Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Прогонване на змии от дома

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До: Прогонване на змии от дома

Първоначално публикуван от Насов Преглед на мнение
    исками ас да ми са обърне поеку фнимание, напоследък ма пренибрегвате штъ се радвам това да са променя скоро инак ште стачкуфам е така ште ма банат и нема ме има поече
    Ни МоЖи тО ТъКа КуЛеГъ. То тФа ТуКЪ Дъ нИ Би дЪ е КуНцЕрД Пу ЖиЛаНиЕ. ШтЕ тЕ БаНнАт АкУ мНоГу ЗнАйШ. АмАхА

Коментар

Колеги...
      Запазете си нивото...

Щото пак ще играе

и после мак модераторите лоши
      Издъних се на Тюринг теста

Коментар

Първоначално публикуван от peppy Преглед на мнение
        Майтапа настрана, ама на мен наистина ми трябват няколко ..... сухоземни костенурки.
        Пепи, нали знаеш, че костенурките са защитен вид. Ако те засекат, че ги "присвояваш", ще ти лепнат глоба. Предупреждавам, защото знам, че няма да ги хапнете, а ще ги гледате като домашни диви любимци.
        НИКОЙ НЕ Е ТОЛКОВА СЛЯП, КОЛКОТО ОНЗИ, КОЙТО НЕ ИСКА ДА ВИДИ!
        Omnia vincit amor !

Коментар

Първоначално публикуван от Goblin Преглед на мнение
          Колеги...
          Запазете си нивото...

Щото пак ще играе

и после мак модераторите лоши
          Не сме казали, че са лоши. А тук нали си е раздела за спам. Пък и трябва да се забавляваме с нещо. Извинявам се, ако нещо е прекалено, просто го изтрийте, нямам претенции Поздрави
          ПП. Тази тема доказва тезата за ползата от модераторите. Не знам изобщо как ни търпите и ни четете глупостите. С уважение.....

Коментар

Дам, аз никога не съм ви бучал, даже много си ви обичкам.
            Има само едно нещо, задето обичам да буча, ама е забранено.
            И банват
            И аз си трая вече
            Е пробвах да напиша и 2-ри утра-неграмотен пост, ноо не ми иде. друго си е, като не се насилваш, вижте как ги нижеше човекът със змиите, мазно мазно. Държа буден маса народ до 1 през ноща. Е за гоблините е ден май

Коментар

Първоначално публикуван от Петя Преглед на мнение
              Пепи, нали знаеш, че костенурките са защитен вид. Ако те засекат, че ги "присвояваш", ще ти лепнат глоба. Предупреждавам, защото знам, че няма да ги хапнете, а ще ги гледате като домашни диви любимци.
              Ех и ти сега за Пепи се хвана, той се отказа отдавна от костенурчата идея, не четете внимателно колежке

Коментар

Момчета, кикотих се гръмогласно в един и нещо след полунощ....притесних се за съседите!

П.П. Озорих се да чета "краснописните" мнения на "колегата" , та може и да съм пропуснала процеса на отказване на Пепи от костенурките....
                НИКОЙ НЕ Е ТОЛКОВА СЛЯП, КОЛКОТО ОНЗИ, КОЙТО НЕ ИСКА ДА ВИДИ!
                Omnia vincit amor !

Коментар

Твоята е лесна, представям си тези, които ще попаднат на темата утре в работата

Коментар

Дам, аз никога не съм ви бучал, даже много си ви обичкам.
                    Има само едно нещо, задето обичам да буча, ама е забранено.
                    И банват
                    И аз си трая вече
                    Е пробвах да напиша и 2-ри утра-неграмотен пост, ноо не ми иде. друго си е, като не се насилваш, вижте как ги нижеше човекът със змиите, мазно мазно. Държа буден маса народ до 1 през ноща. Е за гоблините е ден май
                    А ми той още ни държи будни.

Само че не е избухнал пак.
                    ТЛК 80 4,2ТД-95г

Коментар

Бързо ще им мине деня,пък и ще е весел
                      ТЛК 80 4,2ТД-95г

Коментар

Защо никой не каза на колегата, че има и отрова за змии?
                        Не ти трябва таралеж колега.

Работата е много тънка. Вземаш отрова за мишки ама от червената - по-бавно умират от нея. Ръсиш около караваната и .... това е.
                        К'во става после ..... мишките се наяждат ди пръсване и почва да ги мързи ..... змиите ги хващат и изяждат заедно с отровата.
                        Те това е.

Гущерите подобна работа .... трябва ти мухозол!
                        Кольо "Дупетата вървят и с мастика... "

Ясен Супер Модератор: "Абе при мене как не увисва?" "хм, представих си Багера по бельо."

Коментар

Първоначално публикуван от CarTest™ Преглед на мнение
                          ... Гущерите подобна работа .... трябва ти мухозол!
                          Мухозолът се пръсва лекичко върху муцунката на гущера, но много внимателно, за да не попадне в очите му. После мухите умират направо до устатата му, не се налага да се разкарва да ги събира, а и по-дълго се ползва флакона, по-икономично е...
                          Land Rover Discovery I; Jeep Wrangler 4.0; Jeep Grand Cherokee 5.2.
                          Honda Transalp XL600V; Suzuki DR-Z400; BMW F800GS.

Коментар

И така изчетох цялата тема, още се гърча като хлебарка по пода. Но реших да ви предам моя опит като собственик на таралежи:
                            1-во Таралежите са два вида свински и кучешки, едните са вегетарианци. А другите месоядни. Аз имах и от двата вида, ето така изглежда вегетарианеца. Пийва млекце:

Опита ми с вегетарианските таралежи е, че хич не издържат. Моя живя едва няколко седмици. По мой предположения умря от глад, защото не ми се вярва да изкарват много без месо.
                            Ето и втория вид месоядния:

Той си хапваше шунка и кебапчета, без да се притеснява за холестерола си. Живя доста дълго, таман мислех да го науча да пие и червено вино. И той избяга. Предполагам, че някоя разгонена таралежка му е завъртяла акъла. Иначе няма защо да се отказва от всекидневна гала вечеря. Между другото през деня правеше лека закуска с охлювите от двора. Намирах често празни черупки от охлюви. Явно ги е изсмуквал докато гледа пръскачките по двора как поливат.
                            Та моята препоръка към колегата е да си вземе таралеж стръвник, защото другия модел просто няма да върши работа. Ако имаш нужда от вегетарианец, по добре си вземи крава. Има по-голяма продуктивност при косенето с нея. Пък и винаги може да я издоиш.
                            Но ако взимаш таралеж стръвник, за да яде змии по-добре си вземи женски. Защото мъжките не могат да тичат бързо, понеже половият им орган оре по земята докато бягат. Пък и в положение на ерекция не се сгъват на кълбо правилно. И има вероятност змията да го ухапе на неподходящо място.
                            LZ1HKW
                            Реглаж на преден и заден мост
                            My Jeep is not an SUV ..... your SUV is not a Jeep

Коментар

Чета ви постовете,скъпи колеги и не вярвам на очите си...
                              Форум от 16г.пр.хр.-таралежи,тел,колци,мрежи и прочее сечива...
                              В 21 век винаги може да се предложи нещо,което да не стресира новия ни колега и ептен да дозабрави и другата половина на клавиатурата...
                              ...и да ошашка въпросната дама заради която се хаби туканка да търси решение с тия гадни влечуги...
                              За разлика от вас и кодошите ви,ще предложа в следващия си пост оптималния и практичен вариант...
                              Отивам да го намеря.

Коментар

Прав си. Хилих се като луда и ме изловиха, че чета в работно време. Пък шефът /мъжът ми, между нас казано/ е много доволен, че така ми се подобри настроението, щото иначе в понеделник сутрин обикновено съм крива. Отдавна нямаше "продавам преса за коса", та сега змиите и таралежите ми дойдоха супер!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X