Сутринта в пернишкия Лидл от трите неща който си бях харесал(лампа, закачалка за винтоверт и батерия 4Аh) нямаше нищо. В Кауфланд си бях харесал горския дявол и лебетката, пак ударих греда.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Инструменти за домашен майстор - Лидл и други
Свий
X
-
-
Между другото днеска влязох пак в лидъла, и на изпроводяк си викам, айде да не излизам с празни ръце, па си взех работна лампа от оная дето се върти и я сефтосах с 1 от новите батерии, докато сменям крушка в банята стабилно си осветява, вътре става като ден. Можеш спокойно да си работиш и да се обслужваш ...
-
Официално престанах с покупките на parkside инструменти и машинки, от една година забелязвам значително влошаване на качеството им и то повече на черната им серия, въпреки гаранцията и безпроблемното им връщане, не е нормално да дават твърде чести фабрични дефекти още при първо пускане за проба да връщам и да взимам друг, па после пак, приключих с тях.
- 3 likes
Коментар
-
Joca: Специално сета който си купил, двойното зарядно и доказано здравите батерии 4Ah които добре че не са смарт, са се доказали при мен от много време, двойното зарядно не се загрява и е стабилен.
Проблема са новите черни серии инструменти и е въпрос на късмет да уцелиш читава бройка, но при мен ми писна от рекламации и полека лека ще се насочвам към по-качествена и доказала се марка.
-
Eделвайс: Ми мене като цяло ми е писнало от смарт туй, смарт онуй, аман, остана и смарт тоалетна хартия да пуснат, ми имам си няколко техни уредчета, ама ми беше терсене с една батерия 2 ач да работя, да се чувствам ли прекаран, че взех 2 само батерии....?
-
Напълно подкрепям! Имам 12V овия винтоверт (първия от черната серия) - патронник Рйом, избутах си строежа на къщата с него и един девалт DCD796. Освен че веднъж се оибърка електрониката, че го наваля дъжд, тъй като спешно се наложи да дренажирам една грешно произведена каса на прозорец, други драми не е имал. Работи перфектно и е много по-читав от следващите вариации.
Активност за темата
Свий
Тук са 6 потребители онлайн. 2 потребители и 4 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар