Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Прогонване на змии от дома

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До: Прогонване на змии от дома

Само си требе едно генераторче...
    Нема змия дето ша устиска на тоя зор вервай ми-личен опит
    Пък и ако лУбовницата е поомъжена,ще оправи фацата преди да акостира дОма.Умишлено давам само адрес,а не картинката-да си погледнеш само ти...

http://gal.neogen.ro/galleries/neobi...00235353_l.jpg
    Сичкото друго са глюпости на търкалета!
    Радвам се,че ти бях полезен в трудния за теб момент...
    Банзай!

Коментар

Първоначално публикуван от maxxx Преглед на мнение
      Само си требе едно генераторче...
      Нема змия дето ша устиска на тоя зор вервай ми-личен опит
      Пък и ако лУбовницата е поомъжена,ще оправи фацата преди да акостира дОма.Умишлено давам само адрес,а не картинката-да си погледнеш само ти...

http://gal.neogen.ro/galleries/neobi...00235353_l.jpg
      Сичкото друго са глюпости на търкалета!
      Радвам се,че ти бях полезен в трудния за теб момент...
      Банзай!
      хахахаха, не издържа без да я намесиш, а?

Коментар

Ей,уплашихте човека Аз сериозно исках да му помогна.Затова и му отворих тема за ежко-бежко,ама сега като не чете,как да му кажа,че не трябва да му дава люто в никакъв случай на таралежчето....

Коментар

Не, той просто отказваше да зачита правилата за писане и след бая уточнения си призна, че не го е еня и ще си пише на смсица. Това няма общо със змиите. Важното е, че всички се посмяха...

Коментар

Първоначално публикуван от Тихомир Преглед на мнение
            хахахаха, не издържа без да я намесиш, а?
            Кое да намеся...
            Не те разбирам пълноценно,споделих личния си опит с човека-поясни се, ако обичаш.
            ...иначе излиза,че ми се подиграваш и не вярваш,че таа джуджавка и пошибалка върши работа срещу влечугите...
            Твой проблем-върви да сечеш колци с него в гората и да го дигате!

Коментар

Първоначално публикуван от maxxx Преглед на мнение
              Кое да намеся...
              Не те разбирам пълноценно,споделих личния си опит с човека-поясни се, ако обичаш.
              ...иначе излиза,че ми се подиграваш и не вярваш,че таа джуджавка и пошибалка върши работа срещу влечугите...
              Твой проблем-върви да сечеш колци с него в гората и да го дигате!
              Kак кое? Това:

Коментар

Първоначално публикуван от Тихомир Преглед на мнение
                Kак кое? Това:

Уфф,развали на човека конфиденциалността...
                Нали писах,че е само за негова си употреба линка-ти не прочете ли...
                А и подобен агрегат не се е появявал във форума/по моему/,та сега да ми държиш менторски тон и да ми буташ в чеиза вменяемост за вина/не вино,бе/...
                Или покрай нечии/нъл Апиш,че визирам баш твоя(жив и здрав да си)/ЧРД си отворил дросела башка...
                Абе,ти си знаеш-оспамихме на човека питанката с твоето пОртене на адреси.
                Язък,аз си мислех за едно добро дело сделано от мен бир сефте за ЧНГ.

Коментар

Първоначално публикуван от jorji_bg Преглед на мнение
                  утре продалжаваме -лека нош на всички които за тях е по-важно какво е написано а не каде е сложена точка и запетаика наистина всеки си има стил на писане както спомена по-горния участник -вайното е да се разбира-а то се разбира след като толкова много хора са ми отговорили-а заради двама трима човека които мислят тук правилата моите уважения но някои дребнави правила трябва да ги премахнете заштото не са в интерес на повечето да не кажа и болшинството очастници в този толкова интересен саит-до-утре и напред по темата
                  Зантее ли, че кгоато чтеете нисапаното, вжано е првътаа и поледсанта бквуа от дмаута да бдаът на мсятото си. Мжетое да рзбъракате мстеата на оастнаилте бвуки и все пак нпиасатноо ще прдъолажва да се чтее с лкоета. Твоа ивда да пкаоже, че вскичтоо твоа вемре котео сте попрлеили в уилчище е нпразано, доасттънчо е блио да ви начуат да слгатае на мстяото им бутквие от наалчото и каря на вяска дмуа кяото пиеште. Приичнтаа е в нчиана по котйо виашят мъозк оработбва ирнфоцмаията. Ткаа уяспвате да преочттее нааписното джае кгаото нтио енда дмуа не е изиспана пвраинло

