Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Вицове

Свий
Това е залепена тема.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Вицове

Деца на три, четири и пет години споделят първите си притеснения в живота. Петгодишният:
    - Аз като се родих, много се бях изнервил - ще има ли майка ми мляко, или няма да има?
    Четиригодишният:
    - Аз още в корема на майка ми се бях изнервил да мисля ще ме остави ли мама, или няма да ме остави.
    Тригодишният:
    - Аз пък, като бях още в татко, също много се нервирах - у мама ли ще попадна, или в някоя чужда леличка...

Малката е злояда и майката се опитва да я сплаши:
    - Знаеш ли какво се случва с малките момиченца, които не си изяждат кашата?
    - Разбира се, стават манекенки.

Майка слага детето си да спи, но то плаче. Пее му приспивна песен - то пак плаче. Пее му още една - продължава да плаче... Накрая детето казва:
    - Мамо, аз разбирам, че ти се пее, но искам да поспя!
    0осем9осем7шест0осем7едно
    Миро

Коментар

Провежда се международно състезание на служители на министество на вътрешните работи.В една гора комисията пуска заек и след 1/2 час да го издирват тръгват представители на ФБР.Минават десетина часа американците излизат неоткрили заека.Следващи по ред влизат ОМОН.След десетина часа и те се връщат с празни ръце.Последни влизат нашта жандармерия.След 15 минути смазана от бой лисица излиза от гората с викове –Заек съм!!!Заек съм!!!
      "The two most important days in your life are the day you are born and the day you find out why."
      Mark Twain
      СтоЕнчA

Коментар

Иванчо, Марийка и Гошко правили 3`ка.
        Иванчо чукал Марийка а тя правила свирка на Гошко.
        По едно време Гошко сръгал Иванчо:
        - A бе Ванка..... да земеме да се размениме ....А?
        - Ми разменете се брат... на мен ми е се тая.
        Biagini Passo Powered By VW Syncro

Коментар

Ееееххх, лесно му е на моряка. Прибере се от плаване, слезе от кораба. А там... девойката го чака.
          И на пилота му е лесно. Кацне със самолета на летището. А там... девойката го чака на терминала.
          И на машиниста му е лесно. Спре влака на гарата. А там на перона... девойката го чака.
          Ама девойката пита ли я някой... ха на пристанището, ха на летището и после - айде на гарата...
          Мъж на средна възраст си седял в крайпътно заведение, когато влезли трима рокери. Първият отишъл при мъжа и угасил фаса си в чинията му.
          Вторият се изплюл в млякото му.
          Накрая третият съборил обяда му на пода. Без да каже нито дума, мъжът станал и си излязъл.
          - Тоя не беше никакъв мъж, а? - презрително казал единият рокер на сервитьорката.
          И за шофьор не го бива - отвърнала тя. - Току-що прегази три мотора с камиона си.
          В българският език няма дума, която в множествено число завършва на Й

Коментар

Пиян се прибира посред нощ, а жена му го чака зад врата с точилката. Той я прегръща и започва да й говори любовно:
            - А ти, скъпа, все месиш, месиш тесто…

Няколко милицонери се събират в кръчмата да ударят по една бира, и по едно време идва техен колега, изтупан със страшно баровски костюм.
            - Бре, откъде го взе! Откъде имаш пари за такива дрехи!
            - Не съм го купил, подарък ми е.
            - И кой ти е подарил такова нещо?
            - Жена ми. Прибирам се вчера, тя ме чака гола в леглото, а тоя костюм проснат на стола в спалнята…
            Миро

Коментар

Събрали се приятели на разпивка ама таман в разгата на купона пиенето свършило,пък за пари да не приказваме.
              Отскача един от героите до в къщи и вика на жена си:Еии жено,на едно място за 50 лв удължават пишока с 5санти ,а ко ша каиш?? Как кво нати200лв и бягаи! Яяя чакаи малко! На ти оше 50 ама да го изкривят и малко на ляво!
              Ушмулили нашти парите,прибира се удължения в къщи и от вратата захваща: Еиии жено с твоите капризи виш до де я докара.
              Удължиха го орта втвърдиха го ама като взеха да го угъват и взе че са счупи!!! Ууу язък!!!
              Най-добре е да имаш богати приятели!!!
              Ако не ти дадат, барем няма да ти искат!!!

Коментар

Най-важното изобретение в историята на човечеството - писмения договор.
                Той позволява на хората да изложат на хартия всички причини, по които не се доверяват един на друг.
                Страхът от свободата е един от основните страхове на човека. И все пак той иска да бъде свободен.
                И в същото време я ограничава-застраховки, ипотеки,
                вярвания, обичаи, религии, общности, идеологии, догми, политически движения...

