Обява

Свий
Няма добавени обяви.

За бога, приятели, гласувайте!

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: За бога, приятели, гласувайте!

Ха, ха. Какво Косово, бе?! Онези за 5 години си опънаха магистралите, отсреща албанците направиха тунелите и от Прищина до Адриатика се сига по-бързо отколкото от София до Варна... И никой не се бие в гърдите за тези пътища, или ходи да реже ленти на всеки километър. Това сторителство си е толкова нормално и в реда на нещата, че даже не ги коментират.

Иначе за незаконно оръжие, по закон се полагат 7 години там, но това не пречи всеки да има по някое пушкало под леглото.

Коментар

Първоначално публикуван от r_vardarov Преглед на мнение
      Всичко ми стана ясно освен това кои са те и кои сме ние.Май е по-добре да питам къде идват извънземните.
      http://www.dnes.bg/akoshtete-vqrvait...aziliia.132162

Ето ги!!! В братска Бразилия.
      Венцислав Петров: Когато на едно място са интересите на хиляди човеци, всички да са еднакво доволни би означавало, че мястото се нарича психиатрия...

Коментар

Да не коментираме икономиката на Косово.
        Че тя се крепи на едни пари... То и затова стара Европа създаде Косово...
        Ма е друга тема.
        Ставаше въпрос, че в държава в която има много оръжие в населението(няма никакво значение незаконно, или не, важното е, че го има) управниците не смеят да натискат много народа.

Защо ли...
        Има ли желание-има и начин!

Коментар

Първоначално публикуван от Кольо Преглед на мнение
          .. То и затова стара Европа създаде Косово....
          Ц! Косово не е създадено от Стара Европа ...
          Когато опознаеш живота - няма закъде да бързаш...

Коментар

Добре де, гледаше безучастно. Други я създадоха, ма с одобрението на старата. Щото си трябва пазар за стоката, а той в Европа е доста голям. И не само американските създатели ще се облажат от съществуването и.

Ако не беше Косово, щеше да е Черна гора. Ако не тя-Словакия, ако не-Латвия... Няма значение коя е конкретната държава, на световната мафия и е нужен вход в Европа. Където намерили-там го направили.

Ама ставаше въпрос за друго, не за наркопари.
            Има ли желание-има и начин!

Коментар

Витков не можахме да го изберем, но сега ще подкрепя конкуренцията на Герб, не съм фен на идеята за мнозинство в управлението и това е единствената причина да гласувам за Калфин.Честно казано и двамата ми изглеждат като някакви аматьори и изобщо нямат необходимото излъчване за президенти, но това е мат'риала с който разполагаме
              DJ Иван Тодоров, Вашият парти диджей: http://djivantodorov.com/

Коментар

Куп умни хора искат да гласуват за Калфин. Вие сте щури! Самата идея президент - комунист трябва да ви откаже. Не се плашете от "вся власть советом". Така и така президентът е с вързани ръце.
                Lancia Delta HF Integrale Evolucione

Коментар

Партиен секретар срещу комсомолски секретар. Я ги оставете сами ,никой да не отиде да гласува ,да ама не, все още има заблудени.Абе хора ,като не ви харесва сиренето в магазина купувате ли ,не нали.Ако навсякъде сиренето е кофти свиквате със вкуса или почвате сами да си правитеq или се махате.Що трябва да се търпи ченгесарската олигархия.Ужким умни хора пък се примирявате.
                  Последно редактирано от Георги Крумов; 26-10-11, 09:14.

Коментар

Да видим дали ще успея да си формулирам мисълта:

Значи имаме 2 кандидат-президенати
                    1. Герб - n-ти отбор на БКП
                    2. БСП - 1-ви отбор на БКП

Ако гласуваме за Герб ще ни управлява n-тия отбор, който обаче не се знае на кого ще постели за следващите избори.
                    Ако обаче гласуваме за БПС - то автоматично постиламе ние самите на следващите избори БСП да е водеща сила.

А дано съм се изразил правилно.

Та от тази гледна точка, не искам БСП да ме управлява, значи гласувам за Герб. Че иначе гледам ДПС се стягат при победа на Калфин за предсрочни избори. Малко ми е кризата, че и политически да се дообъркат парите не ми се ще.
                    Последно редактирано от musovir; 26-10-11, 09:53.
                    Не е луд, който яде баницата.... Кучето си лае, кервана си върви... ДОКОГА?
                    Форд Фокус 1,4 1999 г., Крайслер Гранд Вояджър, Corvette C5
                    ИСКАМ БЪЛГАРИЯ ЧИСТА

Коментар

Някой,каза,че и двамата нямат визия на президент - да,абсолютно!Единия иглежда глупав на пръв поглед,а другия нещо обратно звучи и се държи.Сидеров стоеше най-добре зад думата Президент,а е и патриот!Факта,че циганите и амуджите ще подкрепят глупавия кандидат,ме карат автоматично да дам глас за обратно изглеждащия,но прехвалено умен такъв.

Коментар

А на мен, много добро впечатление ми направи призива на БСП към привържениците си в Плевен, да гласуват на балотажа за кмет, за кандидата на СДС Найден Зеленогорски.
                        Suzuki Jimny, 1.3, 2009

Коментар

Първоначално публикуван от bojitch Преглед на мнение
                          Куп умни хора искат да гласуват за Калфин. Вие сте щури! .
                          Умни, умни, колко да са умни? И сокола пак да се пъчи колко е велик!

Коментар

Първоначално публикуван от FLY_FREE Преглед на мнение
                            .Ужким умни хора пък се примирявате.
                            Колега, а Вие как се НЕпримирявате и какви резултати сте постигнали?
                            Инак и аз се имам за непримирим по принцип, ма де'факто......разликата знаете ли я
                            Това което ни липсва ни кара да мечтаем.

Коментар

Отивайки да гласуваш за хора ,които не харесваш или не приемаш,значи приемаш правилата на системата и си се примирил със статуквото. Гадно ти е,но свикваш със вкуса.А всъщност, може би ти си от тези дето системата им харесва. Може би те са болшинство.
                              народът е казал много умно: Сития на гладния не вярва.
                              Получавайки си поредния пай от държавната баница ,не вярваш на хората дето се борят всеки ден за залъка.
                              Не ти познавам ,затова говоря принципно.
                              Аз за себе си се боря колкото мога.На глупака не можеш да му обясниш че е глупав.В такъв случай просто се махам.
                              Тук мисля ,че са по умната част от хората и затова все още се осмелявам да коментирам.
                              Последно редактирано от Георги Крумов; 26-10-11, 18:29.

Коментар

Първоначално публикуван от FLY_FREE Преглед на мнение
                                Получавайки си поредния пай от държавната баница ,не вярваш на хората дето се борят всеки ден за залъка.
                                .
                                Добре де. Аз като не съм на държавна баница от преди 1989г. какво да кажа?

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X