Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Формула 1

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Формула 1

Алонсо е превъзходен пилот, макар и да не е от най-бързите.
    Аз нямaм твоите опасения, но предвид настоящия период във Ф1, имам съмнения за трета негова титла.
    Тази година ще е трудна за Макларън, особено началото.

А да му е нямало нищо...
    Не знам, но много се говори.
    Нещо като 600 волта...
    Последно редактирано от TigerHunter; 04-03-15, 22:23.
    Your conscience is all you can take to your grave.

Коментар

Първоначално публикуван от TigerHunter Преглед на мнение

А да му е нямало нищо...
      Не знам, но много се говори.
      Нещо като 600 волта...
      Тая работа с токовия удар ми намирисва. Болидът няма метална рама или шаси, което да е тоководещо като при обикновените коли. Това означава, че за да те тресне ток, трябва да има две оголени тоководещи части съответно под + и - , и ти да си луд късметлия да допреш и двете едновременно.

Коментар

Кокпита е карбонов, та си е екстра проводник.
        Лампичките на рол бара са точно затова.
        Когато светят червено, механиците в бокса и стюардите не могат да пипат болида.
        Ако не може да разтовари заряда при инцидент, пилота излиза от болида със скок, а не първо единия, после другия крак.
        Не е сигурно, дали се касае за токов удар.
        Започва да се спекулира и че на Алонсо му е прилошало.

Ето една статия от не кой да е:

http://www.bbc.com/sport/0/formula1/31732315

Коментар

Алонсо може никога повече да не седне в състезателен болид, съобщава британският в. "Дейли Мейл". Испанецът пострада тежко по време на тестове в Барселона и след като прекара 3 дни в болница, бе решено да пропусне първия старт от първенството за 2015 г. - следващата седмица на пистата "Албърт Парк" в Мелбърн за Голямата награда на Австралия.

Английското издание се позовава на свой източник в тима на Алонсо - "Макларън", според който никой в екипа не е наясно какво точно е състоянието на пилота. "Ние наистина не знаем какво не е наред с Фернандо. Той може да се завърне, но може и никога повече да не се състезава. Няма да е честно спрямо останалите пилоти, ако той се завърне прекалено скоро и предизвика нова катастрофа", коментира източникът на "Дейли Мейл".

Испанският в. "Ел Паис" от своя страна твърди, че след инцидента Алонсо е изпаднал в безсъзнание и когато се е събудил в болницата, не е знаел изобщо какво се е случило с него. Пред лекарите Фернандо казал името си, но твърдял, че се намира в 1995 г. и че е състезател по картинг, който мечтае да кара във Формула 1. Пилотът не помнел дебюта си с тима на "Минарди", двете си световни титли в първенството, както и 4-те трофея на любимия му футболен отбор "Реал" (М) в Шампионската лига, чието спечелване е гледал.

В същото време стана ясно, че най-вероятно през тази година Голяма награда на Германия няма да има и първенството ще бъде от 19 кръга. Състезанието на пистата "Нюрбургринг" бе планирано за 19 юли, но неговите организатори нямат пари за таксата за участие. Главният промоутър на Формула 1 Бърни Екълстоун се е срещнал с представители на трасето, които са го уведомили, че не са готови да платят необходимата сума. При това положение, след като друга германска писта - "Хокенхайм", се отказа да домакинства, това вероятно ще се случи и с "Нюрбургринг".

Коментар

Ако Германия няма пари, не знам кой има. Пак некакви игрички за некакви парички.
            Lancia Delta HF Integrale Evolucione

Коментар

http://clubs1.bg/novina.php?n=34624
              edoors.bg- Джаджи за врати и врати

Коментар

Божко, явно е политическа борбата. Не е до пари.
                Но това само дъртия го знае.

Гена, много се изписа и много изчетох из десетки сайтове.
                Нищо не ми стана ясно.
                Основните положения са:
                Или е по вина на болида и Макларън няма да си го признаят лесно (справка Сена и годините разследване след това).
                Или наистина на Алонсо му е прилошало и Макларън са прави, че не е тяхна работа да говорят за здравословните проблеми и цялата ситуация около Алонсо.

Смотано ми се вижда да получи сътресение при тоя смешен удар.
                Къде по-силни сме гледали.

Коментар

Странно е и да не реагира, ако е бил в кондиция. Не е вчерашен. Може би няма да разберем.

Коментар

Малко прилича на случая със Сена. И той не реагира на движението на колата. Дано е нещо временно и незначително и скоро да видим познатия Алонсо!

Коментар

Различни болиди и коренно различна скорост. Приличат си само по мистериозния елемент.

Коментар

Айде!
                        Остават часове до изясняването на картинката.

Коментар

Първоначално публикуван от TigerHunter Преглед на мнение
                          Айде!
                          Остават часове до изясняването на картинката.
                          До започването на изясняването. По ясно ще е към 4-5-то състезание!
                          Иво (таксито) Андреев
                          0988 91 80 50
                          Каджива Елефант 750 Лъки Експлорър 89-та

Коментар

Нема кой да ги чека дотогава.
                            Чесането започва в неделя.
                            Мерц и Уилямс в челото.

Коментар

И какво се е изяснило? Ми то си беше ясно от миналата година.
                              Чудя се дали да гледам без Алонсо? Май ми требе нов фаворит. Нещо се оглеждам за Даниелиус, ма да видим.

Коментар

Хм, да не са преписали резултатите от ланшните тренировки, изглеждат ми много познати.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X