Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Вицове

Свий
Това е залепена тема.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Вицове

След серията за жени "Активия с фибри", Данон пуска серия за мъже - "Активия с джибри".
    Седя и си мисля... по едно време усещам, че само седя...

Коментар

Първоначално публикуван от stancho_drifta Преглед на мнение
      АЗЛК-Аванс Заплата Лапа Колата
      това не бях го чувал, но много добре помня какво пишеше на моя москал, дет го търпях шест години

Ах, Защо Ли те Купих!?!?!?!?

Коментар

Първоначално публикуван от silverfox Преглед на мнение
        След серията за жени "Активия с фибри", Данон пуска серия за мъже - "Активия с джибри".
        Е тоя лаф ми стабилизирА метаболизма

Коментар

Турист у Берковския балкан, пита местен пустиняк:
          - Извинете, дали може да ми подскажете, как най-бързо да се кача на тази планина?
          Нашио попогледнал така замислено. Поогледал туриста, поогледал и Балкана, па рекъл:
          - Сакаш ли ти отвръжа кучето?

Коментар

В България положението е толкова скапано, че и зимата избяга в Щатите...
            Страхът от свободата е един от основните страхове на човека. И все пак той иска да бъде свободен.
            И в същото време я ограничава-застраховки, ипотеки,
            вярвания, обичаи, религии, общности, идеологии, догми, политически движения...

Коментар

И тази година снегът ни изненада. С отсъствието си
              Днес толкова ме мързеше ..... толкова много, може би дори повече от пичовете, измислили дизайна на японското знаме
              Съвети на психолог за отнемане на напрежение, стрес и агресия:

1. Представете си, че сте при река.
              2. Студен планински въздух, слушате пеенето на птичките.
              3. Никой, освен вас, не знае за това тайно място.
              4. Водата в реката е бистра като сълза.
              5. С лекота можете да разгледате лицето на човека, когото държите под водата.

Разликата между това, което си и това, което искаш да бъдеш, е това , какво ще направиш!

Коментар

Благодарности

Богата баба решила да провери колко я обичат тримата й внука.
                Повикала един ден най-големия при себе си. Скочила в басейна и се престорила, че се
                дави. Внукът се колебал само миг, хвърлил се в басейна и й спасил живота.
                На другия ден пред къщата му имало чисто ново BMW с бележка: „Благодаря, баба ти“.
                Същото се повторило и с втория внук, само че той бил по-бърз, затова на другата сутрин
                пред дома му чакал чисто нов Мерцедес с бележка: „Благодаря, баба ти“.
                Най-малкият внук, обаче, изобщо не реагирал, когато бабата скочила в басейна и уж само
                симулирала, но се удавила.
                На другия ден след погребението, пред вилата на най-малкия внук стоял чисто нов
                Ролс-Ройс с бележка: „Благодаря, дядо ти!“

Чавдар Владимиров
                0887/912075
                Ленд Ровър Диско 1
                Самуад в проект

Коментар

- Защо си такъв тъжен?
                  - Остави... Качвам се вчера в метрото и гледам - страхотно гадже! Млада, с перфектен бюст, краката й почват от ушите, истинска красавица ти казвам, уникална! Та ѝ намигнах...
                  - И тя к`во?
                  - Ами к`во - стана и ми отстъпи място си...
                  И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ

Коментар

Една баба купила джапанки за дядото. Обаче не ѝ дали кутия.
                    После тя влезнала в една аптека и се примолила на продавачката:
                    - Момиче, може ли да ми дадеш една кутия за джапанките, че ще ги подарявам на дядото!
                    - Няма проблем, бабче. – казала аптекарката и дала една кутия на бабата.
                    Никой не обърнал внимание обаче, че на кутията пишело: "презервативи 1000 броя".
                    Бабата се качила в автобуса. Там един младеж погледнал кутията. Усмихнал и казал:
                    - Бабке! Май за доста време ще ти свършат работа? Хи-хи-хи!
                    - Ааа, ама те не са мен. За дядото ги купих. А той така шляпа с тях, че дори за един месeц няма да му стигнат...

Коментар

Двама ловци:
                      -Къде си тръгнал?
                      -До винпрома, да им кажа повече да не си изхвърлят джибрите в гората.
                      -Защо?
                      -Защото вчера някакви пияни зайци ми помляха кучето от бой.

- За колко може да се уреди книжка?
                      - За 800 лева.
                      - Скъпо е.
                      - Катаджията, който ги уреждаше по-евтино, го блъсна един с купена книжка.

Глас от мегафона на полицейска кола:
                      - Водач на трамвай номер 28! Намалете скоростта и отбийте вдясно!
                      . LRE Bulgaria.
                      RRC SE V8 91г.

Коментар

Комшиите ми слушат хубава музика.
                        Независимо дали искат, или не...
                        Тази сутрин, някаква бабичка се опита да ме полее със светена вода. Вярно, че невинаги изглеждам добре сутрин... но чак пък толкова..
                        Друсаш ли се ?
                        - Не бе тате .. кълна се , че не се ..
                        - Абе кретен , не съм баща ти , а кучето ти .
                        - Оф , бе Рекси , изкара ми акъл

Разликата между това, което си и това, което искаш да бъдеш, е това , какво ще направиш!

Коментар

Мъж се обажда на ветеринаря:
                          - След малко при вас ще дойде тъщата ми със старата ни кучка. Моля, дайте и някаква силна отрова, да не се мъчи и да умре бързо.
                          - А кучето може ли да намери само пътя към къщи?

Зет и тъща копат градината. Тъщата с каска.
                          Учуден комшията пита:
                          - Абе, защо е с каска тъща ти?
                          - Бе, ти да не мислиш, че ходя всеки път до дувара да си изправям лопатата?!
                          Заминавам. За дълго. В себе си. Оставям ключа ... там ...

Коментар

Две баби пред блока нищят клюки:
                            - Ти знаеш ли, че синът на Георгиев станал гинеколог.
                            - А, верно? Баща му също беше.
                            - Да, да. Дядо му като се замисля и той, па и чичо му...
                            След минута мълчание:
                            - Не се нагледаха тия, ей!
                            Страхът от свободата е един от основните страхове на човека. И все пак той иска да бъде свободен.
                            И в същото време я ограничава-застраховки, ипотеки,
                            вярвания, обичаи, религии, общности, идеологии, догми, политически движения...

Коментар

Много от жените в събота и неделя отдъхват "all inclusive". Всичко им е включено - пералнята, прахосмукачката, печката, ютията, епилатора...
                              Кръвна група 0+

Ivan_J: " Всеки си има глава на раменете, лично негово задължение е да си я пази, ако му трябва за нещо. "

Коментар

- Как пияница вика котката си?
                                - Маааци, сипи, сипи, сипи...!
                                Не е луд, който яде баницата.... Кучето си лае, кервана си върви... ДОКОГА?
                                Форд Фокус 1,4 1999 г., Крайслер Гранд Вояджър, Corvette C5
                                ИСКАМ БЪЛГАРИЯ ЧИСТА

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 32 потребители онлайн. 0 потребители и 32 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X