Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Ще спечелим ли ако приемем ЕВРОто или ще загубим

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Първоначално публикуван от shaterhand Преглед на мнение
    Айде всеки да си гледа работата: . Политик и министър - тяхната.
    Те, политиците и министрите, гледат ли си работата?
    Спрете Земята, искам да сляза!

Коментар

• Гаврил Груев Хлътев
      Гаврил Груев Хлътев коментира
      Редактиране на коментар
      Работата на гражданите е да следят дали политиците си вършат работата или трябва да бъдат 'подкъсени с една глава'.
      Работата на раята е да плаща данъци и да си 'гледа семейството'.

• Първоначално публикуван от shaterhand Преглед на мнение
    Айде всеки да си гледа работата: адвоката - адвокат, монтьора - монтьор т.н. Политик и министър - тяхната.
    Да си плащаме данъците и да гласуваме на избори по съвест.
    Няма да е редно баба ти Радка от Колипетльово, детето й пращат унуците евро от Германия да ги хвърля на измамници през прозореца и да дава мнение на измислен референдум на Възражадане за суверинитет на лева.
    Същите, които са ваксинирани но са против ваксините,и против еврото ама спестяванията им са в евро.
    Ето този пост показва, защо никога няма да сме "Швейцария на Балканите".
    Приятеля на Винету/шетърхенд - бойковиста/ каза - Вие сте тъпи - не трябва да имате думата какво да става.

Това мислене определя дали си рая, и защо швейцареца е гражданин с гражданска позиция в своята Res publica.

РАЯ - население, което има задължение да плаща данъци в натура и ангария, но не участва в управлението на държавата.

"Няма да е редно баба ти Радка ... да дава мнение ...на референдум за суверинитет на лева."

не всеки е рая - разберете го. Ако на някой му харесва да е рая - има хора които просто не са.
    Последно редактирано от Гаврил Груев Хлътев; 25-02-25, 22:36.

Коментар

• Първоначално публикуван от Гаврил Груев Хлътев Преглед на мнение

Ето този пост показва, защо никога няма да сме "Швейцария на Балканите".
      Приятеля на Винету/шетърхенд - бойковиста/ каза - Вие сте тъпи - не трябва да имате думата какво да става.

Това мислене определя дали си рая, и защо швейцареца е гражданин с гражданска позиция в своята Res publica.

...

не всеки е рая - разберете го. Ако на някой му харесва да е рая - има хора които просто не са.
      Проблемът е, че битката за запазване на лева е битка "да си останем рая" ( "искаме си робството!" ©️ ). Че оня лѣвъ - част от "Латинския паричен съюз", за който белгийския и френски посланици в София пратили депеши до съответните им външни министерства с искане техните заплати да не се изплащат в златни "Наполеони" и "Леополди", а в хартиени български левове, за да им не късат джЕбовете, този лев - няма го. Тука от 1989 г. насам циркулират едни наследници на "Димитровките"

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:images.jpg
Прегледи:104
Размер:10.7 КБ
ID:6990381
      И независимо кого ще изтипосат на портрет там, ще си останат хартийки, зад които не стои нищо (сал един чл.29 от Закона за БНБ в момента, ама утре не се знае знае ли се).

Та всеки, който иска това положение да се запази = иска да бъде раЯ.
      България е единствената страна на тая плоска земя, която има цели СЕДЕМ рилски езера!

Коментар

• Гаврил Груев Хлътев
        Редактиране на коментар
        Битката е да си оставим колкото може повече свободи. По-малко ограничения.

• Bogoljub Gagic
        Bogoljub Gagic коментира
        Редактиране на коментар
        Свободи да бъдем тъпи и да си избираме некадърни управници, които да ни докарват кризи, фалити и хиперинфлация?

• Да си припомним "доктор" (на ик.н.) Блян Рибенофф - таз еманация на цялото многообразие и същност на независимата парична политика:

Име:Blyan_RibenOff.jpg
Прегледи:101
Размер:215.4 КБ
ID:6990385
      България е единствената страна на тая плоска земя, която има цели СЕДЕМ рилски езера!

