Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Kawasaki KFX700 vs Renegade 800

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До: Kawasaki KFX700 vs Renegade 800 или по-точно ВСЕКИ СРЕЩУ ВСИЧКИ!!!

Първоначално публикуван от Desislav Преглед на мнение
    Защо трябва да "качвам още някои лев" след като KTM си го дават фабрично !?
    Фабрично ама си е в ценатаЗадното независимо окачване е несравнимо с останалите,но ти ще се обедиш като дойдат дървета и камани.
    Eвгени Филчев
    Всичко което не ме убива, ме прави по-силен!

Коментар

Първоначално публикуван от kocha Преглед на мнение
      ...КТМ това е първо АТВ пък и рамата им я правят POLARIS...
      Това къде го прочете ?
      Издъних се на Тюринг теста

Коментар

• До: Вечният спор - кои какво ATV предпочита!

Първоначално публикуван от s_s1 Преглед на мнение
        Сигурно, ако прочетат темата ни ще си направят СЕКУРО т. е. ще го преместят от единия крачол в другия, ако стига до там, де.
        Иначе Кавасаки са си велика сила, спор няма, правят всичко, от отверки до влакове и комбайни, а че се били о**али с един модел АТВ-та- голямо важно, а че не са го обновили-ами отговора е лесен не виждат смисъл да влагат пари за доработка на нещо морално остаряло, като така и така се продава по малко. По- добре да не влагат, пък колкото бройки пробутат - все е кяр.
        Един от най-популярните модели АТВ Ямаха-Банши не е променяно над 20 години.Защо ли?
        То защо ли спорим Виж класиранията от РШЕ, там господсва само един модел - КФX 700.
        това ако е оа****е
        РЕПУБЛИКАНСКИ ШАМПИОНАТ ЕНДУРО 2008 - КРАЙНО КЛАСИРАНЕ
        Републикански Шампионат Ендуро 2007 - Крайно класиране
        БЕШ 2006 - КРАЙНО КЛАСИРАНЕ + ЧЕЛНИ ДЕСЕТКИ ПО КЛАСОВЕ

Коментар

Първоначално публикуван от Краси Грудев Преглед на мнение
          ...То защо ли спорим Виж класиранията от РШЕ, там господсва само един модел - КФX 700.
          това ако е оа****е
          Нормално е, като няма други марки... От 2006 година чакаме "количествените натрупвания да станат качествени"
          През 2006 през цялата година Краси Колев беше с "тракторче" Bombardier Traxter и поради тактическа грешка стана втори в Шампионата ( не трябваше да кара на Шумен, ама пусти мерак... )
          Та в тая връзка, дай някакво класиране по Европа или Америка
          Надали са чували за KFX 700

Коментар

Първоначално публикуван от ТОДОР ХРИСТОВ Преглед на мнение
            Нормално е, като няма други марки... От 2006 година чакаме "количествените натрупвания да станат качествени"
            През 2006 през цялата година Краси Колев беше с "тракторче" Bombardier Traxter и поради тактическа грешка стана втори в Шампионата ( не трябваше да кара на Шумен, ама пусти мерак... )
            Говорим за БГ ендуро
            А за 2006 адаша бе карал просто повече състезания от 45 годишният чичо Еди.
            Последно редактирано от Краси Грудев; 04-12-08, 21:54.

Коментар

Вие пък сега се заяждате, кой си спомня за 2006 г. гледайте в бъдещето:
              За 2009 г. Кавасаки отново ще сменят цвета на лепенки и пружини на кфх 700 и ще дръпнат напред, то това ниски емисии на СО2 са далечни перспективи...
              Ама аз тези неща не ги разбирам, не съм се класирал добре по състезания, защото винаги съм си носел въже и съм го използвал по предназначение, за да помагам на колеги със сузукито на жена ми.
              А пък те са споделяли, че други от техния клуб не са спрели, за да им помогнат.
              Ама това са други приказки, ако за 2010 г. КФХ 700 го газифицират запазвам си правото да си го купя
              Човешко е да се греши... Но това че грешиш, още не означава, че си станал ЧОВЕК!

"Когато някой не може да направи нещо, поради недостатък на сили, той вини за това случая."

Коментар

Първоначално публикуван от s_s1 Преглед на мнение
                Вие пък сега се заяждате, кой си спомня за 2006 г. гледайте в бъдещето:
                За 2009 г. Кавасаки отново ще сменят цвета на лепенки и пружини на кфх 700 и ще дръпнат напред, то това ниски емисии на СО2 са далечни перспективи...
                Ама аз тези неща не ги разбирам, не съм се класирал добре по състезания, защото винаги съм си носел въже и съм го използвал по предназначение, за да помагам на колеги със сузукито на жена ми.
                А пък те са споделяли, че други от техния клуб не са спрели, за да им помогнат.
                Ама това са други приказки, ако за 2010 г. КФХ 700 го газифицират запазвам си правото да си го купя
                Ще ти уредя такава цена,че ще ти останат пари една година да караш на аванта- по евтино е от колкото на газ

