Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Формула 1

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Формула 1

Първоначално публикуван от bojitch Преглед на мнение
    Е па нали тия, дето изгониха Барни, требва да променят финансовите въпроси?
    - и как ? Да задължат Държавата да осигури финансова помощ ? Ма т`ва не е ни СССР , ни Северна Корея . Като нема кой да дава кинтите , тимът естествено е аут . И никой не прави трагедия от това . Ни е първия , ни ще е последния .
    Топлата вода е открита случайно само първия път . Всички последващи опити за нейното преоткриване са умишлени , упорити и целенасочени.

Коментар

Какви държави, би трябвало да се промени начинът на финансиране. Ето пример:
      Кви беха тия +100 милиона, от Барни, за Ферари?! Е да, без Ферари нема F1.
      Lancia Delta HF Integrale Evolucione

Коментар

Може би съм го споменавал, но според мен за финансирането трябва да се вземе пример от NBA и другите американски спортове, в които първите са най-ощетени, а последните с най-много привилегии. Разбира се при въвеждането на подобно нещо в заварено положение всички заводски отбори ще писнат и сигурно ще напуснат. Но да кажем да има едни 30-40% от парите за получаване, които да се разпределят така - ето на последния пари, за да може да се развие.

Иначе в Европа спортовете по добре познатата схема на финансиране водят до едно - богатите още по-богати и недостижими, бедните обречени на посредственост.

Коментар

Първоначално публикуван от ivokbg Преглед на мнение
          Може би съм го споменавал, но според мен за финансирането трябва да се вземе пример от NBA и другите американски спортове
          Е, новите собственици са хамериканци, и са наясно... Пък да видим...

Коментар

Както бях споменал преди време...

http://www.espn.co.uk/f1/story/_/id/...mercedes-march
            Your conscience is all you can take to your grave.

Коментар

Някъде тогава и Пади Лоу почва в Уилямс.

Доста интересни размествания и от инженерните екипи и мениджмънта. Йост Капито го махнаха от Макларън половин година след като го назначиха. Маркетинг шефа също си тръгна.

Главен аеродинамик в Уилямс става някакъв бивш от Ферари.

Иначе зеления пак почна с номерата. Първо изказванията на баща му, че Ботас можел да си прекрати кариерата с този договор Сега пък изведнъж бил против споделянето на данни между съотборници. Явно нещо го притеснява и това не е само Валтери. Едва ли не който и да е новак сега можел да дойде да му гледа данните кога завива и кога спира и рано или късно да почне да го прави по същия начин. Явно с мисъл за Верстапен и Строл. Тоя явно си мисли, че е открил топлата вода в моторспорта

Както и да е...вече представиха Заубер и Уилямс, изглеждат много агресивно! Харесва ми как изглеждат новите коли, аз като фен с нетърпение чакам Макларъна, щял да бъде преобладаващо оранжев.

Коментар

Ей момчета и момичета евентуално ако има, напрежението расте, показват ги вече....

Ферари обаче нещо пак проблеми....

http://clubs1.bg/news/vuv-ferrari-im...v-italia-41005
                Човек никога не знае: какво печели, когато губи и какво губи , когато печели.

Коментар

Не знам защо все зеления ви е в очите и устите. Независимо дали става въпрос за него, или за който и да е друг пилот, копирането на настройките е тъпо изпълнение. И той това не го казва за първи път. Неслучайно, напоследък признава, че си е крил по една две десети "в ръкава", без да показва наистина добра обиколка, докато обиколките на Нико се подобряваха с развитието на квалификациите. Изявлението на баща му е тъпо.
                  Колкото какво е открил и какво не, резултатите говорят сами. И аз не го харесвам като човек, но не харесвах и Шумахер, пък то какво стана...
                  Малкия Макс има маята и абсолютния потенциал да стане следващия ас във Ф1 и ще се радвам за него.
                  Който следи Ф1 от десетилетия е наясно, че в този спорт има добри пилоти, копирачи и асове. Също както в живота.

Коментар

...Иначе зеления пак почна с номерата...
                    Този пък кой е ? ..."зеления" имам предвид .
                    Топлата вода е открита случайно само първия път . Всички последващи опити за нейното преоткриване са умишлени , упорити и целенасочени.

Коментар

Ми то черно, черно, че чак зелено!

Коментар

Първоначално публикуван от bojitch Преглед на мнение
                        Ми то черно, черно, че чак зелено!
                        А това " ми то" кое е ?

Коментар

Е па зеленото.

Коментар

Карай... То ако става въпрос за ревльовци от съвременните пилоти, познавам поне още двама, ама за тях не се говори.

Коментар

Ами как да не говорим само за зеления като то не можеш да избягаш от неговите мнения? Аз чета Club S1 и 2-3 чужди онлайн издания, ами няма седмица, в която да няма някакво изказване. Аз лично в паузата от друг пилот не съм чул толкова коментари. То не беше за кариерата на Ботас, за данните, за размяната на механици (за която сме щяли да научим много интересни подробности в книгата му....вие се сещайте, нали...).

Четирикратния ревльо определено е по-голям мрънкач от "зеления", но това, което уважавам в него е, че казва нещата с думи. Докато трикратния си служи с доста недомлъвки и намеци, което за мен е в разрез с ценностите, които най-висшото ниво на автомобилния спорт трябва да подкрепя.

Затова моя най-любим пилот винаги ще бъде Мика Хакинен. Може би в нищо не е бил най-най, макар че беше страхотно бърз. Но никога не се е замесвал в долнопробни случки, каквито в кариерите на почти всички шампиони в последните 20 години има. Никога не е хвърлял камъни в градината на отбора си (за разлика от гореспоменатите "спорстмени"), макар че откровено скапаната му кола му коства поне още една титла, а защо не и две в периода 2000-2002г. И няма пилот или зрител, който да каже каквото и да е лошо за него, напротив - смятам че буди само симпатии.

Та може да звучи много ретро или наивно, но аз смятам, че в спорта игрите са си игри и бизнеса си е бизнес, но спортсменството и мъжеството са черешката. Шумахер и Хакинен са имали такива битки с такива залози толкова много години, но накрая винаги се здрависваха и говореха с уважение един за друг. Сегашните звезди си подхвърлят шапки и шалчета, разменят си реплики чрез интервюта, а на подиума не смеят да се погледнат в очите и още малко ще идат да пръскат парапета, отколкото опонента си.

Коментар

....Та може да звучи много ретро или наивно....
                                Да , така звучи . В което принципно няма нищо лошо . На мен Мика също ми беше любимец , но това е "минало бешело"

Фактът че ...

...сегашните звезди си подхвърлят шапки и шалчета, разменят си реплики чрез интервюта, а на подиума не смеят да се погледнат в очите и още малко ще идат да пръскат парапета, отколкото опонента си...
                                ...означава че времената се променят . Не сме ние ( списващите тук) тези , които изобщо нещо могат да променят. Даже всеки от нас пак си има любимец сред сегашните, въпреки кусурите им.
                                Но поне ( ако си забелязал) се опитваме да потискаме личната си неприязън към "нелюбимците" ни.

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 4 потребители онлайн. 0 потребители и 4 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X