Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Формула 1

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Кой пилот от Формула1 харесвате и кой не?

Ми аз харесвах Сена, после плавно спрях да се интересувам /Д. Хил също/, най-противен за сите времена ми е Обущаря...

Коментар

Първоначално публикуван от sparkybg Преглед на мнение
      Кой е най добър се вижда в реално състезание, а не в предварителни тестове.
      A бе не е баш така, миналата година всички си знаеха че са минимум на 1 секунда след Лимонадите по време на тестовете.

п.п. Надявам се че Кими не е карал само за PR и че е натискал колата повечко а че болида си е добър тая година, ама ако наистина Рендето има потенциал от мен лично очаквайте големо реване през сезона за Кими че чак ушите ша ви заболеят, па ако не стане човека поне мое и да пие за разлика от останалите. Лично ще ме израдва много ако цуне поне 2-3 подиума.
      Съвеста ми е чиста, просто защото не я използвам.

Коментар

Понеже почти цял ден чета всичко, което мога да изровя в една камара сайтове, в един от тях намерих следния коментар:
        "Всъщност, Кими е най-бързият пилот, стига да му се кара и да е доволен от колата"
        Няма как да не се съглася. Сега за колата не знам как ще е , но като гледам му се кара и то много.
        Едва ли е случайност, че още на първия му тест със Заубер, Шумахер е попитал: "Кое е онова момче със Заубъра?" и е бил доста впечатлен.
        А, дано! Един от най-любимите ми пилоти за всички времена е, и ще рева и аз като магаре, ако се представи достойно.
        Много късмет му желая!
        Your conscience is all you can take to your grave.

Коментар

Много бръже се размотивирва.
          Lancia Delta HF Integrale Evolucione

Коментар

Тези тестове дали ги дават някъде онлаин?
            Човек никога не знае: какво печели, когато губи и какво губи , когато печели.

Коментар

Първоначално публикуван от TigerHunter Преглед на мнение
              Понеже почти цял ден чета всичко, което мога да изровя в една камара сайтове, в един от тях намерих следния коментар:
              "Всъщност, Кими е най-бързият пилот, стига да му се кара и да е доволен от колата"
              Няма как да не се съглася.
              Да де, ама разликата между "бърз" пилот и "голям" пилот е точно там - единия побеждава въпреки колата, а другия само когато всичко е на шест.
              Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Първоначално публикуван от disko04 Преглед на мнение
                Тези тестове дали ги дават някъде онлаин?
                Тестовете нямат телевизионно покритие, но могат да се следят онлайн, и то с доста добри коментари и детайлни времена.
                Ето аз къде ги следя, но има и други:
                http://f1tests.co.cc/2012.php (има и БГ в менюто)
                http://live.autosport.com/commentary.php/id/437
                http://www.f1fanatic.co.uk/f1-inform...ing-day-jerez/

Първоначално публикуван от sparkybg Преглед на мнение
                Да де, ама разликата между "бърз" пилот и "голям" пилот е точно там - единия побеждава въпреки колата, а другия само когато всичко е на шест.
                Така е, но специално Кими се бореше мъжки и с по-слаба кола, особено в Макларън.

Коментар

За всички фенове на моя любим отбор (и пилот), една снимка:

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:13370.jpg
Прегледи:1
Размер:168.8 КБ
ID:5346138

Коментар

Някой нещо да каже относно тестовете?Ще е любопитно да чуем мнения на тези които ги имат.

Коментар

Ми, кажи какво те интересува. Аз ги следя много внимателно.

Коментар

Как ги следиш? Има ли начин да се гледат състезанията по Интернет? Аз съм абонат на Центрум груп, а те нямат TV+. Нямат и RTL, а когато има Формула, спират и RAI 1. Абе, както и да погледнеш - мафия. Престъпници!
                        Lancia Delta HF Integrale Evolucione

Коментар

TV покритие на тестовете няма. Тайминга следя от тук:http://f1tests.co.cc/2012.php. Иначе, коментари на живо има на доста места на английски.
                          Ееех...то ако не спираха Рай1, аз никога не бих гледал и слушал ония двамата палячовци, дето минават за коментатори.
                          Доколкото дочух, щели да дават състезанията по БНТ2. Не съм сигурен, дали директно. За квалификациите също не знам.
                          Аз бих се прежалил дори да си вкарам Булсатком, но и те имат ТВ+ само в премиум пакета, гадовете.
                          В краен случай, мисля да си взема един обикновен приемник и чиния и да си гледам РТЛ. Само че, не разбирам бъкел от немски.

Коментар

Ми, кажи какво те интересува. Аз ги следя много внимателно.
                            Не ме интересува нещо конкретно, а общ поглед на нещата като предположения.
                            Аз също ги следя, но според мен вариацийте на тема кой къде е и къде може да стигне са ми още много.Та рекох да чуя нещо по въпроса от други и да видя дали нещо не съм изпуснал

Коментар

TV покритие на тестовете няма. Тайминга следя от тук:http://f1tests.co.cc/2012.php. Иначе, коментари на живо има на доста места на английски.
                              Ееех...то ако не спираха Рай1, аз никога не бих гледал и слушал ония двамата палячовци, дето минават за коментатори.
                              Доколкото дочух, щели да дават състезанията по БНТ2. Не съм сигурен, дали директно. За квалификациите също не знам.
                              Аз бих се прежалил дори да си вкарам Булсатком, но и те имат ТВ+ само в премиум пакета, гадовете.
                              В краен случай, мисля да си взема един обикновен приемник и чиния и да си гледам РТЛ. Само че, не разбирам бъкел от немски.
                              Много далече съм от идеята да те агитирам в полза на Булсат, защото мисля че би трябвало да е задължително Ф1 да се излъчва по национална ТВ, но оня мазен мърльо иска много да смуче.Незнам обаче колко ще ти излезне един приемник и антена, но премиума мисля е на 12лв с плащания за няколко месеца на веднъж имаш още отстъпки и т.н.

Коментар

Премиума е 12лв, но над основния абонамент. Ако вече имах Булсат, нямаше въобще да се замисля, обаче имам кабелна+нет и да вкарвам още една телевизия заради една програма, не ми се връзва. И без това, телевизия гледам само когато има Ф1.
                                Един обикновен приемник без карта, едва ли ще е скъп, хеле пък и ако е втора ръка. Дори мисля да пусна обява тук, че си търся такъв.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X