Коментар

• crazyjob83
        crazyjob83 коментира
        Редактиране на коментар
        Точно Жан Виденов е може би последния български политик, който се е противопоставил на чуждото влияние в полза на България.

• Гаврил Груев Хлътев
        Редактиране на коментар
        crazyjob83 - което не променя факта, че е некадърник. Честния, добронамерен некадърник обикновенно е по-вреден от кадърния мошенник държан под контрол.

• imarh
        imarh коментира
        Редактиране на коментар
        Виденов беше последняит, който не се и не ни продаде за жълти стотинки. За това и му казаха - ми ок, 'Са 'ше видиш тогава....
        А иначе на който и "кадърник" да му се падаше в онези соросоидни времена.....го чакаше такава съдба.
        "кадърeн мошенник", "под контрол"???.....нямам думи просто.

• Първоначално публикуван от Bogoljub Gagic Преглед на мнение
      Да си припомним "доктор" (на ик.н.) Блян Рибенофф - таз еманация на цялото многообразие и същност на независимата парична политика:
      С тази логика - да закрием всичко в държавата. Пътищата ни са по-зле от немските или италианските...
      Политиците са по-корумпирани от финландските , шведските. И тнт. Здравеопазване , БНБ , КЗП ....
      Над 25 години имаме правила , които показаха че може да има стабилност.

Сега може да сменим борда от евро на $ или на CHF. Може да сменяме ОЛП.

Когато се ограничат тези ни свободи - по-добре няма да стане.
      Роба иска сигурност срещу Свободата си, а после губи и двете.

Ограничаването на дадена свобода на действие никога дългосрочно не е добра идея - дайте един пример за обратното и ставам за евро-то.
      Премахването на свободи една по една си е Русия .... и пътя по който сега започва да върви ЕС. За разлика от Русия , при ЕС чрез избори това може да се коригира.
      Последно редактирано от Гаврил Груев Хлътев; 26-02-25, 11:41.

Коментар

...
        Сега може да сменим борда от евро на $ или на CHF. Може да сменяме ОЛП.

Когато се ограничат тези ни свободи - по-добре няма да стане.
        Роба иска сигурност срещу Свободата си, а после губи и двете.

Ограничаването на дадена свобода на действие никога дългосрочно не е добра идея - дайте един пример и ставам за евро-то.
        Премахването на свободи една по една си е Русия .... и пътя по който сега започва да върви ЕС. За разлика от Русия , при ЕС чрез избори това може да се коригира.
        Можем да сменим борда и да докараме хиперинфлация.
        Можем да излезнем от борда и нашите горди левчета да си върнат статута на тоалетна хартия, който имаха преди.
        Можем да "коригираме чрез избори" като докараме Шиши или Копейчо на власт като първа политическа сила.
        И Русия да ни се види рай на слободията и анархията.

Коментар

• Гаврил Груев Хлътев
          Редактиране на коментар
          Дий робе, дий!
          Никава Свобода - тя е опасна, може лошо да стане!! Дий робе, дий!
          Преди 175 години дори и по време на война - българите не са ходили да се бият с оръжие - Да се върнем в Османската Империя - няма да загиваме във войни, няма да има Шиши и корупция - щото Свободата е опасна. Дий робе, дий !
          Последно редактирано от Гаврил Груев Хлътев; 26-02-25, 09:13.

• Bogoljub Gagic
          Bogoljub Gagic коментира
          Редактиране на коментар
          Хлътев, не е ли малко рано да се натряскаш така? 😒

• Гаврил Груев Хлътев
          Редактиране на коментар
          по ТВОЯТА логика - може да закрием армията щото може и да направи преврат с оръжията си.
          Ти успешно си изброил свободи, които са ти 'опасни'. Както е казал поета: Дий робе, дий !

