Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Вицове

Свий
Това е залепена тема.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Вицове

Изминават вече почти два дълги и мъчителни месеца, откакто моя милост отказва цигарите. Ако знаех, че процесът ще е толкова страдалчески, инквизиционен и отвратителен, сигурно щях да предпочета да ми вкарат с катетър 5-6 кила амониева селитра, или пък син камък, или напрао да ми направят клизма със сярна киселина. От едно известно време не съм съвсем сигурна дали шсъ чалдисам скоро, или вече съм необратимо аварирала, ма докато не ме освидетелстват компетентните специалисти, нямам намерения да се отказвам от начинанието си, щото съм упорита като... хроничен запек, твааа като хронична кашлица. Целият този процес ме докарва до пристъпи на мозъчна парализа, но в редките моменти на просветление успявам да намятам някакви записки, щото иначе ще откача съвсем... И така... На вашето внимание - ,,Хрониките на един кандидат непушач,,

Ден 1-ви. Рано сабахля изиграх една шопска ръченица с македонски ентусиазъм в/у кутията с останалите налични цигари. Всичко направИх мазало. 15 мин. не можах да изчистя. По обяд започнах да се чудя какво да си правя ръцете след като вече не пуша. Помислих си, че тая идея с отказването на цигарите май ще се окаже доста тъпа. Самоуспокоих се моменталически, че всяко начало е трудно. Трябва съм твърда. Пуши ми се.

Ден 2-ри. Снощи докато се опитвах да заспя измислИх какво да правя с ръцете си. Към 17:00ч. имах налични - 700 грама домашно приготвен течен шоколад, 1 кило домашни сладки, 2 кекса - един сполучлив и един несполучлив (щот забравих да му сложа олио) и едно руло ,,Стефани,,. Направо се престарах, но доста ми се пуши. Май шсъ пУбъркам!

Ден 3-5-ти. Свършиха рецептите в готварските книги. ЗаринАхме се в храна. Мъж ми и детето все още упорито отказват да ядат това, което готвя от книгите. Опитах манджите си. Увехнах като попарено лале. Ужаст. До довечера, ако не си измисля някакво друго занимание, утре сутринта сама ще си сритам задника. Пуши ми се. Шсъ пУбъркам!

Ден 6-ти. Снощи нищо не измислих. Цял ден прекарах в чудене как сама да си сритам задника и почти забравих, че ми се пуши. Вечерта обаче мъж ми се прибра с цял стек цигари. Вече не се чудя как да сритам моя задник, а неговия!

Ден 7-11-ти. Чистих. Реших, че ще помогне. Почти се ?напушИх? от миризмата на препаратите. Грух! Бау! Мяу!... Пфу, по дяволите!... Кво ми става?!?! Исках да кажа, че тея дни се чувствам прекрасно.

Ден 12-ти. Пак се престарах. Полирала съм ламината до такава степен, че от хола до спалнята се стига за нула време особено, ако се плъзнеш с вълнени шушони. Много сме доволни всички. Детето най вече, тъй като след първия ми опит не успях да спра навреме и акостирах в коша за пране.

Ден 13-ти. Наложи се да сложа пред вратата на спалнята нощното шкафче, да има къде да се спирам, щото мноо трудно и болезнено се излиза изпод спалнята. Имам 7 синини, които са в целия цветови спектър на синьото. Приличам на картина на Пикасо от този му период, а мъж ми вече се справя като Евгени Плюшченко. Ужаст. Все още ми се пуши. Шсъ пУбъркам!

Ден 14-ти. Временно преустанових чистенето докато ми минат синините. Отново ми се пуши и вече не знам какво да правя. Реших да си попея. След арията на тореадора от ,,Кармен,, и ,,Ла дона е мобиле,, на херцога от ,,Риголето,,, съседката отдясно дойде с физиономия, която може да вкисне литър прясно мляко от 3 метра, да ме пита кога ще престана да се дера като паун в амок. Засрамих се.

Ден 15-18-ти. Не смея да готвя, да чистя и да пея. Пуши ми се. Шсъ пУбъркам.

Ден 19-ти. Пих кафе с Ирина, която пуши червено боро. Сетих, че мога да вдишвам по някой друг кубик цигарен дим, докато тя пуши. През останалото време мрънках. Ирина ми каза, че ако не престана да мрънкам ще ми срита задника. Веднага спрях, щот тя не си поплюва. Вечерта душих дим, докато пушеше мъж ми. Доволство.

