Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Моята Дачия е Моят Автомобил

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Не обичам да пиша такива коментари но... та тая неудачия има повече повреди от моята вече 23 годишна Хонда.

Коментар

• Дали този двигател, 1000 кубика с турбо, има ресурс да изкара примерно 200000 км., ако е така може би си струва покупката с ясната мисъл, че се купува работен автомобил....

Коментар

• Първоначално публикуван от v.kostov Преглед на мнение
        Дали този двигател, 1000 кубика с турбо, има ресурс да изкара примерно 200000 км., ако е така може би си струва покупката с ясната мисъл, че се купува работен автомобил....
        За две години и половина минах 90 хиляди, като личен. Ако следиш “проблемите” ми до пет години ще е ясно.😐

Питал съм за ресурсът на двигателя и вярвам на човека, който ми е казал:
        ”Минимум 240000 пробег при правилна експлоатация, може и повече.”
        За щастие до сега нямам проблеми с двигателя.
        Последно редактирано от _ninja_; 15-10-23, 20:25.

Коментар

• На 06.11.2023 г. съм на гаранционна смяна, на модулът за клаксона.

Коментар

• За някои крайъгълните камъни в живота са датите за поредното посещение в сервиз Някои си караме колите и не помним кога сме влизали в сервиза...
            Фиат Купе
            Опел Фронтера В
            Мицубиши Паджеро Пинин

Коментар

• Първоначално публикуван от novatech Преглед на мнение
              За някои крайъгълните камъни в живота са датите за поредното посещение в сервиз Някои си караме колите и не помним кога сме влизали в сервиза...
              Късметлия си ти, голям!

Не го правя за себе си, а да е ясно какво се случва или ще се случи, или не, с други хора и автомобил от новите Dacia. Аз лично съм хвърлил око на следващото поколение Dacia и се надявам по-редки посещения в сервиз, за да коригират заводските пропуски. Този път няма да се хвърлям на Първите бройки, а ще си карам тази още известно време.
              Пазете се!

Коментар

• Имам бутон за спешни обаждания от колата. Нещо се е бъгнало и на 93000 км пробег, реши, че му е време за “проверка”. Записах си диагностика…
                Хубав ден и се пазете!

Коментар

• Сменена “антена” за спешното обаждане по гаранция.

Това е последната информация, която давам за Моята Дачия, която бе Моят Автомобил. След Нова година, края на януари минавам на друго, надявам се по-добро ниво марка и модел за автомобил.
                  Благодаря за вниманието, с което ме изслушвахте през годините и дано съм бил полезен.

Хубава вечер и се пазете!

Коментар

• piron45
                    piron45 коментира
                    Редактиране на коментар
                    Радвам се че най после се вразуми че Дачия не е автомобил. Но сега пък рекламират новия Дъстър, може да се пробваш. успех.

• Благодаря от сърце!
                  Черно, мирише и разваля характера!

Коментар

• Натиснете снимката за да я уголемите  Име:IMG_0104.jpeg Прегледи:5 Размер:1.28 МБ ID:6951901 Официално, от днес вече съм без Дачия, чакам 10 работни дни за Новото Renault Captur!
                    Взех един заместващ автомобил, Дъстър 4х4, дизел, който ще върна в деня на получаването на Реното!

Погледнах един Логан като моя в шоурума, но с по-малко екстри и цената му надхвърля 33000 лева. Моята бе на цена около 27000 лева преди 3 години. Сега ѝ взех 20000 лева, като съм изминал 98000 км…..
                    Реното е 42000 лева, след отстъпка 5000 лв, отново бензин/LPG.

Лек ден и се пазете!
                    Последно редактирано от _ninja_; 17-01-24, 11:03.

Коментар

• kbot
                      kbot коментира
                      Редактиране на коментар
                      После може да споделиш 10-те разлики с реното

• novatech
                      novatech коментира
                      Редактиране на коментар
                      Мдаа, твоята Дачия вече не е твоят автомобил , а беше такъв фен на марката... Май ти порасна работата, после и на немско ще минеш.

• Странни са цените сега. За Каджара ми дават почти толкова, за колкото съм го купил преди 4 години. Ама няма какво да купя пот добро за тези пари.
                    Марин Райковски

Коментар

• Първоначално публикуван от marinrr Преглед на мнение
                      Странни са цените сега. За Каджара ми дават почти толкова, за колкото съм го купил преди 4 години. Ама няма какво да купя пот добро за тези пари.
                      Няма нищо странно. Инфлацията обезцени хартишките.... Освен това в такава ситуация и не само, в бедни държави като нашата, цените на автомобили втора ръка растат.
                      Който търси , намира !
                      Човекът е човек, когато е на път !

Коментар

• Да де, ама не точно! До скоро Рено беше лидер в ниски цени. Явно са се полакомили малко повечко. Защото, поне според мен, в момента има по- интересни оферти при Шкода.
                        Марин Райковски

Коментар

• Мдааа, липсваше ми дизела!
                          Заместващият автомобил до връчване на Каптюра е дизелов Дъстър 4х4, последният модел, ръчка. Дадоха ми го с гориво до горе и малко течност за чистачки. Нулирах борда. Трети ден джиткам да си върша работа, а средният му разход варира от 5.3, 5.5 литра. Само на 13000 км пробег е и се старая да не го ръчкам рѐзко. Много безшумно ра̀боти - вън и особено вътре. Чакам тия дни да го видя в сняг и студ. Пак ще пиша.

Коментар

• FiveFinger
                            FiveFinger коментира
                            Редактиране на коментар
                            А толкова се опитват да го убият с дпф, филтри, масла 0w20. Където буха по 2 литра за 5к км през ауспуха. Истината е, че за всекидневна кола, дизлеа няма алтернатива. Такива на алтернативни горива, не искам и да ги коментирам

• Добре се представя Дъстърчето и в типично зимни условия. Стои стабилно на пътя, а не е като да не съм го карал, 1015 километра пробег му направих. Средна скорост от 44 км/ч. Среден разход на дизел от 5.3 литра на 100 км. От Първа, до Четвърта предавка, са много къси, но бързо се свиква, ако си по-чевръст. Благодарение на добрия въртящ момент там където съм карал предната Дачия на 4-та и 3-та, дизеляка искаше 5-та, нерядко и 6-та. А бе бива!
                          Другата седмица взимам Новото Бижу и връщам Дъстърчето!
                          Пазете се от зарази!

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 2 потребители онлайн. 0 потребители и 2 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                          X