Не обичам да пиша такива коментари но... та тая неудачия има повече повреди от моята вече 23 годишна Хонда.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Моята Дачия е Моят Автомобил
Свий
X
-
Първоначално публикуван от v.kostov Преглед на мнениеДали този двигател, 1000 кубика с турбо, има ресурс да изкара примерно 200000 км., ако е така може би си струва покупката с ясната мисъл, че се купува работен автомобил....
Питал съм за ресурсът на двигателя и вярвам на човека, който ми е казал:
”Минимум 240000 пробег при правилна експлоатация, може и повече.”
За щастие до сега нямам проблеми с двигателя.Последно редактирано от _ninja_; 15-10-23, 20:25.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално публикуван от novatech Преглед на мнениеЗа някои крайъгълните камъни в живота са датите за поредното посещение в сервизНякои си караме колите и не помним кога сме влизали в сервиза...
Не го правя за себе си, а да е ясно какво се случва или ще се случи, или не, с други хора и автомобил от новите Dacia. Аз лично съм хвърлил око на следващото поколение Dacia и се надявам по-редки посещения в сервиз, за да коригират заводските пропуски. Този път няма да се хвърлям на Първите бройки, а ще си карам тази още известно време.
Пазете се!
- 2 likes
Коментар
-
Сменена “антена” за спешното обаждане по гаранция.
Това е последната информация, която давам за Моята Дачия, която бе Моят Автомобил. След Нова година, края на януари минавам на друго, надявам се по-добро ниво марка и модел за автомобил.
Благодаря за вниманието, с което ме изслушвахте през годините и дано съм бил полезен.
Хубава вечер и се пазете!
- 1 like
Коментар
-
Официално, от днес вече съм без Дачия, чакам 10 работни дни за Новото Renault Captur!
Взех един заместващ автомобил, Дъстър 4х4, дизел, който ще върна в деня на получаването на Реното!
Погледнах един Логан като моя в шоурума, но с по-малко екстри и цената му надхвърля 33000 лева. Моята бе на цена около 27000 лева преди 3 години. Сега ѝ взех 20000 лева, като съм изминал 98000 км…..
Реното е 42000 лева, след отстъпка 5000 лв, отново бензин/LPG.
Лек ден и се пазете!Последно редактирано от _ninja_; 17-01-24, 11:03.
- 2 likes
Коментар
-
Първоначално публикуван от marinrr Преглед на мнениеСтранни са цените сега. За Каджара ми дават почти толкова, за колкото съм го купил преди 4 години. Ама няма какво да купя пот добро за тези пари.Който търси , намира !
Човекът е човек, когато е на път !
Коментар
-
Мдааа, липсваше ми дизела!
Заместващият автомобил до връчване на Каптюра е дизелов Дъстър 4х4, последният модел, ръчка. Дадоха ми го с гориво до горе и малко течност за чистачки. Нулирах борда. Трети ден джиткам да си върша работа, а средният му разход варира от 5.3, 5.5 литра. Само на 13000 км пробег е и се старая да не го ръчкам рѐзко. Много безшумно ра̀боти - вън и особено вътре. Чакам тия дни да го видя в сняг и студ. Пак ще пиша.
- 1 like
Коментар
-
Добре се представя Дъстърчето и в типично зимни условия. Стои стабилно на пътя, а не е като да не съм го карал, 1015 километра пробег му направих. Средна скорост от 44 км/ч. Среден разход на дизел от 5.3 литра на 100 км. От Първа, до Четвърта предавка, са много къси, но бързо се свиква, ако си по-чевръст. Благодарение на добрия въртящ момент там където съм карал предната Дачия на 4-та и 3-та, дизеляка искаше 5-та, нерядко и 6-та. А бе бива!
Другата седмица взимам Новото Бижу и връщам Дъстърчето!
Пазете се от зарази!
Коментар
Активност за темата
Свий
Тук са 2 потребители онлайн. 0 потребители и 2 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар