Първоначално публикуван от shaterhand
Преглед на мнение
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Ще спечелим ли ако приемем ЕВРОто или ще загубим
Свий
Темата е затворена.
X
X
-
Първоначално публикуван от shaterhand Преглед на мнениеАйде всеки да си гледа работата: адвоката - адвокат, монтьора - монтьор т.н. Политик и министър - тяхната.
Да си плащаме данъците и да гласуваме на избори по съвест.
Няма да е редно баба ти Радка от Колипетльово, детето й пращат унуците евро от Германия да ги хвърля на измамници през прозореца и да дава мнение на измислен референдум на Възражадане за суверинитет на лева.
Същите, които са ваксинирани но са против ваксините,и против еврото ама спестяванията им са в евро.
Ето този пост показва, защо никога няма да сме "Швейцария на Балканите".
Приятеля на Винету/шетърхенд - бойковиста/ каза - Вие сте тъпи - не трябва да имате думата какво да става.
Това мислене определя дали си рая, и защо швейцареца е гражданин с гражданска позиция в своята Res publica.
РАЯ - население, което има задължение да плаща данъци в натура и ангария, но не участва в управлението на държавата.
"Няма да е редно баба ти Радка ... да дава мнение ...на референдум за суверинитет на лева."
не всеки е рая - разберете го. Ако на някой му харесва да е рая - има хора които просто не са.
Последно редактирано от Гаврил Груев Хлътев; 25-02-25, 22:36.
- 1 like
Коментар
-
Проблемът е, че битката за запазване на лева е битка "да си останем рая" ( "искаме си робството!" ©️ ). Че оня лѣвъ - част от "Латинския паричен съюз", за който белгийския и френски посланици в София пратили депеши до съответните им външни министерства с искане техните заплати да не се изплащат в златни "Наполеони" и "Леополди", а в хартиени български левове, за да им не късат джЕбовете, този лев - няма го. Тука от 1989 г. насам циркулират едни наследници на "Димитровките"Първоначално публикуван от Гаврил Груев Хлътев Преглед на мнение
Ето този пост показва, защо никога няма да сме "Швейцария на Балканите".
Приятеля на Винету/шетърхенд - бойковиста/ каза - Вие сте тъпи - не трябва да имате думата какво да става.
Това мислене определя дали си рая, и защо швейцареца е гражданин с гражданска позиция в своята Res publica.
...
не всеки е рая - разберете го. Ако на някой му харесва да е рая - има хора които просто не са.
И независимо кого ще изтипосат на портрет там, ще си останат хартийки, зад които не стои нищо (сал един чл.29 от Закона за БНБ в момента, ама утре не се знае знае ли се).
Та всеки, който иска това положение да се запази = иска да бъде раЯ.
В БГ пътната безопасност се решава със знаци 40 км/ч.
- 1 like
Коментар
-
Да си припомним "доктор" (на ик.н.) Блян Рибенофф - таз еманация на цялото многообразие и същност на независимата парична политика:
- 1 like
Коментар
-
Точно Жан Виденов е може би последния български политик, който се е противопоставил на чуждото влияние в полза на България.
-
crazyjob83 - което не променя факта, че е некадърник. Честния, добронамерен некадърник обикновенно е по-вреден от кадърния мошенник държан под контрол.
-
Виденов беше последняит, който не се и не ни продаде за жълти стотинки. За това и му казаха - ми ок, 'Са 'ше видиш тогава....
А иначе на който и "кадърник" да му се падаше в онези соросоидни времена.....го чакаше такава съдба.
"кадърeн мошенник", "под контрол"???.....нямам думи просто.
-
С тази логика - да закрием всичко в държавата. Пътищата ни са по-зле от немските или италианските...Първоначално публикуван от Bogoljub Gagic Преглед на мнение
Да си припомним "доктор" (на ик.н.) Блян Рибенофф - таз еманация на цялото многообразие и същност на независимата парична политика:
Политиците са по-корумпирани от финландските , шведските. И тнт. Здравеопазване , БНБ , КЗП ....
Над 25 години имаме правила , които показаха че може да има стабилност.
Сега може да сменим борда от евро на $ или на CHF. Може да сменяме ОЛП.
Когато се ограничат тези ни свободи - по-добре няма да стане. Роба иска сигурност срещу Свободата си, а после губи и двете.
Ограничаването на дадена свобода на действие никога дългосрочно не е добра идея - дайте един пример за обратното и ставам за евро-то.
Премахването на свободи една по една си е Русия .... и пътя по който сега започва да върви ЕС. За разлика от Русия , при ЕС чрез избори това може да се коригира.Последно редактирано от Гаврил Груев Хлътев; 26-02-25, 11:41.
- 1 like
Коментар
-
Можем да сменим борда и да докараме хиперинфлация.Първоначално публикуван от Гаврил Груев Хлътев Преглед на мнение
...
Сега може да сменим борда от евро на $ или на CHF. Може да сменяме ОЛП.
Когато се ограничат тези ни свободи - по-добре няма да стане. Роба иска сигурност срещу Свободата си, а после губи и двете.
Ограничаването на дадена свобода на действие никога дългосрочно не е добра идея - дайте един пример и ставам за евро-то.
Премахването на свободи една по една си е Русия .... и пътя по който сега започва да върви ЕС. За разлика от Русия , при ЕС чрез избори това може да се коригира.
Можем да излезнем от борда и нашите горди левчета да си върнат статута на тоалетна хартия, който имаха преди.
Можем да "коригираме чрез избори" като докараме Шиши или Копейчо на власт като първа политическа сила.
И Русия да ни се види рай на слободията и анархията.
Коментар
-
Дий робе, дий!
Никава Свобода - тя е опасна, може лошо да стане!! Дий робе, дий!
Преди 175 години дори и по време на война - българите не са ходили да се бият с оръжие - Да се върнем в Османската Империя - няма да загиваме във войни, няма да има Шиши и корупция - щото Свободата е опасна. Дий робе, дий !Последно редактирано от Гаврил Груев Хлътев; 26-02-25, 09:13.
-
Хлътев, не е ли малко рано да се натряскаш така? 😒
-
по ТВОЯТА логика - може да закрием армията щото може и да направи преврат с оръжията си.
Ти успешно си изброил свободи, които са ти 'опасни'. Както е казал поета: Дий робе, дий !
-
-
Коментар
-
Аз като ти казвам, че Русия ни подбутва към евро-то ...
КОГАТО искаха наистина да ни попречат да добиваме газ - нямаше руски знамена на демонстрациите , нали 
После излязоха данните аз финансирането от Русия за "еко протестите против шистовия газ"
г л у п а ц и т е - не заслужават да живеят добре, затова не живеят добре.
-
-
Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!
Коментар
-
Хлътев не е виновен за глупостта на овцете:
Аз като ти казвам, че Русия ни подбутва към евро-то ...
КОГАТО искаха наистина да ни попречат да добиваме газ - нямаше руски знамена на демонстрациите , нали
После излязоха данните аз финансирането от Русия за "еко протестите против шистовия газ"
г л у п а ц и т е - не заслужават да живеят добре, затова не живеят добре.
-
Някои наистина издиша. Аз на "митинги" на които се веят знамена и плакати, с които не съм съгласен, не ходя. Комплексарят страхливец с маска и депутатски имунитет, дето беше най-отпред, с нищо, освен с имунитета си, не е по-различен от тия.
-
sparkybg - ВСИЧКО това е вярно. Но страха и омразата са емоции, които лесно се програмират. Ти това демонстрираш - без нормални аргументи.
Абсолютно очевидно е как Русия ни тласка към евро-то.
-
-
https://www.economic.bg/bg/a/view/st...a-v-evrozonata
Хайде да се хванем на бас, че на 02.01.2026 България ше си купи френски дцк-та
WG 2.7 CRD
Коментар
-
Спарки, ае не се праи- този с руското знаме си ти. Можеше да си спестиш няколко страници писане тука. С това знаме срути и последният рубеж на съпротивата против еврото.Първоначално публикуван от sparkybg Преглед на мнениеЕто ви и още:
Руски знамена, "ОСТАВКА ZА ЛЕВА", плакати "НАРОДЕН СЪД".
За това имам едно определение: "МАЛОУМИЕ"
Сега съм не 100% а 1100% сигурен че трябва да влизаме в еврозоната. НА ВСЯКА ЦЕНА и максимално бързо!!!
Кой е робът, Хлътев? imаrh? Не ми отговаряйте, то се вижда!

Спрете Земята, искам да сляза!
Коментар
-
Роб е този, който доброволно се отказва от Свобода , за да получи сигурност!Първоначално публикуван от sparkybg Преглед на мнениеЕто ви и още:
Руски знамена, "ОСТАВКА ZА ЛЕВА", плакати "НАРОДЕН СЪД".
За това имам едно определение: "МАЛОУМИЕ"
Сега съм не 100% а 1100% сигурен че трябва да влизаме в еврозоната. НА ВСЯКА ЦЕНА и максимално бързо!!!
