Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Искане за горд BGN, излизане от оковите на валутния борд.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• blackfirefly коментира
    Днес, 11:04
    Само където Катюша е от 1938-39г. а в Гугъл за Синята девизия и Primavera пише това: During the last battles on the Eastern Front, the Blue Division used the melody of "Katyusha" for an adaptation called Primavera (Spring), a chant extolling the value of Spanish francoist fighters.
    Eстествено, но както е казал товарищ Ленин, "Не вярвайте на всичко, написано из интернет"
    Primavera е песен от времената на Гражданската война в Испания

Сигурно и "От-но-во вървят сеп-тем-врий-ий-ци и жер-тви народ-ни безброооой..." е отпреди онзи SS-овски марш, а?
    В БГ пътната безопасност се решава със знаци 40 км/ч.

Коментар

• blackfirefly
      blackfirefly коментира
      Редактиране на коментар
      Е, ако не си го чул никога си е чисто съвпадение... Не знам обаче на каква позиция е трябвало да бъдеш, за да подкараш без притеснение SS-овски марш. По онова време масово се набягаше на съвеЦкото. Така се вървеше напред!.. И наистина е същото като с еврото! Или си с него, или си зад борда...

• дядо владо
      дядо владо коментира
      Редактиране на коментар
      Трябва да си от нашите, придворен капел майстор. Щом Я славиш и си послушко значи и получаваш З.А. Н.А. "димитровска награда" и друга благодат.....след 10 ноември съм влизал в апартаменти по над 180м2 за другарите за които никога не се говорило, че ги има, но пък за това Бригита Чолакова имаше предаване по телевизията за битови ремонти в стил "как да преустроим гарсониерата на двустаен "..............я по въпроса с € - то, че от януари ще го има е почти ясно, но до кога е крайния срок да си плащаме в левове?

• blackfirefly
      blackfirefly коментира
      Редактиране на коментар
      Е тук https://evroto.bg/bg/euro/citizens/faq# пише.

• Първоначално публикуван от Bogoljub Gagic Преглед на мнение

Тази камунистическа песньовка нали знаеш откъде е плагиатствана?

.[/B]
    На кой му пука откъде са плагиатствали болшевиките за комунистическата пропаганда ?!

Ти маани песента , ами обръщай гордите левове в еврА доде е време, че от Нова година курса ше е 15:1.

А наблюдавайки как лавинообразно расте "вярата в държавното" - току виж ти махнАли Ч-то от ЧСИ-то .

Топлата вода е открита случайно само първия път . Всички последващи опити за нейното преоткриване са умишлени , упорити и целенасочени.

Коментар

• Bogoljub Gagic
      Bogoljub Gagic коментира
      Редактиране на коментар
      Кур(с)ът стремително приближава 15:1. По малко по-друга от очакваната схема. Засега е някъде около 3:1 и 4:1 според продуктите, които НА ЗАПАД КУПУВАШ ЗА ЕДНО ЕВРО, а в КМБ - за (левовия еквивалент на) 3 или 4 €.

• Vlado_Ts
      Vlado_Ts коментира
      Редактиране на коментар
      ​Че аз нали това казвам . Ся , може до Нова година да не стигне 15:1 просто щот няма да стигне времето за това , но доколкото чувам какъв бюджет готвят болшевиките за 26-та ... Копейкин доволно потрива ръце . Вероятно комсомолците (като гледам , списват и тука ) вече пишат плакатите "здраСтвуйте братушки" .
      Хак да ви е !​

• sek.1
      sek.1 коментира
      Редактиране на коментар
      Не знам дали ще докара 15 към 1 но педераското лоби в общината начело с баш педала вдигна 2 пъти всички цени в зоните . Много ми е интересно да видя икономическата обосновка за разходите по едно паркомясто . Никога не съм ходил по протести но с това разширение на зоните и мен ще ме изкарат .

• Айде живи и здрави от мен и успехи в живота !
    Топлата вода е открита случайно само първия път . Всички последващи опити за нейното преоткриване са умишлени , упорити и целенасочени.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
    X