Този виц да го превеждам ли?
Approximately 20% of people are resistant to the effects of propaganda. This group remains unaffected by emotionally resonant persuasive messages, despite their widespread dissemination through mass media.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Вицове
Свий
Това е залепена тема.
X
X
-
Надпис на шивашко предприятие с 99 % женски персонал: "Ако вечер след работа не ви е до секс, то това означава, че работата напълно ви задоволява!"
- 4 likes
Остави коментар:
-
- Петров, защо мирише от Вас на бъчва?
- Имам рожден ден шефе.
- Ти всяка седмица имаш рожден ден...
- Е, да - роден съм четвъртък!
- 1 like
Остави коментар:
-
"Баце Сандо от Враца много болен и ще мре. Един ден събрал синовете си и им рекъл.
- Значи. Сега като умра, сакам да ме турите у ковчего. Едната ръка да ми я турите на сърцето, а другата да ми я турите на оная работа.
- Оти така бе, татко, попитал през сълзи единият син и бащата рекъл:
- Да знаят хората, че каквото съм дал, е било от сърце, а каквото искат да ми вземат, ще ме хванат за дедовия."
- 2 likes
Остави коментар:
-
Решила Пена да изненада мъжа си.Прибрал се той от работа, взел си душ, а когато излязъл, жена му веднага го замъкнала в спалнята.Проснала го на кревата, и го намазала целия с бита сметана.И започнало едно облизване, стенания, и тъкмо стигнала до сюблимното място, спряла.-Аааа уууу, върти ма!!!Що спре?-Божееее, Вуте, я така се наедох, че не моам се мръдна...
- 2 likes
Остави коментар:
-
Само да напомня, че зимните гуми ги слагаме на четни избори, а летните - на нечетни!
- 6 likes
Остави коментар:
-
Жената:
- Отивам за малко при комшийката. Ако се забавя, щерката да кандидатства право.
- 4 likes
Остави коментар:
-
Чужденец пристига в България и започва да разпитва местните:
- Тук в дясно ли карате както в повечето държави или в ляво като в Англия?
- Ами, зависи къде е останал асфалт...
- 4 likes
Остави коментар:
-
Гледайки постиженията от лятото, ми се иска комарите да смучеха сланина, а не кръв.
- 1 like
Остави коментар:
-
Гошо е на работа в чужбина от една седмица.Жена му се обажда по телефона:-Гоше, идвай си, прибирай се...Работата е много зле...Цело село обиколих, никой не е*е толкова добре като теб...
- 2 likes
Остави коментар:
-
- Шкембе-чорба може да сготви всеки - трябва просто да излезете от зона на комфорт, да застанете до котлона и да започнете да я готвите!
- Какви изходни продукти ни трябват за чорбата?
- Всяка шкембе-чорба има своите неповторими компоненти. Просто вземете тези от тях, които познавате най-добре и започвайте да готвите.
- Разкажете как да я сготвим по стъпки.
- Няма единен шаблон. Вие трябва да си кажете "Да, аз мога да сготвя най-добрата шкембе-чорба на света!". И стъпка по стъпка да започнете да я готвите. Помнете, пътят от 10 мегапарсека започва от първата крачка.
- И все пак, с какво да започна?
- Започнете с приемането на решения. Най-важното, при приемането на решения, е целеполагането. Трябва ясно да си поставите целта: "шкембе-чорбата ТРЯБВА да бъде приготвена". А навиците и уменията ще дойдат от само себе си.
- Все пак, не се разбира какви именно действия трябва да предприема, за да приготвя чорбата.
- Не чакайте вълшебна таблетка! Просто заставайте до котлона и не се страхувайте да пробвате. Вие сами трябва да намерите решение!
- А какво ще препоръчате на начинаещите готвачи?
- Вярвайте в себе си - това е най-важното!
- 1 like
Остави коментар:
Активност за темата
Свий
Тук са 14 потребители онлайн. 0 потребители и 14 гости.
Най-много потребители онлайн 9,962 в 11:28 на 09-12-25.
Остави коментар: