Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Вицове

Свий
Това е залепена тема.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До: Вицове

Първоначално публикуван от HD Преглед на мнение
    Жена се обръща към собственик на куче:
    - Господине, махнете това куче от мене, вече усещам как ме полазват бълхи!
    Собственикът:
    - Рекси, ела тук, че жената има бълхи.
    Разхождам си кучето и непознат момък ме пита:
    -Хапе ли?
    -Не. - казвам.
    -А кучето? - продължава да пита той...
    НИКОЙ НЕ Е ТОЛКОВА СЛЯП, КОЛКОТО ОНЗИ, КОЙТО НЕ ИСКА ДА ВИДИ!
    Omnia vincit amor !

Коментар

Първоначално публикуван от Петя Преглед на мнение
      Разхождам си кучето и непознат момък ме пита:
      -Хапе ли?
      -Не. - казвам.
      -А кучето? - продължава да пита той...

Този номер, аз го ползвах като млад.

- Мога ли да Ви погаля котенцето ?
      - Но, това е кученце !
      - Виждам. Аз питам за Котенцето ))

Обичайният отговор е, замахване с чантата.
      Не ми пука за лака , а за пропуснатите приключения ))

Коментар

Старата акула учи малкото акулче как се яде човек:
        - Първо правиш един голям кръг около него, ама много бавничко. След това един по-малък, по-бързо. Най-накрая един много малък кръг, много бързо.
        След това го изяждаш.
        Малкото акулче нетърпеливо прекъсва:
        - А не може ли направо да го изям?
        - Може, ама ще трябва да го ядеш с лайната..
        Грамотността е прозорец към интелекта, ако човек не може да усвои дори майчиния си език, то потенциала му за нещо повече е под въпрос.

Коментар

• - Жена ми е много щастлива напоследък.
          - Защо?
          - Не знам още, наел съм частен детектив да разбере.

----------

- Абе, жена ти много се разхубавила напоследък?
          - Защо мислиш така?
          - Вчера я мярнах набързо, отивахте на някъде с колата.
          - Не бе, объркал си се... Карах булдога на ветеринар.

----------

Защо изоставяш мъжа си?
          - Защото ме заблуди! Едно време ми разправяше, че в леглото е като орел!
          - И какво?
          - Ами аз да не съм орнитолог? Откъде да знам, че орлите правели секс веднъж в годината?

Последно редактирано от cveti; 03-07-08, 21:05. Причина: Нецензурен виц!
          Suzuki TS 200R - 1996, Suzuki Dr 250 SHC - 1991, Suziki RMZ 450 - 2007, Yamaha YZ 450F - 2010...

Коментар

"Едно камикадзе, един ден не отишъл на работа. Щото бил болен..."
            Volk: Уж мъжки форума, ала-бала, ама до 10 секунди темата ще е изтрита!

Коментар

Първоначално публикуван от Yordan Преглед на мнение
              "Едно камикадзе, един ден не отишъл на работа. Щото бил болен..."

В учебен център за камикадзета, инструктора към новобранците:
              -Зайци, гледайте хубаво, че няма да повтарям!

Черен хумор в графа "Златни тъпизми"...

Коментар

А, тъпите вицове могат да са уникални

"Седят си две камикадзета на кратка почивка и пафкат. Единият казва:
                - Абе, знаеш ли, мисля да спра цигарите...
                - А ? Що ?
                - Ми, не че нещо, ама разправят че били мноо' вредни за здравето, бе..."
                Volk: Уж мъжки форума, ала-бала, ама до 10 секунди темата ще е изтрита!

Коментар

• -Докторе,боли ме тука и тука!
                  -Пиете ли?
                  Ми сипи!

--------------------------------------------------------------------------

Пациент излиза от упойка.Около него силуети в бяло.
                  -Докторе,как мина операцията?
                  -Какъв доктор бе,аз съм свети Петър!

Мъж се прибира рано от работа,жена му затваря любовника на балкона,гол.
                  -Мило защо толкоз рано?
                  -Режи салата,нема време почва мача!
                  Любовникът замръзва,края на "сезона" е, времето рязко е застудяло.
                  Човечеца се прежалил и потропал на прозореца.Мъжът, с лош поглед вещаещ убийство пита.
                  -Къв си ти бе?
                  -Ми таковата....съседката от горе,страшна мадама...ма мъжът и се прибра ...и,таковата...аз на твоя балкон!
                  -Така кажи бе готин,я ела да пием по ракия!
                  Речено, сторено!Седнали,пили ракия,яли салата,гледали мача,псували съдията.На изпроводяк,след като го и облякъл,мъжът казал.
                  -И друг път умната!
                  Затворил вратата и се сепнал.
                  -Жена,или ти си к...а,или над нас са вдигнали етаж!
                  Последно редактирано от cveti; 10-07-08, 17:40.
                  Ferrum dum ignis candet cudendum est.

Коментар

Реклама във вестник:
                    Искате ли да имате сияйна усмивка?Искате ли да имате снежно бели зъби?Ми мийте ги!
                    Преди имах раздвоение на личността, но сега взимаме хапчета и сме много добре.

Коментар

• Малкият глист към баща си.
                      -Тате,тате,виж там групов секс!
                      -Тове е кадаиф бе серсемино!

Срешнали се двама приятели,не се били виждали мноого години.
                      Заприказвали се за казарма,за старите бойни другари и не щеш ли се озовали в кръчмата.Единят казал.
                      -Ванка, днес взех аванс,ще почерпя!
                      -Ти не си ли женен?
                      -Женен с две деца!
                      -И си на заплата,женати сигурно е ангел?
                      -Направо дзвер,ако разбере,че харча от заплатата ще ме убие!
                      -Как се оправяш тогава?
                      -Казал съм,че изплащам загубена в казармата пушка,така всеки месец си заделям педесетачка!
                      -Гениално,уре взимам аванс и аз,ще почерпя за идеята!
                      Речено, сторено.На другия ден седнали и се освинили в кръчмата,сметката била почти сто лева.Ванката се заклатушкал към къщи,жена му го посрешнала със съскане.
                      -Каде ходиш бе пройдоха,идиот,простак.Дай фиша!
                      Преброила парите,погледнала фиша и посегнала към точилката.Ванката взел да се оправдава.
                      -Жжжена,сушай са!Ф казармата при ено ууучение,загубих единн ТАНК и са ше требва да то изплащам!
                      Заформил се бесен скандал,който продължил до сутринта.Ванката обаче държал на своето.Жената не издържала и решила да отиде при егнерала във военното окръжие,там скандала продължил.
                      -Господин генерал,тоя моя идиот,простак,пияница,твърди,че е загубил танк и трябва да го изплаща!
                      -Госпожо,това са военни тайни, ако обичате излезте и ни оставете на саме!
                      Генерала погледнал строго.
                      -Абе идиот,какъв танк бе,аз кошко джами ти генерал изплащам картечница пред жената, ти танк!Не те ли е срам?Ей ти една бележка за пушка и да ми се махаш от главата!
                      Ванката излязъл,погледнал лошо жена си и казал.
                      -Ама,що си не трая,знаеш ли, че в танка е имало и пушка,сега и нея ще изплащам!
                      Последно редактирано от cveti; 10-07-08, 17:39.
                      Ferrum dum ignis candet cudendum est.

Коментар

- Ало, поликлиниката ли е? Малкият ми син току що глътна един ловджийски патрон. Какво да правим?
                        - Оставете го спокойно да лежи, докато дойдем. И не го насочвайте към никого!
                        -----------------------------------------------------------
                        В магазин за играчки възрастен мъж дълго избира и накрая купува едно влакче.
                        -Вашето внуче ще бъде много доволно, сър - казва продавачът.
                        -А, да-сепва се мъжът - дайте ми още едно влакче.
                        Последно редактирано от cveti; 11-07-08, 11:11. Причина: повторение
                        [B][COLOR="Blue"]Don't run faster than your guardian angel can fly !!![/COLOR][/B]

Коментар

Обява:
                          Купете си новите ураниеви покемони!Не се бойте в тях радиацията е само едно стотна от критичната!Целта е да съберете всички 100 покемона.
                          Преди имах раздвоение на личността, но сега взимаме хапчета и сме много добре.

Коментар

Обява в центара на Пловдив:

"Продавам Турски Маркови дънки - Цена 10лв"
                            Suzuki TS 200R - 1996, Suzuki Dr 250 SHC - 1991, Suziki RMZ 450 - 2007, Yamaha YZ 450F - 2010...