• Oффффф

Име:Unbenannt.JPG
Прегледи:75
Размер:91.2 КБ
ID:6990420

Коментар

• Гаврил Груев Хлътев
          Редактиране на коментар
          Аз като ти казвам, че Русия ни подбутва към евро-то ...
          КОГАТО искаха наистина да ни попречат да добиваме газ - нямаше руски знамена на демонстрациите , нали
          После излязоха данните аз финансирането от Русия за "еко протестите против шистовия газ"
          г л у п а ц и т е - не заслужават да живеят добре, затова не живеят добре.

• Ето ви и още:
        Натиснете снимката за да я уголемите  Име:zzz.jpg Прегледи:0 Размер:367.0 КБ ID:6990424

Руски знамена, "ОСТАВКА ZА ЛЕВА", плакати "НАРОДЕН СЪД".

За това имам едно определение: "МАЛОУМИЕ"

Сега съм не 100% а 1100% сигурен че трябва да влизаме в еврозоната. НА ВСЯКА ЦЕНА и максимално бързо!!!

Кой е робът, Хлътев? imаrh? Не ми отговаряйте, то се вижда!
        Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

• Гаврил Груев Хлътев
          Редактиране на коментар
          Хлътев не е виновен за глупостта на овцете:
          Аз като ти казвам, че Русия ни подбутва към евро-то ...
          КОГАТО искаха наистина да ни попречат да добиваме газ - нямаше руски знамена на демонстрациите , нали
          После излязоха данните аз финансирането от Русия за "еко протестите против шистовия газ"
          г л у п а ц и т е - не заслужават да живеят добре, затова не живеят добре.

• sparkybg
          sparkybg коментира
          Редактиране на коментар
          Някои наистина издиша. Аз на "митинги" на които се веят знамена и плакати, с които не съм съгласен, не ходя. Комплексарят страхливец с маска и депутатски имунитет, дето беше най-отпред, с нищо, освен с имунитета си, не е по-различен от тия.

• Гаврил Груев Хлътев
          Редактиране на коментар
          sparkybg - ВСИЧКО това е вярно. Но страха и омразата са емоции, които лесно се програмират. Ти това демонстрираш - без нормални аргументи.
          Абсолютно очевидно е как Русия ни тласка към евро-то.

• https://www.economic.bg/bg/a/view/st...a-v-evrozonata

Хайде да се хванем на бас, че на 02.01.2026 България ше си купи френски дцк-та
        WG 2.7 CRD

Коментар

• Първоначално публикуван от sparkybg Преглед на мнение
        Ето ви и още:

Сега съм не 100% а 1100% сигурен че трябва да влизаме в еврозоната. НА ВСЯКА ЦЕНА и максимално бързо!!!

Спарки, ае не се праи- този с руското знаме си ти. Можеше да си спестиш няколко страници писане тука. С това знаме срути и последният рубеж на съпротивата против еврото.

Коментар

• sparkybg
          sparkybg коментира
          Редактиране на коментар
          хванА ме! Внедрена във форума копейка съм.

Ето ви и още:

Роб е този, който доброволно се отказва от Свобода , за да получи сигурност!

Като гледам кой покрива дефиницията..... Ти си знаеш.

Коментар

• Роба е вид връхна дреха...

Но радвате как активно работите за добруването на страната ни. Дращене у форуми, фейсбукове и кой зна е какво още.
          Много самоотвержено...

Има ли ефект от дращенето?
          Не чета коментари и не отговарям на такива.

И коментаторите...

Коментар

• Гаврил Груев Хлътев
            Редактиране на коментар
            Да не знаеш какво е роб е често срещано при робите. Особено при тези, които искат да са роби. В душата си искат сигурност, страхуват се от Свободата.
            Защото има и хора чиято душа не е робска, но са угнетени.

