата V.54 всичко беше ок
          Качи си версията на Гадев без гласовото предупреждение.Свали си след това Български глас.
          Разхервирай и копирай в папка Voice , но преди това махни стария.
          Това е Български глас за камерите за гармин мобиле тх.
          Прикачени файлове
          Последно редактирано от Наско; 04-03-10, 22:07.

Коментар

Първоначално публикуван от atanas_kosev Преглед на мнение
            Качи си версията на Гадев без гласовото предупреждение.Свали си след това Български глас.
            Златен!
            Потвърждавам - Гармин ХТ с българско гласово предпупреждение за камери (и то доста по-секси глас от стандартната леля).
            Сърдечно благодаря... не можело ХТ-то с глас, а

Коментар

Първоначално публикуван от atanas_kosev Преглед на мнение
              Да наистина работи гласа, но с версия 55 не предупреждава за всички speed камери, а когато сложа в.54 ({Rammstein}) предупреждава веднъж, когато наближи камерата, но на екрана не се появява ограничението в правоъгълниче, което попринцип е черно, а когато привишаваш скоростта червен фон, след няколко секунди се появява и след това пак изчезва. Един вид ми се струва, че се затормозява машинката при версия 54, а при версия 55 не е направено това, което е направил {Rammstein} при версия 54.
              И още нещо.. възможно ли е да се направят гласови предупреждения за отделните категории, както при версията на gadev (засада 50км/ч, камера 50км/ч и т.н.)

Коментар

На какво устройство?
                При мен на UIQ XT почна да казва и "Намалете скоростта" когато симулирам трасе и у-вото надвишава ограниченото ПО ЗНАКА, освен това казва "Зона със скрит радар 50км/ч"? Версията на камерите е v.54, 55 не съм я пробвал още

Коментар

МАлко нови засади по новия път В.Търново-Гурково

N43.06383 E25.59473 - ограничение 50 като за градско
                  N43.04076 E25.63243 - ограничение 60 за идващите от Търново, за дръгите посоки не засичат защото е в различни ленти (за сега)
                  N42.97135 E25.62003 - ограничение 60, засичат само тези в посока от Гурково към Търново, защото е спускане и завой, за другата посока има видимост

Коментар

Първоначално публикуван от Topper Преглед на мнение
                    На какво устройство?
                    При мен на UIQ XT почна да казва и "Намалете скоростта" когато симулирам трасе и у-вото надвишава ограниченото ПО ЗНАКА, освен това казва "Зона със скрит радар 50км/ч"? Версията на камерите е v.54, 55 не съм я пробвал още
                    При мен с mobile XT казва "зона със скрит радар" без ограничението, но това го казва както при засадите, така и при speed камерите, когато реши да предупреждава за тях.

Коментар

41427.57277342.561393380Между Поморие и Бургас, E87

Според мен има някакъв проблем с версиите за тази камера. Камерата определено се вижда, а и е обявена официално.
                      С предните версии 053, 054 устройството сигнализираше в посока от Бургас за Поморие, но в обратната мълчеше.
                      Сложих най новата 055 лат. Сега има обратен ефект- сигнализира от Поморие за Бургас, но мълчи в обратната посока.

Някакви идеи?

Коментар

N42 16.653 E24 16.705 - Патрул на новата бензиностанция на OMV на магистрала Тракия, след Пазарджик, посока София. Ограничение 130.

Стоят на изхода на бензиностанцията, повече вечерно време, под лампата.

Коментар

Днес си поиграх да тествам със симулация няколко speed камери на Mobile XT, с версия 54, с версия 55. Сигнализира когато си поиска, на камерата на Ахелой преди с в.54 сигнализираше, а сега не иска. Сложих по-стара карта (усъмних се да не би проблема да се появява, когато се смени картата), но и това не помогна. Камерата на Благоевград я пробвах и двете посоки, пак нищо....А тази на бул. Вапцаров пищи... Кое го тормози толкова, че не иска да пищи

Коментар

Здравейте колеги,с нуви 255В съм и имам проблеми с гласа при използване на версия 54.Пример:при съвпадение на момента в който се обаждат и двата гласа(гласа на гармин и гласа за скоростта),се получава непрекъснато бръждене ,което се оправя само с изключване на апарата.Въпросът ми е може ли това да се коригира и по какъв начин?

Коментар

Аз ползвам същия 255W и нямам проблеми. На твое място бих актуализирал и софтуеъра и версията на засадите с най-новите. Струва ми се че нищо няма да изгубиш от това, напротив. При мен гласа на "лелята", която предупреждава за камерите е доста по-гъгнив от Гарминския, но струва ми се че това е нормално все пак качеството на записа е възможно най-икономично откъм памет, а не HI FI, както беше писал някой из форума.
                              Диагностика точна едва ли някой може да направи, често причините са случайни и се оправят с преинсталация или ъпдейт, след което никой не се интересува какво е причинявало проблема.

Коментар

Здравейте, колеги. Искам да ви попитам има ли начин да инсталирам само speedcams (без местата където дебнат полицаи и red-light cams).

Мерси

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X