Ден 20-22-ри. Нито ми се чисти, нито ми се готви, нито ми се пее. Занимавам се основно с вдишвателни упражнения.

Ден 23-ти. Отново се престарАх. В резултат на тренировките съм се сдобила с обонянието на немската овчарка от играта ,,Познай в чия чанта е канабисът,,. Сега с едно подушване на въздуха мога да установя не само кви са поръчките на ресторанта, който се намира през три преки, ами и кой от клиентите какъв парфюм ползва, както и на кой му миришат чорапите. Ужаст. Шсъ пУбъркам!

P.S. Съседите от първия етаж току що запалиха пурета давидофф и пура ромео и жулиета. СеГса явно е бил добър.

Ден 24-ти. Шсъ пУбъркам! Тоя път не само защото ми се пуши. За 24 дни, мама се обади 3 Х 24 пъти, да ме пита дали не съм пропушила отново. Направо и тя се престара. Вече като звънне телефона и душата ми слиза директно в петите. Трудно е да стоя далече от бойната й секира, особено с тези 1234567890 безплатни минути към моят номер. Пуши ми се, ама не смея да й кажа, че ще ме направи на бъз и коприва.

Ден 25-ти. Скука. В ресторанта за обяд готвят филе от акула с орехов сос и куцо пиле с домат. Пуши ми се. Шсъ пУбъркам!

Ден 26-ти. До обяд беше скука. Следобеда се обади отново мама да ме пита дали не съм пропушила. После се обади и тате. След това разговарях първо с баба, после с дядо по същия казус. Обади се и брат ми. Каза, че ако пропуша ще дойде специално от Кипър да ми срита задника. След това се обади Ирина със същия въпрос и мераци към задника ми. После се обадиха Ани, Марияна и Петя... Абе, всички да не са се наговорили днес?! Ааааа! ШМЪ пУбъркат!

Ден 27-33-ви. Чистене, готвене, пеене... В общи линии - скука. Вече нищо не помага. Не издържам. Много ми се пуши.

Ден 34-ти. Почнах да се притеснявам. Явно в резултат на никотиновия глад, иначе кроткият ми нрав взе да наподобява този на гърмяща змия с хроничен запек. Сама себе си не мога да понасям вече. Трябва да си намеря някакво по-ефективно занимание. От някаква промоция в хранителния магазин ми се падна запалка. Дорева ми се.

Ден 35-ти. Снощи сън не ме хвана. Съпружеското тяло ме посъветва да броя на ум, за да заспя по-лесно. Докарах го до 39628... И после... После дойде време да ставам. Цял ден не само ми се пуши, ами ми се и спи. Шсъ пУбъркам.

Ден 36-ти. По изнервена съм от загазил с храносмилането бенгалски тигър. От чудене какви да ги върша (да не мисля колко много ми се пуши) реших да разглобя тостера и да го почистя основно. Разглобих го. Почистих го. После пак го сглобих. За пореден път се престарах. Останаха някакви части. Карай... То и миналият път останаха.

Ден 37-ти. Спокойна съм като стрида. Записах се на народни танци. За аматьори. Дали защото не пуша, ама успях да изиграя 5-6 хорА, без да се спъна в собствените си крака и без после да си изкашлям джигера. Оказа се, че имам десен и ляв крак. Бях останала с впечатлението, че съм с два леви. Доволна съм. Три пъти в седмицата ще се ?лекувам? с танци. Временно забравих, че ми се пуши.

Ден 44-ти. Народните танци май ми се отразяват много добре. Единствения проблем е, че на почивката почти всички започват да пушат... Все още гледам димящите цигарите с жалния поглед на страдащо от колики теле. Е, в такива моменти усещам как сърцето ми натежава като Гибралтарската скала... Пуши ми се. Шсъ пУбъркам.

Ден 45 ? 55. Танци. Скука. Танци. Скука... Чат-пат чета книги, да не заслабна на мозъчна обиколка. Все по малко ми се пуши. Може и да не се пУбъркам.

