Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Недвижим имот в София (коментари относно цената)

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Продавам 2 - стаен апартамент в София, кв. Лозенец, ул. Златовръх

Мълчах - мълчах, ама вече не мога да се сдържа

Едно е сигурно - тази цена е химера и ако наистина това ти е работата е тъпо да ти обаснявам защо. Всичко което говориш, ти се иска да е така, но колегите вече ти казаха как стоят нещата и не е лошо да се замислиш !

Реалната цена към момента за този имот е около 35 -40 хил. евра и ако някой случайно ти ги даде, безплатен съвет от мен - вземи ги !!! Правя уговорката, че под реална цена разбирам тази на която ще се появи РЕАЛЕН интерес от купувачи , а не тази по която правиш изчисления, които в общият случай никой не го интересуват. Относно опцийте за инвестиция на определена сума пари, към момента са необятни и последното нещо в което накой ще ги вложи е купчина тухли на ул. Златовръх, поставени върху парче земя, за което някой, някога е имал недалновидността и неблагоразумието, да обезщети някой бивш селянин от с. Лозенец с 60% обезщетение.

П.П Казвам всичко това, с уговорката, че аз нямам никакъв интерес и при посочените от мен цени
    TLC 90 1KZ-TE 2000г.
    "Социализмът приключва тогава, когато чуждите пари свършат!" - Маргарет Тачър

Коментар

Колеги не заемайте крайни позиции, моля.
      И без това пазара на имоти в България няма никакви традиции.
      Всеки участник, желае не да продаде или купи, а да реализира удар !
      А такъв филм просто няма.
      Ето защо имотният пазар у нас е изнервен и се характеризира с най-голямо количество огледи, спрямо брой сделки.
      Такова нещо, няма дори и в Москва, а те имат същата абсурдна постсоциалистическа агресия у себе си.
      Обясненията , кай какво мисли, какъв е и колко пари има, са "шлака" - тоест отпаден продукт около сделката.
      Важното е да има продажби и покупки, ако се срещнат интересите на страните.
      Не ми пука за лака , а за пропуснатите приключения ))

Коментар

Първоначално публикуван от tony553
        Мълчах - мълчах, ама вече не мога да се сдържа

Едно е сигурно - тази цена е химера и ако наистина това ти е работата е тъпо да ти обаснявам защо. Всичко което говориш, ти се иска да е така, но колегите вече ти казаха как стоят нещата и не е лошо да се замислиш !

Реалната цена към момента за този имот е около 35 -40 хил. евра и ако някой случайно ти ги даде, безплатен съвет от мен - вземи ги !!! Правя уговорката, че под реална цена разбирам тази на която ще се появи РЕАЛЕН интерес от купувачи , а не тази по която правиш изчисления, които в общият случай никой не го интересуват. Относно опцийте за инвестиция на определена сума пари, към момента са необятни и последното нещо в което накой ще ги вложи е купчина тухли на ул. Златовръх, поставени върху парче земя, за което някой, някога е имал недалновидността и неблагоразумието, да обезщети някой бивш селянин от с. Лозенец с 60% обезщетение.

П.П Казвам всичко това, с уговорката, че аз нямам никакъв интерес и при посочените от мен цени

35 000 E за 70 м2 са по 500 Е/м2, приемам, че цената в София е такава само при условие, че ми продадеш твойто жилище ( ако е тухлено, ново, не е по крайните квартали и ако имаш такова ) за тази цена. Плащам ти веднага. Предложението е сериозно. Безплатен съвет от мен, от който може и пари да искараш даже.

Коментар

Първоначално публикуван от Nik Nikolov
          Ето защо имотният пазар у нас е изнервен и се характеризира с най-голямо количество огледи, спрямо брой сделки.
          Такова нещо, няма дори и в Москва, а те имат същата абсурдна постсоциалистическа агресия у себе си.
          Обясненията , кай какво мисли, какъв е и колко пари има, са "шлака" - тоест отпаден продукт около сделката.
          браво за това мнение
          иначе нямам нищо против да им отговарям на мечтателите за евтини имоти, държат ми обявата винаги най - отгоре

Коментар

Първоначално публикуван от Nik Nikolov Преглед на мнение
            То че няма никакви традиции е ясно, ама не ти ли е писнало навсякъде "професионалисти" да те лъжат? При тази обява брокер111 умишлено дава невярна информация с цел да заблуди купувачите.
            1) Още в началото обявява имота за лукс, а той е на тапа с криви стени.
            2) Лъже, че има 30-40% инфлация.
            3) Лъже, че наемите се качват.
            4) Лъже, за инфлацията за последните години.
            5) Лъже, за цените на енергията на запад.

И всичко това е с цел да измами някого и да му продаде въпросната стока. Според мен трябва да е в темата за некоректните търговци!

