Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Недвижим имот в София (коментари относно цената)

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Недвижим имот в София (коментари относно цената)

broker-eee,

гледам обичаш думички разни, а манипулатор -особенно много
    Как веднъж не се обърка да я напишеш правилно тази дума?!
    Почувствай се из-манипулиран един път зад врата от учителката ти по литература и Български

Нищо лично.

Коментар

Още ли не е прекратена тази бесмислена дискусия...Толкова пъти се повториха едни и същи неща, че започвам да подозирам двамата основни участници в нея в корист(мл.у-к + 40-на безмислени публикации = утв. у-к).Ще попитате каква е ползата? Например - повече доверие и авторитет при следващи обяви.

Коментар

Ммм ... много думи, много нещо ... много повторение на материала. Исках да разбера как вървят цените в момента в българия, но май пак не успях. Няколкото пати в които писах на разни собстненници на жилища публикувани в имоти.бг или имот.бг - вече не си спомням, никoй не ми отговори на запитванията ... и взех да се питам какво ли пак се мъти ... ммм ... "нещо гнило има в Дания"
        Ти си това,на което се правиш, затова внимавай на какво се правиш! (Кърт Вонегът)

Коментар

Първоначално публикуван от Lidka Преглед на мнение
          ... Няколкото пати в които писах на разни собстненници на жилища публикувани в имоти.бг или имот.бг - вече не си спомням, никoй не ми отговори на запитванията ... и взех да се питам какво ли пак се мъти ... ммм ... "нещо гнило има в Дания"
          Обикновено оставят телефони. Пускат обяви в няколко сайта и не се занимават да си гледат съобщенията.

Коментар

Първоначално публикуван от Lidka Преглед на мнение
            ... Исках да разбера как вървят цените в момента в българия, но май пак не успях. ...
            В момента мой приятел, завърнал се от Щатите, обикаля из София да си търси жилище и е доста неприятно впечатлен от това, че срещу много пари се предлага най-вече мизерно качество ...
            Ние не сме неутрални!

Коментар

за съжаление явно тука дискусия за цените на имотите не може да стане, малкто хора, които искаха дискусия се отказаха още в началото, много злоба за нищо

за моя имот какво да кажа щом и от Попово дере почнаха да ми коментират за земята ( въреки, че има няколко поста с обяснение за земята, ама няма кой да чете ), така че ще помисля и ще взема да го му сложа цена 1 лв/м2 та да мирясат някои хора накрая

Коментар

Първоначално публикуван от broker111 Преглед на мнение
                за съжаление явно тука дискусия за цените на имотите не може да стане, малкто хора, които искаха дискусия се отказаха още в началото, много злоба за нищо

за моя имот какво да кажа щом и от Попово дере почнаха да ми коментират за земята ( въреки, че има няколко поста с обяснение за земята, ама няма кой да чете ), така че ще помисля и ще взема да го му сложа цена 1 лв/м2 та да мирясат някои хора накрая
                Имаш съществен принос за това. Трудно ще се получи свястна дискусия, когато един от участниците говори с надменен тон и се опитва да уязви опонентите си. Какво значение има откъде е този или онзи?!?
                И, в същност, защо реши да пуснеш тази обява тук, във форум където има толкова много хора, които се завират под джипки с омазани гащеризони и омаслени ръце?!?
                Ние не сме неутрални!

Коментар

Да ще коментираме щом сте пуснали тук обявата.Защо не сте обявили в началото дали влиза в цената или не.Тук не е сайт за обяви и се разчита на абсолютната коректност на обявата и в откритите карти на участниците в сделката.Когато някой не изпълни тези условия и отива в некоректните търговци,да ама тук сумата е доста висока,за да се чака да изпищи някой пък било то и след години.По същия начин може да прикривате още неща за продаваната от вас стока,просто за това се изпуснахте без да искате май.Сложете си и милион евро на квадрат ако искате,но ще описвате точно и ясно и всички дребни детайли (а въпроса със земята,върху която е построен домът ти никак не е дребен според мен),който са във връзка с един имот,мисля че тук така трябва да бъде.Просто си оправете нещата и успех в живота.

Коментар

В тая тема тона стана като в някой пъпчив форум. Не съм чел всички теми тук, ама сякаш е от малкото или поне единствена, на която съм попадал с пуберски заядици и п*шкомерене пък нищо полезно няма сякаш.
                    Страхът от свободата е един от основните страхове на човека. И все пак той иска да бъде свободен.
                    И в същото време я ограничава-застраховки, ипотеки,
                    вярвания, обичаи, религии, общности, идеологии, догми, политически движения...

