Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Спийд камери България (в разработка)

Свий
Това е залепена тема.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До: Спийд камери България (в разработка)

ами колега при мен нали съм от варна всичко си е наред-пищи приказва че има камери ,можеби при теб е някой файл който е повреден,незнам пак но нека по запознатите да споделят своето мнение.

Коментар

Първоначално публикуван от spens_82 Преглед на мнение
      ами колега при мен нали съм от варна всичко си е наред-пищи приказва че има камери ,можеби при теб е някой файл който е повреден,незнам пак но нека по запознатите да споделят своето мнение.
      Колега имаш ли възможност да провериш споменатите точки аз съм с последната версия на Red light с нуви 205

Коментар

ами колега когато минах днеска през-точки 001 - Варна,Елпром 003-Варна ГПС-а пищи и казва-"внимани е камера"

Коментар

N 42.60394 E 23.071342 гр.Перник - полицейска засада- ограничение 60км/ч

Коментар

Първоначално публикуван от spens_82 Преглед на мнение
            ами колега когато минах днеска през-точки 001 - Варна,Елпром 003-Варна ГПС-а пищи и казва-"внимани е камера"
            С коя версия си ти в моята версия в папка red light няма mp3 файл с предупреждение но както и да е аз си ги компелирах като махнах всички mp3 файлове и сега си работи но само татика

Коментар

Полицейска засада до с. Старо село на главен път Е79 в посока София.
              N 42.484235 E 23.121129 - ограничение 90 км/ч

Коментар

ами колега имам два файла Red Light : единия е BG-RedLightSpeedcam.gpx и другия Red light.gpi,единия е във папка "POI" a другия във "GPX" не пише коя версия са.

Коментар

колега не пише каква версия е. има във нувито два файла: единия във папка POI-Red light.gpi, a другия във папка GPX- BG-RedLightSpeedcam.gpx. това са мойте Red Light файлове, за версията само мога да гадая
                  Последно редактирано от spens_82; 24-11-09, 22:08. Причина: Ползвайте главни букви за започване на изречение!!!

Коментар

Тогава си качи някоя от последните (54) версии направо от компилирания файл .GPI в папка POI или си качи (пак най-новата версия) с POILoader-a, но вече .GPX.
                    Колкото до Red light.gpi <- това не е коректно име за GPI файл, не трябва да има интервали в името му.

Коментар

Първоначално публикуван от Topper Преглед на мнение
                      Тогава си качи някоя от последните (54) версии направо от компилирания файл .GPI в папка POI или си качи (пак най-новата версия) с POILoader-a, но вече .GPX.
                      54 версия кога и къде е излязла ? Като последна навсякъде тук виждам 53.4.

Коментар

нова версия 053_5 на кирилица.
                        Прикачени файлове
                        последна версия на спийд камерите и засадите: http://paralax.org/garmin/

Коментар

Колеги.Относно мобайл версиите , не съм ги пробвал още, но мисля че проблема им е с кирилизацията. Така мисля , защото , когато си ъпдеитнах софтеура на Nokia N97 ми изчезна всичко което беше на БГ.
                          Като цяло менюто ми се промени.

А за навигациите , до сега бях с bg speedcams v.53_4 и нямам ядове.

Сега ще пробвам и последната версия.

Ако мога да олесня колегите които срещат още проблем при слагането на .gpi , ето как съм го направил.

1. Свързвате навигацията с УСБ .
                          2.Копитате си фаила от рар архива , и го поставяте в навигацията,в папка ПОИ.(Копирате само фаила бг спиид..... .гпи, без всякакви други папки с гласове и т.н. )
                          (виж прикачения фаил. ) >>>>
                          Прикачени файлове

Коментар

Днес минах покрай
                            НОМЕР 345 23.22170 42.80434 2 50 Костинброд, 2те посоки

и ме предупреди вече като бях точно на точката, не знам как е настроена точката на колко метра да предупреждава а и бях над 50 км трябваше постоянно да пищи.

Коментар

новата 054 версия.
                              Прикачени файлове
                              последна версия на спийд камерите и засадите: http://paralax.org/garmin/

Коментар

Странно, но мен продължава да не ме предупреждава за speed камерите. Garmin mobileXT v.5.00.60

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 2 потребители онлайн. 0 потребители и 2 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X