Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Формула 1

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Кой пилот от Формула1 харесвате и кой не?

Заслужена победа за Фернандо.
    В инцидента между Хамилтън и Уебър не видях нищо, което да заслужава специалното внимание на комисарите. Съвсем нормален инцидент.
    Уважавам пилотите, които рискуват, но ми омръзна от политика!
    Едно време не беше така и беше по-интерено.
    Your conscience is all you can take to your grave.

Коментар

Поредно,второ много интересно състезание след GP на Монца.Алонсо си спечели и това състезание с желязна психика и перфектна техника в ръцете.Започна,проведе и завърши състезанието с Фетел плътно зад гърба си.В състезанието имаше и инциденти,и кола за сигурност,и запален двигател в края.
      Запазва се и интригата в класирането.

Коментар

Аз съм изключително доволен от Алонсо, и дори да не стане шампион показа класата си.
        Човек никога не знае: какво печели, когато губи и какво губи , когато печели.

Коментар

Явно Ферари почват полека лека да изплуват от двегодишната дупка, без тях не е толкова интересно. Защото определено са си постоянна константа като най-сериозния дразнител във Ф1. При Големите отбори почне ли да затъва някой от тях обезличава и останалите(Големи) затова и като фен на Ф1 се радвам че почват да се завръщат "Фиатчетата" във борбата за челото, и победите над тях са по сладки.
          Съвеста ми е чиста, просто защото не я използвам.

Коментар

Първоначално публикуван от Tpunep Преглед на мнение
            Явно Ферари почват полека лека да изплуват от двегодишната дупка, без тях не е толкова интересно. Защото определено са си постоянна константа като най-сериозния дразнител във Ф1. При Големите отбори почне ли да затъва някой от тях обезличава и останалите(Големи) затова и като фен на Ф1 се радвам че почват да се завръщат "Фиатчетата" във борбата за челото, и победите над тях са по сладки.
            Хм, не помня при предното им затъване (времето, когато Шумахер беше в Бенетон), някой с нещо да се беше обезличил. Тогава и Макларън не бяха на ниво, но пък Williams и Benetton си бяха съвсем наред и интригата отново беше факт. Да не говорим за епизодичните прояви на някои други, примерно Джордан...

Не мисля че бяха лоши години, дори напротив според мен.
            Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Sparky , виж сега, не съм им фен даже точно обратното, но те пък са единственните от създаването на Ф1 до сега без прекъсване което само по себе си ги прави легенда в този спорт, и когато някой успее да надделее над тях някакси успеха е по сладък, и Реал Мадрид се беха поизгубили допреди две петилетки но успеха над тях винаги добавя допълнително тежест. Браун GP мислиш ли че някой ще ги помни след 20 години, нищо че миналата смазаха всички. Та затова даже леко им симпатизирам че се връщат обратно в играта.

Коментар

Първоначално публикуван от Tpunep Преглед на мнение
                Sparky , виж сега, не съм им фен даже точно обратното, но те пък са единственните от създаването на Ф1 до сега без прекъсване което само по себе си ги прави легенда в този спорт, и когато някой успее да надделее над тях някакси успеха е по сладък, и Реал Мадрид се беха поизгубили допреди две петилетки но успеха над тях винаги добавя допълнително тежест. Браун GP мислиш ли че някой ще ги помни след 20 години, нищо че миналата смазаха всички. Та затова даже леко им симпатизирам че се връщат обратно в играта.
                Съгласен съм с всичко това. А колкото повече конкурентни отбори - толкова по-добър сезон. Имаше няколко сезона, в които формулата беше станала безлична. То и това писва.

МcLarren също отдавна са в играта, и също къде повече, къде по-малко държат ниво, но там нещата са по-различни от ферари - ползват чужди двигатели и т.н. А Браун просто добре си изпече работата. Та, Braun GP вероятно няма да се помни, но името Рос Браун ще се помни още дълго, както и Ейдриън Нюи (http://en.wikipedia.org/wiki/Adrian_Newey) - доста често се случваше където отиде, отбора да дръпва рязко напред, което, смятам ще се съгласиш, не е хич случайно. В момента случващото се с ред бул също не е хич случайно, поне според мен.
                Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

"Пред фактите и боговете мълчат"
                  Нюи и Браун, са си големи имена в спорта и отбор който може да си ги позволи само може да спечели от това, но те далеч не са единственните мениджъри или конструктори които са царете в бранша па и бая хлеб има да ядът още докато стигнат примерно Франк Уилямс, защото ако има некоя скала по която може да сравним финансовия ресурс процентно с който работят едните и другите, ще се окаже че верно от пръдня може да стане боя и ако некой успее те това ще е бате Франки, но пък от друга страна Тойота доказаха че и до пръдня със огромен ресурс не можаха да стигнат.

п.п. Ма това всичко са си общи приказки и темата май беше кой от всичките Егопильоти не долюбваме. Иначе честито на всички за този уикенд които викат за Ферари.

Коментар

Маай... Червените говеда ще са без конкуренция този уикенд?

Коментар

Така изглежда...

Коментар

А дано, ма рано е да се каже...

Коментар

Първоначално публикуван от artefekt Преглед на мнение
                          А дано, ма рано е да се каже...
                          А дано, ма ако ще са те, поне да е Уебър.
                          То се видя, че те са най-силните този сезон, грехота ще е ако се провалят.

И все пак: Форца Макларън!
                          В Италия откачаха, като им го кажа

Коментар

Ще има "Singin' in the Rain"! И дали, като във филмовия шедьовър на Донън „Да пееш под дъжда” ще е лирично и иронично състезание или ще остане като образец и върховото постижение на някой от пилотите?...
                            Последно редактирано от ivied; 09-10-10, 14:08.

Коментар

Интересно, ако в 4:00 пак вали, грида ще се реди по резултатите от свободната тренировка ли?
                              edoors.bg- Джаджи за врати и врати

Коментар

Спомена се нещо за подреждане по номерата на колите. Явно са го правили някога в такива ситуации.
                                Според последните прогнози обаче, не го дават да вали, а пистата да е мокра.
                                Знае ли се...
                                Хамилтън пак каръшки истории...

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X