Ден 56-ти. Усетих, че съседката пуши на терасата. Излязох да подишам цигарен дим не защото зверски ми се пуши, а просто ей така за спорта. Ха, на улицата има нова дупка. Всеки път, когато някой не видеше дупката и се пребиеше в нея, такива псувни се разнасяха, че... Цял следобед конспектирах псувни. Супер. Изобщо забравих, че ми се пуши.

Ден 57-ми. Една приятелка от танците ми каза, че при отказването на цигарите първите шест месеца са най-тежки и критични. Е направо ме успокои, няма що... Шсъ пУбъркам! Още близо 4 месеца мъки.

Ден 58-ми. Всичко е повече от нормално. Някак различно. Хм. Странно. Замислих се- нищо. Пак се замислих - нищо. Трети път ? нищо. И по едно време си викам: ?Ааааа, тука има нещо?. И изведнъж подскочих като ужилена антилопа. НЕ МИ СЕ ПУШИ! Ужаст! Шсъ пУбъркам!
    В българският език няма дума, която в множествено число завършва на Й

Коментар

Един наркоман седи и си пафка цигарката,а срещу него една жаба му проговаря с човешки глас:
      -Сега ,ако ме целунеш ще се превърна на принцеса.
      -Що,бе,ти и така ме кефиш!
      sigpic

Коментар

Семейство отива на море.
        - Защо слагаш в куфара този траурен костюм? - пита мъжът.
        - Защото много добре знам как плуваш. - отговаря съпругата му.

Жена мие пода, а мъжът се опънал на креслото и чете вестник. Жената му казва:
        - Мръдни си малко краката да измия тука.
        Мъжът мрънка:
        - Ей, нищо не можете да свършите без мен в тая къща...

Жена се връща от продължително гостуване при родителите си и заварва мъжа си сред купчина празни бутилки.
        - Откъде се взеха толкова бутилки?! - възмущава се тя.
        - Не знам! - чуди се мъжът. - Никога не съм купувал празни бутилки.
        0осем9осем7шест0осем7едно
        Миро

Коментар

Мечо Пух тръгнал да бере гъби. Видял една гъба, спрял пред нея и и казал:
          - Гъбке, сега ще те набера!
          - Недей, Мечо Пух! - отвърнала гъбката - Имам безплатни минути, аз ще те набера...
          Не е луд, който яде баницата.... Кучето си лае, кервана си върви... ДОКОГА?
          Форд Фокус 1,4 1999 г., Крайслер Гранд Вояджър, Corvette C5
          ИСКАМ БЪЛГАРИЯ ЧИСТА

Коментар

Мъж се прибира неочаквано от командировка. Сварва жена си с друг мъж в леглото и започва да реди (говори) :
            - Как можа та ние се обичаме, женени сме от толкова време, аз работя, ходя командировки да изкарвам пари за нас за да живеем добре ..... а спрете поне докато ви говоря
            ---------
            Мъж се прибира неочаквано от командировка. Сварва жена си с друг мъж в леглото и пита гневно:
            - Какво прави този тука.
            - Чудеса мъжо, ЧУДЕСА

Коментар

Мъж си пие ракията пред телевизора, а жената му вика:
              - Изпий си ракията, че си я налял в шишенцето за мляко на детето, за да му стопля мляко да хапне.
              Мъжът глътнал ракията на екс и дал шишенцето. Излегнал се пред телевизора, но след малко жената почнала да чисти пода:
              - Измести си краката, за да изчистя пода.
              Станал човека, преместил се и казал:
              - Ей, ако не съм аз в тази къща ... в глад и мизерия ще тънете!
              Biagini Passo Powered By VW Syncro

Коментар

Вървяла по улицата мадама с отхвръкнало дупе, а след нея младеж, който непрекъснато й правел комплименти. Девойката твърдо решила да не се обръща, но когато чула "Ах, какви големи, хубави зъби имаш! ", не издържала, извърнала глава и попитала:
                -Кажи ми само, как позна за зъбите ми, без да си ги виждал никога?
                -Ами, като гледам какъв задник си отпрала - това с лоши зъби не можеш да го постигнеш...
                Когато не знаеш какво да правиш, придай си угрижен вид и върви забързано!

