Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Недвижим имот в София (коментари относно цената)

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Недвижим имот в София (коментари относно цената)

Първоначално публикуван от s_s1 Преглед на мнение
    Нямате насмогване, 3 дена не мога да стигна края на темата, но понеже е на правилното място и аз мога да напиша поредния пост глупости.

Към брокера: Интересувам се сериозно от имота, който продавате. Може ли да ми уредите да го закупя с кредит и от коя банка? Както по преди се написа, че банките финансират 100% ще се възползвам от тази опция. Нямам други имоти, които да бъдат обезпечение по кредита, освен едно лозенце на село. Но прихода от грозде е повече гарантиран и някои колеги от форума са опитали ферментирани и дестилирани производни.
    При необходимост ще дам нужните данни на банковите служители.
    Очаквам положително развитие на нещата.
    няма смисъл от кредит, след многото постове на колеги, свалих цената на 20 000 лв, може и бартер за грозде, може и на изплащане - по 100 кила грозде за 20 години
    пък и гледам сега, че почти същите тия колеги са нападнали един човечец с някакъв парцел, та очаквай и той скоро да свали от 60000 Е на 1000 лв, така че събирай грозде, за да вземеш имоти
    между другото днеска разбрах, че земята в Попово дере била по скъпа от земята в София, та мисля да се преориентирам

повечето хора си имат някаква цел в живота, а някои в нета
    Последно редактирано от broker111; 26-06-10, 15:37. Причина: било Попово дере

Коментар

Колега, наистина ли си брокер? Интересува ме северното черноморие , много ли е 20 евро на метър за парцел в регулация с морска панорама?

Коментар

Първоначално публикуван от sir Borko Преглед на мнение
        Колега, наистина ли си брокер? Интересува ме северното черноморие , много ли е 20 евро на метър за парцел в регулация с морска панорама?
        ако е хубав парцела 20 Е са нищо, скоро един колега си купи мисля, че в Лозенец беше, в селото, между къщите, на около 300 метра от плажа, ток, вода, регулация, на асфалтова улица 400 м2 с някаква къща за събаряне за 55000Е

Коментар

На брега е до голф игрището , ама от 2 години ми седи обявата и никой не е звънял. Може да трябва да дигна цената

Коментар

аз ти казах за сравнение, затова писах ако е хубав ( между къщи, с всички комуникации ), ако е насред поляната посред нищото е друга работа

Коментар

Първоначално публикуван от broker111 Преглед на мнение
              между другото днеска разбрах, че земята в Попово дере била по скъпа от земята в София, та мисля да се преориентирам
              Ехх ще ударя и аз кьоравото-имам едно парцелче 2 на 4 метра,купено е за вечни времена.Има чудесен изглед и е сред природата,има разрешение за строеж с лице към изток(сутрин да може да се гледа изгрева на слънцето ),съседите са много добри и тихи,не можеш да ги чуеш въобще.Та такова да вземем да направим един бартер,за да видим как е живота в големия град.Разправят че там всеки имал автомобил,топлата вода тече от тръба в стената и все такива чудесий ама аз не им вярвам-откъде такава богатия.

Коментар

Първоначално публикуван от ЛЕНИН Преглед на мнение
                Ехх ще ударя и аз кьоравото-имам едно парцелче 2 на 4 метра,купено е за вечни времена.Има чудесен изглед и е сред природата,има разрешение за строеж с лице към изток(сутрин да може да се гледа изгрева на слънцето ),съседите са много добри и тихи,не можеш да ги чуеш въобще.Та такова да вземем да направим един бартер,за да видим как е живота в големия град.Разправят че там всеки имал автомобил,топлата вода тече от тръба в стената и все такива чудесий ама аз не им вярвам-откъде такава богатия.
                на всичко отгоре тия баламурници в градовете и тоалетните са сложили на 3 метра от хола та да им мерише, не е кат преди на 300 метра от къщата в края на двора

Коментар

А какво мислите за кремацията, колеги? Не е ли по-хигиенично спрямо отвъдното? Па макар и да е паганщина?

Коментар

Ааа какви са тез луксове-тоалетна,ний ходим в дерето направо .

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                    X