Коментар

Нещо тъжно:
                  каква е приликата между Плутон и подема на родната икономика? И двете никой не ги е виждал, доказват се само със сложни математически изчисления...

И нещо за компенсация:
                  Някакъв тип отива на парти и случайно вижда бившата си жена с друг. Боцнало го под лъжичката, развод, развод, ама все пак... Решил поне да вгорчи купона на другия мъж. Отива при него, представя се и ей така, между другото подмята:
                  - Е, как е да се возиш на употребявана кола?
                  Другият обаче вместо да се издразни, отговаря благо:
                  - А, проблема е първите 5 сантиметра ... нататък всичко е ново
                  О879 342 54О Не си пъхайте пръстите където ви падне, не са чак толкова много...

Коментар

Съпругът казва на жена си:
                    - Ето, прочети тази статия за рибите! От нея можеш да се научиш как се мълчи!
                    - Но преди това ти се научи от тях как се пие само вода!

Женен мъж отива в командировка на Бермудите. Толкова се влюбва в мястото, че телеграфира на приятеля: „Вземи следващия самолет. Доведи жена ми и своята любовница".
                    Приятелят му отговаря: „С жена ти пристигаме утре в 16: 30. Откога знаеш за нас?"
                    Миро

Коментар

Майстор поправял пералнята на хубавица. След много мъки и пъшкане се изправил и решил, че е готов и е време за плащане. Мадамата решила да мине тънко и рекла:
                      - Да ти дам пет лева или да си сваля гащите?
                      Майстора се почесал по главата и рекъл:
                      - А бе дай пет лева, че гащите може да не ми станат.

"Казват, че властта ни се клати. То и на коча мъдете се клатят, ама не падат!"
                      Последно редактирано от Zahari007; 19-10-10, 15:00. Причина: да допълня още един виц
                      LZ1ZAH

Коментар

Защо някои мъже присъстват на раждането на децата си?
                        - Като компенсация за отсъствието при зачеването им.
                        Срещнали се двама животновъди, единият от които с посинено око. Другият го пита:
                        - Абе, какво става, някой да не те е бил?
                        - Не ми се говори, не е за разправяне. Имам една крава. Всеки ден като сядам да я доя тя все ме удря с опашката си по лицето.
                        - И от това ли е посиняло окото ти?
                        - Не, омръзна ми и й вързах една тухла на опашката!
                        В българският език няма дума, която в множествено число завършва на Й

Коментар

- Мамо, мамо може ли вече да нося сутиен
                          - Не
                          - Но защо аз съм вече на четиринайсет
                          - Млъквай бе Васко

Коментар

В една къще през ноща се промъква крадец. Пристъпва тихо, но въпреки това, изведнъж чува странен глас: "И аз те гледам и Исус те гледа!" Смразил се ония и затихнал. Постоял малко, но нищо не се чуло повече и пак тръгнал в тъмното да рови. И пак чул същия глас: "И аз те гледам и Исус те гледа!" Този път не се стреснал толкова, събрал кураж и светнал с фенерчето. Какво да види - насреща му един папагал. И го пита:
                            -Ти ли ми говориш бе??
                            Папагала:
                            -Да, аз.
                            -Че кой си ти??
                            -Аз съм Манол!
                            Крадеца се захилил :
                            -Че какво е това име "Манол"? Това не е име за папагал!
                            А папагала отговорил:
                            -То и Исус не е има за питбул, ама я виж как те гледа!
                            Повечето хора говорят за справедливост само когато се отнася до тях и забравят за нея, когато се отнася за други....

Коментар

Младо момче влиза при лекаря в "Бърза помощ" с подуто и насинено око.
                              Като го видял доктора го попитал:
                              –Кво стана бе момче ?
                              –Една оса кацна на окото ми-отвърнало момчето.
                              –Брей тя много лошо те е ухапала !-учудил се доктора.
                              –Ааа не можа да ме ухапе-казало момчето.Тати я утрепа с лопатата.

Коментар

Три бика(дядо, баща и син) си пасяли кротко на един хълм...
                                Не щещ ли в подножието му се появили 10-на крави.
                                Най-младият бик нетърпеливо почнал да увещава другите.
                                -Дядо, татко дайте да ги заобиколим тримата.
                                Ще ги прикараме там в тясното и ще ги нае**ме всичките...
                                Средният бик.
                                -Не така сине. Ще тръгнем лекичко надолу, все едно си пасем, да не ги уплашим. Като се смесим с тях, ще си изберем по една и ще ги нае**м...
                                Старият бик.
                                -Някой ако иска да го е*а, да дойде тука...

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 3 потребители онлайн. 0 потребители и 3 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X