Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Инструменти за домашен майстор - Лидл и други

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Сутринта в пернишкия Лидл от трите неща който си бях харесал(лампа, закачалка за винтоверт и батерия 4Аh) нямаше нищо. В Кауфланд си бях харесал горския дявол и лебетката, пак ударих греда.

Коментар

• Joca
      Joca коментира
      Редактиране на коментар
      Ццц, а работни шорти имаше ли, че търся😃
      Последно редактирано от Joca; 25-08-25, 15:40.

• Joca
      Joca коментира
      Редактиране на коментар
      Между другото днеска влязох пак в лидъла, и на изпроводяк си викам, айде да не излизам с празни ръце, па си взех работна лампа от оная дето се върти и я сефтосах с 1 от новите батерии, докато сменям крушка в банята стабилно си осветява, вътре става като ден. Можеш спокойно да си работиш и да се обслужваш ...

• Joca
      Joca коментира
      Редактиране на коментар
      Сега от другата седмица ще има лебетка и на лидл.

• А за тая прахосмукачка някой може ли да ми дадете отзиви? На хартия ми допада като характеристики. Други читави и по-читави прахусмукачки роботи за тея или за по малко пари знаете ли?
    Прикачени файлове

Коментар

• Официално престанах с покупките на parkside инструменти и машинки, от една година забелязвам значително влошаване на качеството им и то повече на черната им серия, въпреки гаранцията и безпроблемното им връщане, не е нормално да дават твърде чести фабрични дефекти още при първо пускане за проба да връщам и да взимам друг, па после пак, приключих с тях.

Коментар

• Еделвайс
        Еделвайс коментира
        Редактиране на коментар
        Joca: Специално сета който си купил, двойното зарядно и доказано здравите батерии 4Ah които добре че не са смарт, са се доказали при мен от много време, двойното зарядно не се загрява и е стабилен.

Проблема са новите черни серии инструменти и е въпрос на късмет да уцелиш читава бройка, но при мен ми писна от рекламации и полека лека ще се насочвам към по-качествена и доказала се марка.

• Joca
        Joca коментира
        Редактиране на коментар
        Eделвайс: Ми мене като цяло ми е писнало от смарт туй, смарт онуй, аман, остана и смарт тоалетна хартия да пуснат, ми имам си няколко техни уредчета, ама ми беше терсене с една батерия 2 ач да работя, да се чувствам ли прекаран, че взех 2 само батерии....?

• I.Stoyanov
        I.Stoyanov коментира
        Редактиране на коментар
        Напълно подкрепям! Имам 12V овия винтоверт (първия от черната серия) - патронник Рйом, избутах си строежа на къщата с него и един девалт DCD796. Освен че веднъж се оибърка електрониката, че го наваля дъжд, тъй като спешно се наложи да дренажирам една грешно произведена каса на прозорец, други драми не е имал. Работи перфектно и е много по-читав от следващите вариации.

• Някой с мнение за прободен трион(зеге) Makita 4350fct 🤔
      Ако е машина, нека бъде немска!
      XJR 1200
      ETZ 150
      Kawasaki Ninja ZX10R

Коментар

• stefsab
        stefsab коментира
        Редактиране на коментар
        Виж и STEB 65 Quick на Metabo. В момента има промоция. А марката е много добра.

• А за тези батерии имате ли отзиви, той джоба отъня, но да питам...
      Прикачени файлове

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 6 потребители онлайн. 2 потребители и 4 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
      X