Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Формула 1

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Формула 1

Първоначално публикуван от коко келеша Преглед на мнение
    Имаме си нов славянски/донско-казашки нешлифован диамант...
    Докато на пазара има черни перли, никакви диаманти не се котират.

Коментар

Отдавна казах, има доста млади таланти и старите хрътки трябва да побързат.
      Колкото до арапина, нема равен!
      Lancia Delta HF Integrale Evolucione

Коментар

......, тия от Ферари съсипаха Кими!
        За което си абсолютно прав. Развалиха му серията с Лотус, която направи след завръщането в Формулата!

И за Квят подкрепям. Наздраве!

А по въпроса за перлите-все едно да очакваш от същия континент да излезе добър скиор!

Голям бил-големи са само тия зад него!

Всеки пилот от зоната на точките с до 10-15% по слаба кола ще го прави разноглед!

Лошото е че това състезание отдавна не е пилотско и кой ще е отгоре го решават парите!

Нещо като да кажеш че Пирин Фолк е конкурс за изпълнители!
        Последно редактирано от suzuki team; 23-08-15, 20:57.
        Иво (таксито) Андреев
        0988 91 80 50
        Каджива Елефант 750 Лъки Експлорър 89-та

Коментар

Първоначално публикуван от suzuki team Преглед на мнение
          Всеки пилот от зоната на точките с до 10-15% по слаба кола ще го прави разноглед!
          Аха, и като се събуди.....

Гледам даже съотборника му има сериозни проблеми да го направи разноглед, въпредки някоя и друга сериозна каръщина от време на време. Или викаш от отбора му са нещо мръднали, та да му плащат такава заплата?
          Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

А кой ще каже на коя програма гледахте вчерашната формула? Защото при мен на супрразрекламирания "пакет" - Диема спорт имаше футбол по това време. Добре, че са братушките от Глиган-телевизията, та с малки почивки (беден интернет) се справихме и с тая задача.
            Чужбина - това е митът за задгробния живот. Който попадне там, не се връща.
            Из "Златния телец"

Коментар

ДиЛема спорт 2 HD
              edoors.bg- Джаджи за врати и врати

Коментар

Дам, синята Диема този път, и с любезния коментар на Манчев и Тенчев. Смятай, още ми кънти главата
                А сериозно, това е най-добрият коментаторски тандем в момента.

Коментар

А кой ще каже на коя програма гледахте вчерашната формула? Защото при мен на супрразрекламирания "пакет" - Диема спорт имаше футбол по това време. Добре, че са братушките от Глиган-телевизията, та с малки почивки (беден интернет) се справихме и с тая задача.
                  Аз от 5-6 години го гледам по Россия 2,през сайта на Кабан ТВ и изобщо не се оплаквам.А и наште като коментатори изобщо не могат да им стъпят на ония на малкия пръст!
                  Иво (таксито) Андреев
                  0988 91 80 50
                  Каджива Елефант 750 Лъки Експлорър 89-та

Коментар

Не знам защо, но нещо не ми аресва F1 на компютър и го гледам по RTL, ама те пък прекаляват с рекламите. Иначе, цветовете и образът нямат нищо общо с други предаватели.
                    Lancia Delta HF Integrale Evolucione

Коментар

Първоначално публикуван от bojitch Преглед на мнение
                      Не знам защо, но нещо не ми аресва F1 на компютър и го гледам по RTL, ама те пък прекаляват с рекламите. Иначе, цветовете и образът нямат нищо общо с други предаватели.
                      Ми, ако пратиш неколко кофи RTL насам и аз ше го гледам! Булсатком отдавна не се занимава с тех.
                      Чужбина - това е митът за задгробния живот. Който попадне там, не се връща.
                      Из "Златния телец"

Коментар

Я малко музика. Горе на екрана пише тайминга, та да си сменяте лесно "песните"..

Коментар

Най-добрия звук от Ф1, който съм чувал е Ферарито от 1994-та. Тогава само те бяха останали с V12, другите бяха с V10 и V8
                          “When you see the tree you’re about to hit it’s called understeer. When you can only hear and feel it it’s oversteer.”
                          Walter Rohrl
                          GSM: нула, три осмици, две двойки, девет, пет, девет, две.

Коментар

Този ли:

Коментар

Първоначално публикуван от edoors Преглед на мнение
                              Този ли:
                              Не. 3.5 литровия от предната година.
                              “When you see the tree you’re about to hit it’s called understeer. When you can only hear and feel it it’s oversteer.”
                              Walter Rohrl
                              GSM: нула, три осмици, две двойки, девет, пет, девет, две.

Коментар

Първоначално публикуван от javoresku Преглед на мнение
                                Не. 3.5 литровия от предната година.

Работата е вече за познавачи. Не бих се наел да ги различавам кой кой е..

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X