Коментар

Първоначално публикуван от mohera Преглед на мнение
                      В тая тема тона стана като в някой пъпчив форум. Не съм чел всички теми тук, ама сякаш е от малкото или поне единствена, на която съм попадал с пуберски заядици и п*шкомерене пък нищо полезно няма сякаш.
                      Такъв е тонът във всички форуми, където изнервени брокери се опитват да подмамят някого да купува на балонизираните цени. Нещата още повече ще истеризират... само гледайте и не се лъжете да купувате - готвят bull-trap - почна се пак с "кредити на 100 %", "сега е момента", "стигнахме дъното",... скоро може и "па-па-па" да се появи .... но това е отчаян опит да се спасят 300-500 % печалби на строителите, завлекли всички банки...
                      В БГ пътната безопасност се решава със знаци 40 км/ч.

Коментар

Направо нямам думи. Чудя се, дали да се смея или да плача.
                        Никой не коментира факта, че брокера продава ахитектурна недомислица, за която в който и да е друг квартал няма да получи повече от 500 Евра на метър. Да виждате някъде обзавеждане? Всичко е в бъдещо време. То до тогава ще отвори ИКЕА.
                        Аз си мисля, че се опитва да продава "локация" Лозенец. Но май не е наясно, че Лозенец вече не е този от преди години, а става все по-зле.
                        Живял съм на "Д. Баучер" 83 седем години. На ливадата пред къщата минаваха кози на паша. После вдигнаха там сграда с асансьор "Шиндлер". Те пък да вземат да гръмнат в него накакъв "бизнесмен"

Коментар

Първоначално публикуван от Пенчо Преглед на мнение
                          Направо нямам думи. Чудя се, дали да се смея или да плача.
                          Никой не коментира факта, че брокера продава ахитектурна недомислица, за която в който и да е друг квартал няма да получи повече от 500 Евра на метър. Да виждате някъде обзавеждане? Всичко е в бъдещо време. То до тогава ще отвори ИКЕА.
                          Аз си мисля, че се опитва да продава "локация" Лозенец. Но май не е наясно, че Лозенец вече не е този от преди години, а става все по-зле.
                          Живял съм на "Д. Баучер" 83 седем години. На ливадата пред къщата минаваха кози на паша. После вдигнаха там сграда с асансьор "Шиндлер". Те пък да вземат да гръмнат в него накакъв "бизнесмен"
                          Пенчо

Трети над партер и мецанин. Има Шиндлер асансьор от 1939г.
                          300 000 лева.

ама ти май забрави, че за мойта " архитектурна недомислица " ми предлагаше бартер за твоят имот, сега какво боли те за това, че те оте....бах, и не можа да си пробуташ 70 годишният коптор ли

Коментар

Пенчо

300 000 лева.

ама ти май забрави, че за мойта " архитектурна недомислица " ми предлагаше бартер за твоят имот, сега какво боли те за това, че те оте....бах, и не можа да си пробуташ 70 годишният коптор ли
                            Брокер, само Вие ли не разбрахте иронията в поста на Пенчо?

Чета темата и хем ми е смешно, хем тъжно.
                            Едновременно се лаская, че съм в този Форум и "111" ни предлага нещо "уникално", "бутиково" и затова "скъпо".
                            Демек оценени сме, "тия имат кинти", щом могат да набутат в джипките по една гарсониера в "Левски".
                            В същото време ми става гадно, че "111" ни взема за "15лв. нацяло".

Земята, а не "бутика" върху нея има относителна ценност.
                            Оттам и неинтереса към обявеното за такива пари.
                            Тухли има и в кварталния строителен маркет.

Коментар

300 000 лева.

Колега, ако случайно чувате някакъв шум - вероятно е от пращенето на изключително тънкия лед по който танцувате с оловни чепици от известно време насам.

Под "известно време" разбирайте - времето от последния път когато бяхте предупреден че подобно презрително отношение към всичко що шава и подобен тон към другите посетители тук няма да ви издействат дълъг престой във форума. Май беше преди много месеци.

Та от тук нататък - по тихонку, по тихонку...
                              Издъних се на Тюринг теста

Коментар

Първоначално публикуван от Goblin Преглед на мнение
                                Колега, ако случайно чувате някакъв шум - вероятно е от пращенето на изключително тънкия лед по който танцувате с оловни чепици от известно време насам.

Под "известно време" разбирайте - времето от последния път когато бяхте предупреден че подобно презрително отношение към всичко що шава и подобен тон към другите посетители тук няма да ви издействат дълъг престой във форума. Май беше преди много месеци.

Та от тук нататък - по тихонку, по тихонку...
                                Бреййййй, чак вече се чудех каква толерантност от страна на "модовете"

Виждал съм за къде по-меки изказвания - бан !

На този набеден от самия себе се си за "брокер" за доста дълго му бе дадена трибуна да ни убеждава, колко хубави 60 кв.м продава за две торби пари
                                Последно редактирано от tony553; 22-06-10, 22:13.
                                TLC 90 1KZ-TE 2000г.
                                "Социализмът приключва тогава, когато чуждите пари свършат!" - Маргарет Тачър

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 9,962 в 11:28 на 09-12-25.

Зареждам...
                                X