Имаше една темичка където се стъкмява коликция от точно такива постове и "постчета".

Извинявайте за спама, ама като сина ми чете тези постове, като цитата, как да го накарам да пише нормално, а не на "4атавитза"?
                  Човешко е да се греши... Но това че грешиш, още не означава, че си станал ЧОВЕК!

"Когато някой не може да направи нещо, поради недостатък на сили, той вини за това случая."

Коментар

Много помагат препинателните знаци и главните букви...

Коментар

Що не извикаш банда кукери
                      "Eсли говно присыпать пудрой, мы получим говно, присыпанное пудрой."

Коментар

Хора, има други теми където можете да си говорите и да пишете за смс-ицата. Тази тема е за змии, таралежи и подобни , не я разваляйте като се правите насила на неграмотни.

Коментар

Първоначално публикуван от s_s1 Преглед на мнение
                          Зантее ли, че кгоато чтеете нисапаното, вжано е првътаа и поледсанта бквуа от дмаута да бдаът на мсятото си. Мжетое да рзбъракате мстеата на оастнаилте бвуки и все пак нпиасатноо ще прдъолажва да се чтее с лкоета.
                          Колега,в рОзовките години преди '89 така се пишеха пътните листи на дРжавнете таралясници,та със 128 заплата да одим месец на море целото сиганин/ас,буля и тапишона дет ся са прай бир тамън бурда/.
                          И аС мноо уважам правописа,еле като чета газета у клозета...
                          ...иначе се спичам и ми е терсене на рибарлъкт да се досефервам де растат дрьве и расталаци без коприва у калабалъка..
                          Зор бабаджан общо зело/дало-с таквиз напъни и тормозения,ни щъ ни фургон,ни чуж балкон...
                          Че и два колеца/...Тишо/ да ги дигам-д'н съм телфер...
                          Моля ако модераторите сметнат поста ми за спам да го махнат от сериозната и умонапоителна тема във форума...

Коментар

Продължавате да спамите змиебоязливата и таралежохранещата темичка, а. Гиди нехранимайковци такива, вие съвест нямате ли бе. Човека ви каза, че от змии го е страх, а вие преси за коса му предлагате. Да си къдри.......засрамете се де. Бе виждам аз, че се червите от срам, ама не си признавате. Днес, докато ми сменяха стъклото се поогледах в храстите около сервиза за таралежи, ама нямаше. Хладничко навън, вали ситно дъжд, скрили са се гадинките на топло някъде. Като излезнат, ще уловя два-три и ще му ги пратя с ЕЖконт, с наложен платеж. Искам да хвана два женски и един мъжки, според мен това е правилното съотношение, за да има пълно семейно щастие, но как да им различа пола на гадините. Дайте съвет, моля.

Коментар

Първоначално публикуван от bodo Преглед на мнение
                              .......... Искам да хвана два женски и един мъжки, според мен това е правилното съотношение, за да има пълно семейно щастие, но как да им различа пола на гадините. Дайте съвет, моля.
                              Показваш им голи снимки на Лепа Брена и почваш да бумкаш по една тенекия. Който се окаже с 5 крака и не може хубаво да играе е мъжки!

Коментар

Първоначално публикуван от bodo Преглед на мнение
                                ..как да им различа пола на гадините. Дайте съвет, моля.
                                Ами женският ще се ориентира към пресата за коса (бодли) а мъжкият към нея
                                "Eсли говно присыпать пудрой, мы получим говно, присыпанное пудрой."

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X