От: Недвижим имот в София (коментари относно цената)
няма смисъл от кредит, след многото постове на колеги, свалих цената на 20 000 лв, може и бартер за грозде, може и на изплащане - по 100 кила грозде за 20 години
пък и гледам сега, че почти същите тия колеги са нападнали един човечец с някакъв парцел, та очаквай и той скоро да свали от 60000 Е на 1000 лв, така че събирай грозде, за да вземеш имоти
между другото днеска разбрах, че земята в Попово дере била по скъпа от земята в София, та мисля да се преориентирам
повечето хора си имат някаква цел в живота, а някои в нета
Първоначално публикуван от s_s1
Преглед на мнение
пък и гледам сега, че почти същите тия колеги са нападнали един човечец с някакъв парцел, та очаквай и той скоро да свали от 60000 Е на 1000 лв, така че събирай грозде, за да вземеш имоти
между другото днеска разбрах, че земята в Попово дере била по скъпа от земята в София, та мисля да се преориентирам
повечето хора си имат някаква цел в живота, а някои в нета
),съседите са много добри и тихи,не можеш да ги чуеш въобще.Та такова да вземем да направим един бартер,за да видим как е живота в големия град.Разправят че там всеки имал автомобил,топлата вода тече от тръба в стената и все такива чудесий ама аз не им вярвам-откъде такава богатия.
Коментар