От: Продавам 2 - стаен апартамент в София, кв. Лозенец, ул. Златовръх
Мълчах - мълчах, ама вече не мога да се сдържа
Едно е сигурно - тази цена е химера и ако наистина това ти е работата е тъпо да ти обаснявам защо. Всичко което говориш, ти се иска да е така, но колегите вече ти казаха как стоят нещата и не е лошо да се замислиш !
Реалната цена към момента за този имот е около 35 -40 хил. евра и ако някой случайно ти ги даде, безплатен съвет от мен - вземи ги !!! Правя уговорката, че под реална цена разбирам тази на която ще се появи РЕАЛЕН интерес от купувачи
, а не тази по която правиш изчисления, които в общият случай никой не го интересуват. Относно опцийте за инвестиция на определена сума пари, към момента са необятни и последното нещо в което накой ще ги вложи е купчина тухли на ул. Златовръх, поставени върху парче земя, за което някой, някога е имал недалновидността и неблагоразумието, да обезщети някой бивш селянин от с. Лозенец с 60% обезщетение.
П.П Казвам всичко това, с уговорката, че аз нямам никакъв интерес и при посочените от мен цени
Мълчах - мълчах, ама вече не мога да се сдържа

Едно е сигурно - тази цена е химера и ако наистина това ти е работата е тъпо да ти обаснявам защо. Всичко което говориш, ти се иска да е така, но колегите вече ти казаха как стоят нещата и не е лошо да се замислиш !
Реалната цена към момента за този имот е около 35 -40 хил. евра и ако някой случайно ти ги даде, безплатен съвет от мен - вземи ги !!! Правя уговорката, че под реална цена разбирам тази на която ще се появи РЕАЛЕН интерес от купувачи
, а не тази по която правиш изчисления, които в общият случай никой не го интересуват. Относно опцийте за инвестиция на определена сума пари, към момента са необятни и последното нещо в което накой ще ги вложи е купчина тухли на ул. Златовръх, поставени върху парче земя, за което някой, някога е имал недалновидността и неблагоразумието, да обезщети някой бивш селянин от с. Лозенец с 60% обезщетение.П.П Казвам всичко това, с уговорката, че аз нямам никакъв интерес и при посочените от мен цени
))
).
Коментар