Коментар

Пиян се казва във влак. Сяда в едно купе и втренчено започва да гледа към отсрещната седалка.
                  -Не се притеснявайте, гоподине-му казали.- Ние сме близнаци.
                  - Близнациииии! Четирима?????
                  Искаш ли да получиш умен отговор-питай умно!
                  0894328706

Коментар

Малко копи/пейст
                    стен изпит. Студентка разплакана обяснява, че всичко си е научила, но от нерви е забравила и не може да отговори. Доцентът спокойно и казва да брои до 10. Убедена, че това е някаква терапия за успокояване, студентката послушно брои. Като свършила доцентът й поискал книжката, и пишейки двойка казва:
                    - Когато нещо човек го знае, нервите не му пречат...

Всеки мъж по душа е гинеколог!

Един борец хванал златната рибка, претопил я и си направил ланец.

Диалог между мъж(М) и жена(Ж):
                    Ж: Скъпи, не искаш ли да ми кажеш нещо?
                    М: ?
                    Ж: Помисли!
                    М" ??
                    Ж: Днес е 14-ти веруари!!!
                    М: А-а-а, утре в АВАНСА!!!

- Скъпи, струва ми се, че ме обичаш все по-малко и малко...
                    - Ти пък скъпа, обичам те все толкова! Просто плътността на любовта на единица килограм все повече пада.

Мъж се прибира след полунощ, очевАдно пиян. Жената:
                    - Прасе такова, пак сте пили цяла нощ!
                    - Не бе, ж'на, 'грахме шахче...
                    - Такова шахче ще ти дам! Смърдиш на ракия!
                    - М'чи на шах ли д'ти мириша, ма!?

Мъжът трябва да е малко по-симпатичен от маймуна, а жената малко по-умна.

В операционнната. Сестрата:
                    - Докторе, ще го изпуснем този!
                    - Само спокойствие, от тези имаме още цяло отделение.

Заради пациентите си от попфолк средите,много от джипитата са
                    придобили новата комбинирана специалност "Уши,Нос,Гърло-Гъз".

- Казваш, че си се оженил в петък при това тринадесети? Не си ли суеверен?
                    - Вече съм.

Мъж чака жена си от салона за красота...
                    Когато идва при него, той я поглежда и казва:
                    - Нищо де..Във всеки случай, поне си опитала.

Ще простреля ли китайски автомат китайска бронежилетка?

Спя и сънувам, че съм на работа. Събуждам се и...виждам, че е истина.

Как може да спреш да пиеш в страна, в която млякото е по-скъпо от бирата?

- Може, разбира се, цял живот да се гърбите: да чистите, перете, готвите. А може, оказва се, просто да си смените пола и да седите с бира пред телевизора.

Този е стар, но пък си е класика:
                    - На колко си години?
                    - На много.
                    - А по-точно?
                    - Как да ти кажа, имам пет цифрено ICQ.

Влиза клиент в зоомагазин и сопнато казва на продавача.
                    - Вземете си обратно златната рибка, която ми продадохте преди месец!
                    - Но какъв е проблема господине?
                    - Ами как какъв, за един месец от както е в къщи и не ми е изпълнила нито едно желание!
                    - Но господине, златните рибки изпълняват желания само в приказките.
                    В този момент рибката казала:
                    - И аз това му обяснявах цял месец, но той не ще и да чуе.

Как да се намалят рушветите на полицията?! Трябва да се направи още една полиция! И тогава от конкуренцията цените неизбежно ще паднат!!

Този май също го имаше, но:
                    Тя изглеждаше така, че когато влезе, в аудиторията настана такава тишина, че можеше да се чуе как се пълнят пещеристите тела...

- Скъпа, искаш ли днес да прекараме един чудесен ден?
                    - Прекрасно! А къде да отидем?
                    - Ти ще отидеш при приятелката си, а аз ще отида на кръчма с приятели.

Висша степен пиянство:
                    Курсорът на мишката не може да влезе в екрана.

Разговор по icq-то:
                    - Уф..мина шефът, видя ме, че играя на World of Warcraft... помоли ме след пет минути да отида в кабинета му...
                    -Ъъъъ търсиш ли работа?
                    - НЕ...той ми продаде оръжие, доста скъпо, но нямах избор...