Коментар

Първоначално публикуван от broker111 Преглед на мнение
              35 000 E за 70 м2 са по 500 Е/м2, приемам, че цената в София е такава само при условие, че ми продадеш твойто жилище ( ако е тухлено, ново, не е по крайните квартали и ако имаш такова ) за тази цена. Плащам ти веднага. Предложението е сериозно. Безплатен съвет от мен, от който може и пари да искараш даже.
              Е така де, това имам предвид !

Ти самият имаш реален интерес към жилище с подобно описание.

Около тези нива ще се появи РЕАЛЕН интерес и за твоето жилище
              TLC 90 1KZ-TE 2000г.
              "Социализмът приключва тогава, когато чуждите пари свършат!" - Маргарет Тачър

Коментар

От: Недвижим имот в София (коментари относно цената)

Не мисля, че все още хората са толкова наивни, че да обръщат внимание на текстовете в обявите извън контекста на самата обява.
                Така че няма смисъл да се палим чак толкова.
                Обективно погледнато, ако трябва да коментираме този имот, то той се намира в една от най-скъпите части на София, в съвсем нова кооперация с всичките и + и т. н. В каква степен на завършеност е е друг въпрос.
                От друга страна на всички е ясно че има стагнация в поазара на имоти, а и не само там. Цените дръпнаха на долу, къде повече, къде по-малко. Също така този бум в цените им преди няколко години не беше съвсем реалистичен, но беше реалност.
                И този апартамен, както и много други, ще си намери новите собственици. На каква цена, най-вероятно ще остане между договарящите се страни.
                Само за пример ще дам 2 сделки които се сключиха съвсем на скоро за жилища в долната част на Лозенец до 4то районно, в 12 годишна кооперация, без изолации и нови дограми. За апартамент на 1ви етаж и ателие-мезонет на последния, без да блестят с нещо изключително, цените на които се стигна до сделка бяха около 1300Е/м².
                Така че, това е. Успех.

Коментар

Първоначално публикуван от ctef Преглед на мнение
                  Не мисля, че все още хората са толкова наивни, че да обръщат внимание на текстовете в обявите извън контекста на самата обява.
                  Така че няма смисъл да се палим чак толкова.
                  Обективно погледнато, ако трябва да коментираме този имот, то той се намира в една от най-скъпите части на София, в съвсем нова кооперация с всичките и + и т. н. В каква степен на завършеност е е друг въпрос.
                  От друга страна на всички е ясно че има стагнация в поазара на имоти, а и не само там. Цените дръпнаха на долу, къде повече, къде по-малко. Също така този бум в цените им преди няколко години не беше съвсем реалистичен, но беше реалност.
                  И този апартамен, както и много други, ще си намери новите собственици. На каква цена, най-вероятно ще остане между договарящите се страни.
                  Само за пример ще дам 2 сделки които се сключиха съвсем на скоро за жилища в долната част на Лозенец до 4то районно, в 12 годишна кооперация, без изолации и нови дограми. За апартамент на 1ви етаж и ателие-мезонет на последния, без да блестят с нещо изключително, цените на които се стигна до сделка бяха около 1300Е/м².
                  Така че, това е. Успех.
                  Съгласен съм, особено за долната част на Лозенец може и за 1500 евра да се продаде имот. Всичко е късмет..

Коментар

Бай Ганьо казва имал пари дал си.Не е луд този който яде баницата.
                    Икономически не е изгодно да се дават пари за имот който носи само разходи.

Коментар

Аз само за малкоминавам от тука, понеже плащам газа и тока на дъщеря ми в Мадрид, та 100-120 Евра на месец плащам. А сега да вземе някой да каже , че не знам колко е тока и топлото. В Париж е друга бира, но 1000 са като да отопляваш плац Пигал или поне онази мелница Руж. А пък Лозенец, Лозенец, колко да е Лозенец, нали клони към поредното гето горната му част, че в Люлин има повече въздух между сградите.
                      подаръци за мъже от FACOM
                      промоция на читави инструменти

и на хоби такива

тел. О879 Ч8Ч 2З5

Коментар

Горни Лозенец си е долно място от време оно..тук думата е за Долни Лозенец , където си и близо до центъра пеша и е тихо.

Коментар

Първоначално публикуван от Petyr Преглед на мнение
                          То че няма никакви традиции е ясно, ама не ти ли е писнало навсякъде "професионалисти" да те лъжат? При тази обява брокер111 умишлено дава невярна информация с цел да заблуди купувачите.
                          1) Още в началото обявява имота за лукс, а той е на тапа с криви стени.
                          2) Лъже, че има 30-40% инфлация.
                          3) Лъже, че наемите се качват.
                          4) Лъже, за инфлацията за последните години.
                          5) Лъже, за цените на енергията на запад.

И всичко това е с цел да измами някого и да му продаде въпросната стока. Според мен трябва да е в темата за некоректните търговци!
                          колко мъка и нещастие има в един емигрант, ама то си е ясно, като дори го е срам момчето да каже какво работи, то само това му остава да си излива мъката по форумите

Коментар

колко мъка и нещастие има в един емигрант, ама то си е ясно, като дори го е срам момчето да каже какво работи, то само това му остава да си излива мъката по форумите
                            Аз предлагам да престанете да се квалифицирате! Сериозно - Възрастни Хора сме имаме си Мнения и това, че те се разминават, Не занчи, че трябва да определяме "опонента" като Такъв или Онакъв.
                            Така или иначе темата е извън продажби (Браво за което), та мога и аз да пиша (имам принцип да не се обаждам когато няма да купувам).
                            Цените в такива специфични сделки са Такива на Каквито се Извърши Продажбата/Покупката. Всеки има право да предлага Стоката си (Имота) на такава цена която смята за Удовлетворителна и Всеки Има право да Участва или не в сделката, аз затова и няма да я коментирам.
                            Пазара е Странен, аз известно време продавах апартамент в същият район - е Вече не го продавам, Имам си го, с разумен наем мога поне да си покривам разходите и да не го мисля известно време докато детето порасне или Пазара се промени и Продажбата му ми стане Интересна.
                            Относно инфлацията - не съм специалист, но не съм видял нещо да Поевтинява напоследък, със същите пари преди няколко години май си живеех по-добре, но може и да бъркам.

А Ако ме интересува дадено Жилище - Много ми харесва, искам да си живея в него... И мога да платя исканите за него пари, ще го купя без да чета Задълбочени пазарни Проучвания и Усреднени Пазарни цени, защото между Апартамент и апартамент има МНОГО Голяма разлика и тя е в Детаилите (Говоря от опит и по принцип без да засягам конкретна сделка).

Коментар

Първоначално публикуван от FLY_FREE Преглед на мнение
                              Бай Ганьо казва имал пари дал си.Не е луд този който яде баницата.
                              Икономически не е изгодно да се дават пари за имот който носи само разходи.
                              за баницата си прав, но донякъде, тука има една малка подробност, че става въпрос за хора, които няма да си събират последните стотинки за имот, така че си е икономически изгодно, вместо да плащаш наеми да си купиш имот, при положение, че си със свободни пари. Иначе за мен депозита си е най - голямата тъпотия, да си дадеш парите на банките срещу 4 % лихва при 30 - 40 % инфлация. Междувременно банките да дадат кредити с твоите пари на 10 - 11 %.
                              Банките в България нямат нищо общо с банките по света, които банки по света развиат с парите много разностранни портфейли. Докато банките в България взимат депозити от балъците на 4 % и ги дават на 11 %. Затова банките през миналата година взимаха само депозити и стигнаха до лихви от по 10 % по депозитите им. Защото им трябваха пари, с които да захранят обеднелите си клонове майки на запад. Защото западните банки наистина ги удари кризата и изгубиха много пари при спада на борсите. Иначе българските банки НИКОГА не ги е удряла кризата, те просто взимаха депозити и раздаваха кредити, печелейки от разликата в лихвите и други измислени такси. Сега когато кризата на запад приключи и на банките майки не им трябват вече пари и притока на пари извън България спря се оказа, че нашите банки са бъкани с пари и какво стана, старата песен на нов глас. Лихвите по депозитите паднаха от 10 на 4 % и всички банки се юрнаха да раздават кредити като луди, колелото се завъртя пак. Защо България не даде финансова помощ на някоя банка срещу акции, ами много просто защото в България единствената българска банка е ПИП и ББР.
                              Даже имаше едно проучване от миналата година, което гласеше, че българските банки за най - печелившите банки за 2008 год. в световен мащаб, изчислено разбира се на глава от население.
                              Пазара и ситуацията в България нямат нищо общо със световният пазар и правила.

Иначе за този имот, който съм обявил тука за продажба нямам притеснения, рано или късно ще го продам. Наистина е луксозна сграда, на едно от топ местата в София и апартамента се предлага с луксозни довършителни работи.
                              Просто искренно се забавлявах с емигрантчето, което го е срам даже и професията си да спомене, затова малко излезнахме извън границите

Кредит се връща, но наем НИКОГА

Коментар

... Просто искренно се забавлявах с емигрантчето, което го е срам даже и професията си да спомене, затова малко излезнахме извън границите ...
                                Явно ти става добре, когато периодично започнеш да се перчиш на тема финансови възможности. Е, всеки с проблемите си ...
                                Ние не сме неутрални!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 9,962 в 11:28 на 09-12-25.

Зареждам...
                                X