Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Прогонване на змии от дома

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До: Прогонване на змии от дома

Първоначално публикуван от peppy Преглед на мнение
    Ми и той бре, искаш ли координатите, може да ти е комшия
    Верно......да не е некой зевзек от колегите ми.....утре съм на работа, ще поразпитам.
    Аз си мислех, че това със засичането са алабализми......май трябва да се позамисля какви ги плещя....

Коментар

Първоначално публикуван от bodo Преглед на мнение
      Верно......да не е некой зевзек от колегите ми.....утре съм на работа, ще поразпитам.
      Не знам дали е от колегите, ама ти е градски
      LZ1PER

Коментар

От Пловдив е май......аз съм във Варна Майтап няма, беше си жив пример за децата, малкия пита не може ли да пише SMS-и на кирилица и дали всички телефони ще ги приемат.
        Това че твърди че е в Пловдив подлежи на силно съмнение.А незнам защо мнооого ми напомня на един писач-тарикат от Варна,който отдавна не пише тук,но преди време беше се омазал яко
        Верно е това че баламите нямат свършване, няма нужда от кука, захапват влакното и стискат здраво. Стария.
        Селска фурна аспух нема. Пак същият.
        В+ LZ1HAN нула три осмици 9014две тройки

Коментар

Първоначално публикуван от derhunter Преглед на мнение
          Това че твърди че е в Пловдив подлежи на силно съмнение.А незнам защо мнооого ми напомня на един писач-тарикат от Варна,който отдавна не пише тук,но преди време беше се омазал яко
          Знаеш ли! Това е интернетО, може да съм мъж, а да се представям за жена, може обратното, може, аз да съм ти и ти да си аз, вече се обърках, но ми схвана идята де, та няма значение кой кой е, важното е да си някой Ама па го казах, а
          LZ1PER

Коментар

Не знам дали е от колегите, ама ти е градски
            Чак пък градски......то верно, че живея във Варна от 1990, ама съм си от село.....София
            Както и да е, ако е някой от моите ще разбера, ще се похвали сам......умници са ми.

Коментар

Чак пък градски......то верно, че живея във Варна от 1990, ама съм си от село.....София
              Добре де...... нали знаеш, че в ГПС-а всички села се търсят като градове, така че, нямаме села, всички сме от градО
              LZ1PER

Коментар

Знаеш ли! Това е интернетО, може да съм мъж, а да се представям за жена, може обратното, може, аз да съм ти и ти да си аз, вече се обърках, но ми схвана идята де, та няма значение кой кой е, важното е да си някой Ама па го казах, а
                Верно го каза......абе аз си знам кой съм, за другите не съм сигурен...има ли значение. Ако искаш и телефон мога да ти дам, и адрес, и ЕГН, не се крия от никого, няма за какво.
                Някой беше споменал нещо за чат-канал......то това стана такова де.

Коментар

Верно го каза......абе аз си знам кой съм, за другите не съм сигурен...има ли значение. Ако искаш и телефон мога да ти дам, и адрес, и ЕГН, не се крия от никого, няма за какво.
                  Ааа сигурен съм в това, но не ставаше изобщо дума за теб
                  LZ1PER

Коментар

• Първоначално публикуван от peppy Преглед на мнение
                    Добре де...... нали знаеш, че в ГПС-а всички села се търсят като градове, така че, нямаме села, всички сме от градО
                    Е значи и аз съм ражданин
                    А само некои да ми каже селянин, а съм го дал на модераторите да го глозгат !!!

Някой беше споменал нещо за чат-канал......то това стана такова де.
                    Некои т отдавна искат да има чат канал, ама и Вънци Петров им каза, защо няма да има
                    Последно редактирано от cveti; 27-01-09, 09:28.
                    Където Бирата, Там и Аз...

Коментар

Тоя пич /ако е мъж изобщо/ от самото начало си прави гаргара. Жалко, че някои му се вързаха и го взеха на сериозно. И правописът му нарочно е такъв. Кой би се чанчил да чука винаги по два клавиша "ш" и "т", след като може да мине с едно"щ"? Айде ако не знае иди-дойди, ама след като му се обясни и той продължи да пише така, значи го прави нарочно. И не само това. Самия му начин на изказ го издаваше, че се кодоши. Ама както и да е - вече е късно да разберем дали е така.

Коментар

Тишо, дип си беше неграмотен, или поне неграмотен по отношение на клавиатурата. Вероятно е ползвал фонетична кирилица, а там Ч, Я, Щ, Ю, Ъ, Ь, че и Ж, трудно се откриват... тези букви му липсваха в "посланията"...
                        От време на време се появява някой подобен, тип селски зевзек, но и те са различни видове. Някои дори не съзнават ролята си, други пък се обиждат от собствената си неграмотност... Спомнете си оня симпатяга, който продаваше УАЗ, на който баща му, в опити да го уреди с братче, или сестричка, беше скъсал гюрука... Имаше някакъв бургазлия с ник "ангелов", който се представяше за строителен предприемач, но пък пишеше като тийнеджър, осакатен от поредната образователна рИформа... Като гледам качеството на някои строежи, може и да е бил строителен предприемач...
                        За повечето, от описания по-горе вид, това е сайт за забавление, ние също се позабавлявахме.
                        Селото ни е голямо... и когато ни напусне поредния селски идиот, рано, или късно идва следващия...
                        Land Rover Discovery I; Jeep Wrangler 4.0; Jeep Grand Cherokee 5.2.
                        Honda Transalp XL600V; Suzuki DR-Z400; BMW F800GS.

Коментар

Първоначално публикуван от nyvatest
                          Некои т отдавна искат да има чат канал, ама и Вънци Петров им каза, защо няма да има
                          ми то от това "няма да има" само расте плявата и взеха да викат на сайта "развлекателен"

Коментар

Първоначално публикуван от IvanIvanovi Преглед на мнение
                            ми то от това "няма да има" само расте плявата и взеха да викат на сайта "развлекателен"
                            То който си е кух,набързо му покафевява вратлето.
                            Читавите у мезонета могат да учат тук,да ремонтират,да си кажат което знаят на другите,както и да се посмеят.
                            Заглеждайки други форуми,тук плявата определено не е на ниво.

Коментар

Първоначално публикуван от giorgio Преглед на мнение
                              Тишо, дип си беше неграмотен, или поне неграмотен по отношение на клавиатурата. Вероятно е ползвал фонетична кирилица, а там Ч, Я, Щ, Ю, Ъ, Ь, че и Ж, трудно се откриват... тези букви му липсваха в "посланията"...
                              Връзваше се през мобилен интернет, така че може и просто да е убивал времето от някой мобилен телефон или PDA
                              Грамотността е прозорец към интелекта, ако човек не може да усвои дори майчиния си език, то потенциала му за нещо повече е под въпрос.

Коментар

Първоначално публикуван от maxxx Преглед на мнение
                                То който си е кух,набързо му покафевява вратлето.
                                Читавите у мезонета могат да учат тук,да ремонтират,да си кажат което знаят на другите,както и да се посмеят.
                                Заглеждайки други форуми,тук плявата определено не е на ниво.
                                едва ли точно затова покафеня..... ако затова баняха, нямаше да останат некъпани тук
                                ________________________________________________
                                Subaru OUTBACK 2,5
                                Hyundai TUCSON 2.0

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X