- Скъпи, помниш ли онзи вековен дъб, под който се запознахме?
                    - Помня го!
                    - На него е паднала мълния и го е изгорила целия.
                    - Така му се пада, неговата м..ка...
                    Страхът от свободата е един от основните страхове на човека. И все пак той иска да бъде свободен.
                    И в същото време я ограничава-застраховки, ипотеки,
                    вярвания, обичаи, религии, общности, идеологии, догми, политически движения...

Коментар

Един заек вървял из гората и срещнал едно странно животно.
                      - Ти какво си?
                      - Аз съм лисицотигър.
                      - И как така?
                      - Ами баща ми е тигър, а майка ми е лисица.
                      Продължил заекът и пак срещнал странно животно.
                      - Ти какво си?
                      - Хипопотамослон.
                      - И как така?
                      - Ами баща ми е слон, а майка ми е хипопотам.
                      Продължил заекът и отново срещнал странно животно.
                      - Ти какво си?
                      - Конска муха.
                      - Е-е-е това вече не мога да го повярвам!
                      В българският език няма дума, която в множествено число завършва на Й

Коментар

Първоначално публикуван от Gallka Преглед на мнение
                        Един заек вървял из гората и срещнал едно странно животно.
                        - Ти какво си?
                        - Аз съм лисицотигър.
                        - И как така?
                        - Ами баща ми е тигър, а майка ми е лисица.
                        Продължил заекът и пак срещнал странно животно.
                        - Ти какво си?
                        - Хипопотамослон.
                        - И как така?
                        - Ами баща ми е слон, а майка ми е хипопотам.
                        Продължил заекът и отново срещнал странно животно.
                        - Ти какво си?
                        - Конска муха.
                        - Е-е-е това вече не мога да го повярвам!
                        БРАВОООООО!!!!Страшен виц,поздравления!
                        Чавдар Владимиров
                        0887/912075
                        Ленд Ровър Диско 1
                        Самуад в проект

Коментар

Един наркоман умрял, и се събудил на едно поле, цялото засято с марихуана. Докъдето погледа стига-все марихуана.
                          "Явно съм попаднал в рая" помислил си.
                          Свил набързо една цигара, ама тук огънче, там огънче... няма.
                          През това време наблизо минава някакъв дявол, и наркомана го помолил за огънче.
                          -Хе, хе, то ако тук имаше огънче ще ше да е рая, а не ада...
                          Има ли желание-има и начин!

Коментар

Русия, военна база, посещение от американска делегация. Руският генерал развежда гостите и гордо обяснява кое какво е, колко е добра организацията и т.н. В този момент забелязва нечия куртка небрежно метната върху табло с бутони и започва да крещи:
                            - Кой идиот направи това? Кой си остави дрехата точно там?!
                            Един от американците казва:
                            - Това не може да се случи в Съединените щати!
                            Генералът:
                            - Какви Съединени щати бе? Няма вече Съединени щати!
                            SUBARU LEGACY 2.2 4WD GX
                            0878299791

Коментар

Срещат се двама гейове една сутрин, единия недоспал,уморен,едва ходи.
                              Другия пита - Кво става брато,що си толкоз зле?
                              - Охх, да ти кажа, снощи като ме грабнаха двама младежи и цяла нощ секс,секс , ама то една жена не може да
                              издържи толкова бе...
                              - Еее ти пък сега, нали затова сме мъже.
                              На старта на КВ състезание се чувствам като комар на нудистки плаж - знам какво да правя,ама не знам от къде да започна.

Коментар

Заводите "Форд" в Детройт. В кабинета на шефа влиза човек и крещи:
                                - Еврика! Толкова години работя по този електродвигател и ето накрая го направих. Пристигам тук от Ню Йорк със собствения си електромобил!
                                - И колко ви струваше пътуването? - пита шефът.
                                - 4007 долара. 7 долара за електроенергия, а останалите за удължител.

Двама негри пикаят от мост и единия вика на другия:
                                - Абе, водата е много студена…
                                А другият му отговаря:
                                - Абе, то остави, че е студена ами има и счупени бутилки на дъното.

Семейство играе бридж с приятели. Мъжът през цялото време прави грешки, като партньор въобще не става. След известно време става и отива до тоалетната. Жена му въздъхва и казва: – За първи път през цялата вечер знам какво държи в ръцете си …
                                0осем9осем7шест0осем7едно
                                Миро

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 2 потребители онлайн. 0 потребители и 2 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X