Коментар

Първоначално публикуван от Краси Грудев Преглед на мнение
                  Говорим за БГ ендуро
                  А за 2006 адаша бе карал просто повече състезания от 45 годишният чичо Еди.
                  Чичко Еди си е покарал, има пропуснат само един кръг от 9 общо...
                  А за 2008 година всички знаем как се стъкмисваха класиранията на Kawasaki-та
                  Но, това е друга тема... Просто искам да кажа, че не е показател за качествата на АТВ-то

Коментар

Чичко Еди си е покарал, има пропуснат само един кръг от 9 общо......
                    Състезанията в РШЕ са си повече преценка, събразителност, тактика и ориентиране. Това че караш бързо, добре преминаваш екстрими, и владееш машината до съвършенство са на 2-ро място (неозначава че са ненужни). Състезанията се печелеха най-вече със първото във което Еди е несравним!!! Естествено това блесна със всичка сила на Chalange Cup, там пък се показа кои е по добър на 2-то. Състезанията са от много различен формат, при едното не е важно колко газ даваш а как си с един друг спорт "ориентиране" затова и няма голямо значение какъв ти е мотора/ATV-то. Нека Христов каже как едно Кимко 250 стана 1-ви на Гърция!

Коментар

Но, това е друга тема... Просто искам да кажа, че не е показател за качествата на АТВ-то
                      А за какво е показател ? Ако имам право да попитам . И за да изпреваря събитията ,ще напомня: Еди -- 45г. , Каранов -- 54 г.
                      full time rider, part time racer
                      jrc4life

Коментар

Освен всичко написано издържливостасе оказва много важна,щото всеки може да дава газ 5мин.,ами после като умалее-грешки,въргали и....ох,кой ще ми държи кормилотоДесо го видях на тренировките в Дълбок дол,направи около 12 обиколки и като слезе от АТВ-то,все едно е ходил да пие кафеМожеби е закусвал спанакили просто е добре тренирал!!!Николен същата работа + напрежението от гонката с гърка в неделя,при него емоцията взе надмощие и понаправи някои грешки но въпреки това показа класа!Така че издържливоста(физическа и психическа) за мен са на 2-ро място,ако пък предницата на АТВ-то ти е много лека и тресе и ходи където иска ще трябва повечко сила
                        Eвгени Филчев
                        Всичко което не ме убива, ме прави по-силен!

Коментар

Първоначално публикуван от JRC Преглед на мнение
                          А за какво е показател ? Ако имам право да попитам . И за да изпреваря събитията ,ще напомня: Еди -- 45г. , Каранов -- 54 г.
                          За това им свалям шапка и на двамата, винаги съм го казвал че за годините са си в страхотна форма и ни слагат в малкия си джоб.
                          Но това което те постигат си зависи изцяло от тяхната физическа издръжливост особено на Сашо.

Коментар

Първоначално публикуван от kocha Преглед на мнение
                            Освен всичко написано издържливостасе оказва много важна,щото всеки може да дава газ 5мин.,ами после като умалее-грешки,въргали и....ох,кой ще ми държи кормилотоДесо го видях на тренировките в Дълбок дол,направи около 12 обиколки и като слезе от АТВ-то,все едно е ходил да пие кафеМожеби е закусвал спанакили просто е добре тренирал!!!Николен същата работа + напрежението от гонката с гърка в неделя,при него емоцията взе надмощие и понаправи някои грешки но въпреки това показа класа!Така че издържливоста(физическа и психическа) за мен са на 2-ро място,ако пък предницата на АТВ-то ти е много лека и тресе и ходи където иска ще трябва повечко сила
                            + 1 . Издържливостта е основен фактор при всеки спорт и всякакви деиности свързани с физ. натоварване. Десо е в добра кондиция , той е много добре подготвен състезател , има сериозно отношение към спорта. В Дълбок дол с KFX а можеше и още толкова да навърти без да се измори . Дори с Ренегад ще направи поне 6 обиколки на MAX
                            jrc4life

Коментар

Наистина влагам много в едно състезание независимо какво е то. Отделно постоянни тренировки на всякакъв вид терен до макс, затова и много неискат да излизат с мен защото чанча е неуписуем! Натоварването е свръх яко, но Chalange се оказа по изцеждащ, въпреки че 8 обиколки не са много. Бях се нагласил за 15! Тренировка импровизираща състезание - това му е маиката! Който в началото на 2009 предстоят ежеседмично!
                              Каранов и Еди - двама човека достоини за подражание и уважение!

Коментар

Няма по красноречив пример за стъкмисано състезание от това в Дълбок дол --- в раздела 4x4 където целта прозираше от всякъде. Е Каранов обърка някакви сметки--виновен е ! Иначе като цяло събитието беше N1. Голямата медийна изява допринесе много за популяризирането на АТВ като член на мото спорта.
                                jrc4life

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 2 потребители онлайн. 0 потребители и 2 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X