Коментар

Пасти от друг форум:

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
                              Понякога ви се изписва съобщение за грешка "circular reference" (дадена клетка е функция от друга клетка, а последната от своя страна е функция от първата). Звучи малко сложничко затова онагледявам със следната история:

Директор вика секретарката си и и съобщава:
                              - Решил съм да отидем за седмица в чужбина. Приготвяй си багажа.
                              Секретарката на път за вкъщи съобщава новината на мъжа си:
                              - Скъпи, заминавам с шефа "на командировка" за седмица ще се наложи да се грижиш сам за себе си.
                              Мъжът звъни на любовницата:
                              - Жена ми заминава за седмица, хайде да прекараме това време заедно.
                              Любовницата звъни на ученика си, на който преподава частни уроци по математика:
                              - Ще съм заета имам много работа за една седмица уроците се отменят.
                              Доволното момче звъни на дядо си:
                              - Дядо цяла неделя няма да имам занятия, учителката ще е заета. Хайде да прекараме седмицата заедно.
                              Дядото (директора на фирмата) отново звъни на секретарката си:
                              - Тази седмица внука ме помоли да препрекарам времето си с него. Пътуването се отменя. Ще заминем друг път.
                              Секретарката звъни на мъжа си и му казва:
                              - Шефът е зает тази седмица, отложихме командировката".
                              Мъжа звъни на любовницата:
                              - Не може да се видим тази седмица, жена ми отмени пътуването си
                              Любовницата звъни на ученика си:
                              - Тази седмица занятия ще има както обикновено.
                              Ученика звъни на дядо си:
                              - Дядо, учителката каза, че ще имаме уроци както обикновено. Няма да мога да ти правя компания.
                              Дядото звъни на секретарката си:
                              - Не се безпокой, заминаваме тази седмица. Събирай багажа.

и т.н...

Последно редактирано от ittso; 16-07-08, 00:07.
                              Не чета коментари и не отговарям на такива.

И коментаторите...

Коментар

Скъпи ми синко,

Пиша ти бавно, защото знам, че не можеш да четеш бързо. Вече не живеем там, където, живеехме, когато ти напусна дома ни.
                                Баща ти прочел в някакъв вестник, че на човек му се случват най-много неприятности и нещастни случай в радиус от около 30 км. от дома му, затова се преместихме на друго място.

Няма да мога да ти изпратя адреса, защото последното селско семейство, което е живяло тук е взело номерата на къщата с тях, за да не си сменят адреса. Това място е наистина много хубаво. Дори има и пералня. Но не съм сигурна дали работи добре. Миналата седмица сложиш вътре малко дрехи, затворих капака и дръпнах синджира. От тогава не сме ги виждали.

Времето тук не е лошо. Само дето миналата седмица валя два пъти.
                                Първият път за 3 дена, вторият за 4. Относно това палто, което искаш да ти изпратим, чичо ти Гошо каза, че ще е прекалено тежко, ако го сложим с копчетата в колет, затова ги отрязохме и ги сложихме в джобовете на палтото.

Оня ден Муньо си заключи ключовете за колата вътре в колата. Много се бяхме притеснили, защото му трябваха цели 2 часа, за да си отвори колата... и да ни изкара нас с баща ти от вътре.

Сестра ти роди бебенце тази сутрин. Но все още не знам какво е то и ми е трудно да ти кажа дали си станал леля или чичо. Бебето много прилича на брат ти.

Вуйчо ти Крум падна в един казан за ракия миналата седмица.
                                Някакви хора се опитали да го издърпат от там, но той успял да отбие нападението им, след което се удавил. После го кремирахме и той горя цели три дена. Краката му все още тлеят.

Трима от твоите приятели паднаха от моста преди няколко дена, докато се возели в самосвал. Мишо карал самосвала. Той успял да си отвори прозореца и да се изплува, другите двама обаче не успели да свалят задната преграда на
                                самосвала и се удавили.

Няма повече какво друго да ти кажа, синко. Нищо изключително и извънредно не се е случвало тук.

С обич, Мама

---

- Знаеш ли, съседът ми се оказа вампир!
                                - А ти как разбра?
                                - Забих му брезов кол в сърцето и той взе, че умря!

Толкова много съм спестил за черни дни, че тия черни дни вече ги чакам с нетърпение!

Я! Ама ти си бил жив и здрав! А на мене вече три пъти ми казват, че си умрял!
                                - И ти какво? На нито едно погребение не отиде

---
                                Последно редактирано от cveti; 17-07-08, 11:58. Причина: повторения
                                8)!!!Живей за деня в който ще умреш!!!8)
                                bg.wikipedia.org [url]www.free.hit.bg/igrite[/url]
                                [url]http://translate.google.com/translate_t?sl=en&tl=bg[/url]

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 3 потребители онлайн. 0 потребители и 3 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X