Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Недвижим имот в София (коментари относно цената)

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Недвижим имот в София (коментари относно цената)

Хора що му се хващате ,някой да го познава лично ,май е само виртуален собственик ,сутринта като се събуди ще види ,че е бръкнал в контакта.

Коментар

Първоначално публикуван от broker111 Преглед на мнение
      Пенчо

Трети над партер и мецанин. Има Шиндлер асансьор от 1939г.
      300 000 лева.

ама ти май забрави, че за мойта " архитектурна недомислица " ми предлагаше бартер за твоят имот, сега какво боли те за това, че те оте....бах, и не можа да си пробуташ 70 годишният коптор ли
      Пич.,,,, Там имам четири апартамента. За сега съм шитнал един. Земята е била на пра,пра дядо ми.
      За изказа ти- нямам .....

Коментар

,,Брокера'' го няма...Темата започва да прилича на ,,ката''-бой с въображаем противник...Човека си продава нещо си,иска си цената...Ако си намери кой да му я плати-хубаво...Ако не,ще сваля надолу.За надменния му тон...явно не иска да продаде имота тук.Каза че не бърза,че е богат(явно от скоро)...Няма ли кой да удари катинара?
        Виден столичен ихтиолог

Коментар

Защо бе,нека си стои ,за да се сещам ,че има и такива хора,които са забравили в кой край на света живеят и коя година сме.Просто времената когато парите се търкаляха по улиците свършиха и сега дойде времето ,много да се бачка и за по-малко пари.

Коментар

Не смогнах да прочета всичко, много сте писали бре.
            Отстъпеното право на строеж е супер, притежаваш сградата или части от нея до първото земетресение или тотален пожар, след това - супата (по Любо Пенев).
            Цената на брокера ще стане ясно дали е нормална след 6 месеца - ако до тогава не е намерил купувач - не е реална.
            Аз имам достатъчно опит в продажбата на къща с УПИ в София, на 30 мин. пеша от Софийския Университет, та мога да се изокам по въпроса, за мен в Лозенец , в нова кооперация, няма реална цена над 600Е/кв.м. включая земята, освен ако прилежащия УПИ не е поне 1 дка. Ама 1 дка. в Лозенец няма, или поне не към нова кооперация. Колко е близо до центъра, кому е нужен този център, в Пирогов , надявам се , няма да ходя всеки ден, к'во друго има в центъра, не се сещам. Живота е по периферията, дори в Париж.
            подаръци за мъже от FACOM
            промоция на читави инструменти

и на хоби такива

тел. О879 Ч8Ч 2З5

Коментар

Първоначално публикуван от maystor Преглед на мнение
              Не смогнах да прочета всичко, много сте писали бре.
              Отстъпеното право на строеж е супер, притежаваш сградата или части от нея до първото земетресение или тотален пожар, след това - супата (по Любо Пенев).
              ....
              Сакън..

Коментар

Живота е по периферията, дори в Париж.
                Ъхъ, много верно!
                Направо се чудя - такива пари за 60 квадрата кутийка?!!
                Даже нека да е на пъпа на София - не ща!
                Каква ли къща с дворче покрай София може да се купи за тия пари?
                Ама човека си е длъжен да си поиска - може пък да му дадат!
                יעבור
                «И това ще мине»

Коментар

Първоначално публикуван от sir Borko Преглед на мнение
                  Сакън..

А-ма ти продължаваш да не вярваш... явно... и "що" така??!!
                  Прави каквото трябва, пък да става каквото ще!

Коментар

Първоначално публикуван от davc Преглед на мнение
                    А-ма ти продължаваш да не вярваш... явно... и "що" така??!!
                    Защото идеалните части от правото на строеж , ти дават право да построиш на същото място или поне да ги изтъргуваш ако нямаш кинти.. сега слушай ме, консултирал съм се с юрист , не айдукат

Коментар

Стига бе... приятел търси в момента жилище в Берлин. За цени близки до тази посочена в обявата тук в Берлин се купува КЪЩА във ВИП квартал с двор... Просто само снимката като видиш и няма място за сравнение. 200 000 лв за тази кутия в квартал който няма магазини и е хаос намиращ се в балканска страна.. айде малко се кротнете? Това има себестойност около 30 000 лв.
                      Бъдещето принадлежи на онези, които вярват в красотата на мечтите си.

Коментар

..... Живота е по периферията.......
                        Yessssss! Бих добавил още "...Секса е в грозните жени....."

Все пак да не забравяме в кой раздел сме .

Живота е по периферията а Секса в грозните жени !
                        Не ми пука за лака , а за пропуснатите приключения ))

Коментар

Първоначално публикуван от Nik Nikolov Преглед на мнение
                          Все пак да не забравяме в кой раздел сме .
                          Ох, добре че ми го припомни, че бях започнал сериозно да се тревожа за развоя на темата

Коментар

Нямате насмогване, 3 дена не мога да стигна края на темата, но понеже е на правилното място и аз мога да напиша поредния пост глупости.

Към брокера: Интересувам се сериозно от имота, който продавате. Може ли да ми уредите да го закупя с кредит и от коя банка? Както по преди се написа, че банките финансират 100% ще се възползвам от тази опция. Нямам други имоти, които да бъдат обезпечение по кредита, освен едно лозенце на село. Но прихода от грозде е повече гарантиран и някои колеги от форума са опитали ферментирани и дестилирани производни.
                            При необходимост ще дам нужните данни на банковите служители.
                            Очаквам положително развитие на нещата.
                            Човешко е да се греши... Но това че грешиш, още не означава, че си станал ЧОВЕК!

"Когато някой не може да направи нещо, поради недостатък на сили, той вини за това случая."

Коментар

Първоначално публикуван от s_s1 Преглед на мнение
                              Към брокера: Интересувам се сериозно от имота, който продавате. Може ли да ми уредите да го закупя с кредит и от коя банка? Както по преди се написа, че банките финансират 100% ще се възползвам от тази опция. Нямам други имоти, които да бъдат обезпечение по кредита, освен едно лозенце на село. Но прихода от грозде е повече гарантиран и някои колеги от форума са опитали ферментирани и дестилирани производни.
                              При необходимост ще дам нужните данни на банковите служители.
                              Очаквам положително развитие на нещата.
                              Ник`ви грижи, Батко Броки тутакси ще те уреди К`во обезпечение освен въпросния уникален имот Той оттук нататък все по-скъп и уникален ще става - хипер-мега-инфлация се задава, девалвация на "ойрото" ни диша във врата... пък банките нали ще изпофалират - направо ще удариш джакпота с този имот + 30 годишна ипотека !
                              В БГ пътната безопасност се решава със знаци 40 км/ч.

Коментар

Първоначално публикуван от Bogoljub Gagic Преглед на мнение
                                Ник`ви грижи, Батко Броки тутакси ще те уреди К`во обезпечение освен въпросния уникален имот Той оттук нататък все по-скъп и уникален ще става - хипер-мега-инфлация се задава, девалвация на "ойрото" ни диша във врата... пък банките нали ще изпофалират - направо ще удариш джакпота с този имот + 30 годишна ипотека !
                                ОК! Съгласен съм, ама ако може ипотеката да е за поне 50 г., че и Унуките ми да закачат малце.
                                Човешко е да се греши... Но това че грешиш, още не означава, че си станал ЧОВЕК!

"Когато някой не може да направи нещо, поради недостатък на сили, той вини за това случая."

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X