• ezhko
            ezhko коментира
            Редактиране на коментар
            В умерени дози дращенето е умерено забавно. А и парата е хубаво да отива накъде, та било и в свирката. Иначе става лошо

• Гаврил Груев Хлътев
            Редактиране на коментар
            Съгласен че свирката е важна. Путя остаря , спря да му става и започна война. Хитлер също с такива проблеми. Да му мислят чайниците , че и техния влиза в климакса.

• Първоначално публикуван от imarh Преглед на мнение
          https://www.economic.bg/bg/a/view/st...a-v-evrozonata

Хайде да се хванем на бас, че на 02.01.2026 България ше си купи френски дцк-та
          ...което ще значи че сме в еврозоната. Ще черпя!
          Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

• Гаврил Груев Хлътев
            Редактиране на коментар
            И при обесването на Левски има 'българи' , които са черпили - нали знаеш?
            При избиването от "Народния Съд" на честни патриоти - също.
            При молбата да станем 16-та република - пак са черпили.

• sparkybg
            sparkybg коментира
            Редактиране на коментар
            Мда, когато мордор се срина (същия тоя Левски има едни интересни думи за "освободителя", и не само той), също имаше черпещи. Когато влязохме в ЕС и НАТО по собствена воля, пак така. Когато влязохме е Шенген по собствена воля, пак така. Когато влезем в еврозоната по собствена воля, пак ще има.

Ключовото тук е "по собствена боля". Сещаш? Свободата, Санчо!

• Гаврил Груев Хлътев
            Редактиране на коментар
            БАШ за собствената воля и аз пиша !!!! А 'свободата' да се откажеш от Свобода - не е баш Свобода.
            Последно редактирано от Гаврил Груев Хлътев; 26-02-25, 12:53.

Роб е този, който доброволно се отказва от Свобода , за да получи сигурност!

Като гледам кой покрива дефиницията..... Ти си знаеш.
          2 пъти роб е този, комуто е дадено право на собствен избор, а той си реве за довчерашните господари, тъпкали го винаги, когато са могли.

И пак, дъвката със свободата ни с лева не хвана дикиш. Аргументите ви никакви ги няма, колкото и да повтаряте наизустеното.

Нещо повече - в контекста на "свободата" се хортува за смяна на валутни курсове и прочие полюции, иначе казано девалвация, иначе казано поредния обир на спестяванията на обикновения човек (за когото толкова сте се загрижили) в полза на кредитни милионери.

Гледал съм я тая свобода, айде нЕма нужда! С една заплата 2 каси бира. Ма много свободни бяхме, шъ знаеш!!! Викахме "Булгар! Булгар!" в кварталното кафене на воля.... докато не свършат 2-те каси бира.
          Последно редактирано от sparkybg; 26-02-25, 10:52.

Коментар

2 пъти роб е този, комуто е дадено право на собствен избор, а той си реве за довчерашните господари, тъпкали го винаги, когато са могли.

И пак, дъвката със свободата ни с лева не хвана дикиш. Аргументите ви никакви ги няма, колкото и да повтаряте наизустеното.

Нещо повече - в контекста на "свободата" се хортува за смяна на валутни курсове и прочие полюции, иначе казано девалвация, иначе казано поредния обир на спестяванията на обикновения чове в полза на крадитни милионери.
            Лъжи повтаряни от пропаганда не стават истини.
            Сега може да сменим борда на $ или CHF ....
            Като ни унищожат суверенитета - нищо няма да можем .

Първоначално публикуван от sparkybg Преглед на мнение
            Гледал съм я тая свобода, айде нЕма нужда! С една заплата 2 каси бира. Ма много свободни бяхме, шъ знаеш!!! Викахме "Булгар! Булгар!" в кварталното кафене на воля.... докато не свършат 2-те каси бира.
            Както вече казах - Свободата е нещо страшно за робите. Плашат се от нея.
            Използваш същите тъпи опорки като ватниците : "Сега щяхте да носите фесове ако не слушаме Русия" = "Ако не вземем еврото - ще загинем"

Просто ти си насочил челобитието си към друг господар.

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 7 потребители онлайн. 6 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
            X