Кой е робът, Хлътев? imаrh? Не ми отговаряйте, то се вижда!
Като гледам кой покрива дефиницията..... Ти си знаеш.
Коментар
-
Роба е вид връхна дреха...
Но радвате как активно работите за добруването на страната ни. Дращене у форуми, фейсбукове и кой зна е какво още.
Много самоотвержено...
Има ли ефект от дращенето?
Коментар
-
Да не знаеш какво е роб е често срещано при робите. Особено при тези, които искат да са роби. В душата си искат сигурност, страхуват се от Свободата.
Защото има и хора чиято душа не е робска, но са угнетени.
-
Съгласен че свирката е важна. Путя остаря , спря да му става и започна война. Хитлер също с такива проблеми. Да му мислят чайниците , че и техния влиза в климакса.
-
-
...което ще значи че сме в еврозоната. Ще черпя!Първоначално публикуван от imarh Преглед на мнениеhttps://www.economic.bg/bg/a/view/st...a-v-evrozonata
Хайде да се хванем на бас, че на 02.01.2026 България ше си купи френски дцк-та
Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!
Коментар
-
И при обесването на Левски има 'българи' , които са черпили - нали знаеш?
При избиването от "Народния Съд" на честни патриоти - също.
При молбата да станем 16-та република - пак са черпили.
-
Мда, когато мордор се срина (същия тоя Левски има едни интересни думи за "освободителя", и не само той), също имаше черпещи. Когато влязохме в ЕС и НАТО по собствена воля, пак така. Когато влязохме е Шенген по собствена воля, пак така. Когато влезем в еврозоната по собствена воля, пак ще има.
Ключовото тук е "по собствена боля". Сещаш? Свободата, Санчо!
-
БАШ за собствената воля и аз пиша !!!! А 'свободата' да се откажеш от Свобода - не е баш Свобода.Последно редактирано от Гаврил Груев Хлътев; 26-02-25, 12:53.
-
-
2 пъти роб е този, комуто е дадено право на собствен избор, а той си реве за довчерашните господари, тъпкали го винаги, когато са могли.Първоначално публикуван от Гаврил Груев Хлътев Преглед на мнение
Роб е този, който доброволно се отказва от Свобода , за да получи сигурност!
Като гледам кой покрива дефиницията..... Ти си знаеш.
И пак, дъвката със свободата ни с лева не хвана дикиш. Аргументите ви никакви ги няма, колкото и да повтаряте наизустеното.
Нещо повече - в контекста на "свободата" се хортува за смяна на валутни курсове и прочие полюции, иначе казано девалвация, иначе казано поредния обир на спестяванията на обикновения човек (за когото толкова сте се загрижили) в полза на кредитни милионери.
Гледал съм я тая свобода, айде нЕма нужда! С една заплата 2 каси бира. Ма много свободни бяхме, шъ знаеш!!! Викахме "Булгар! Булгар!" в кварталното кафене на воля.... докато не свършат 2-те каси бира.Последно редактирано от sparkybg; 26-02-25, 10:52.Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!
- 1 like
Коментар
-
Лъжи повтаряни от пропаганда не стават истини.Първоначално публикуван от sparkybg Преглед на мнение
2 пъти роб е този, комуто е дадено право на собствен избор, а той си реве за довчерашните господари, тъпкали го винаги, когато са могли.
И пак, дъвката със свободата ни с лева не хвана дикиш. Аргументите ви никакви ги няма, колкото и да повтаряте наизустеното.
Нещо повече - в контекста на "свободата" се хортува за смяна на валутни курсове и прочие полюции, иначе казано девалвация, иначе казано поредния обир на спестяванията на обикновения чове в полза на крадитни милионери.
Сега може да сменим борда на $ или CHF ....
Като ни унищожат суверенитета - нищо няма да можем .
Както вече казах - Свободата е нещо страшно за робите. Плашат се от нея.Първоначално публикуван от sparkybg Преглед на мнениеГледал съм я тая свобода, айде нЕма нужда! С една заплата 2 каси бира. Ма много свободни бяхме, шъ знаеш!!! Викахме "Булгар! Булгар!" в кварталното кафене на воля.... докато не свършат 2-те каси бира.
Използваш същите тъпи опорки като ватниците : "Сега щяхте да носите фесове ако не слушаме Русия" = "Ако не вземем еврото - ще загинем"
Просто ти си насочил челобитието си към друг господар.
Коментар
Активност за темата
Свий
Тук са 2 потребители онлайн. 0 потребители и 2 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Коментар