Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Прогонване на змии от дома

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До: Серум срещу ухапване от змии?

както има отрова за мишки така имали отрова за змии и гуштери

Коментар

• До: Прогонване на змии от дома

Отровите са нож с 2 остриета, никога няма как да си сигурен, че някоя друга животина няма да се натрови директно или чрез отровена друга животинка. Освен това превенцията ми се струва по-хуманен начин. Наистина, домашен любимец, куче или коте, обикновенно върши работа, щом става дума за двор с каравана/бунгало/къща.

Коментар

Първоначално публикуван от jorji_bg Преглед на мнение
        и аз искам таралеж или от stariya ili ot bgbul които е по близо до пловдив а почерпката-отделно-за финал-абе вие тук плаштат ли ви на вас та отговаряте на всички вапроси като воиници?-наработа ли се водите??
        А ти не е зле да вземеш да си платиш,ама МНОГО,на някой да те ограмоти.Горе на клавиатурата на третият ред,отгоре надолу,по средата има един бутон с нарисувана буквичка "Щ". И един долу в ляво,по-голям,за главни букви.
        Верно е това че баламите нямат свършване, няма нужда от кука, захапват влакното и стискат здраво. Стария.
        Селска фурна аспух нема. Пак същият.
        В+ LZ1HAN нула три осмици 9014две тройки

Коментар

не се намираме в саит за краснопис и правопис кои как му е удобно така да пише по важното е да се схвашта смисала на вапроса които е задал и дали от това питане и от последвалия отговор ште се поучат много хора =а пак че са изядени няколко букви-какво значение има няма никои да ни пише оценка
          За мен има значение, правописът е много важен и изисква минимално усилие...без значение в какъв сайт се използва...

Коментар

Сайтът си има правила, чел-нечел, приел си да ги спазваш за да пишеш тук.
            Последно редактирано от Насов; 25-01-09, 23:35.

Коментар

до derhunter-не се намираме в саит за краснопис и правопис кои как му е удобно така да пише по важното е да се схвашта смисала на вапроса които е задал и дали от това питане и от последвалия отговор ште се поучат много хора =а пак че са изядени няколко букви-какво значение има няма никои да ни пише оценка да неграмотен сам и сам влезнал тук да се уграмотя но не на кои ред стои буквата ю а за много по вайни несхта които засягат много хора

Коментар

Първоначално публикуван от derhunter Преглед на мнение
                А ти не е зле да вземеш да си платиш,ама МНОГО,на някой да те ограмоти.Горе на клавиатурата на третият ред,отгоре надолу,по средата има един бутон с нарисувана буквичка "Щ". И един долу в ляво,по-голям,за главни букви.
                Човека си има стил на писане бе. Не съм се смял толкова поне от 10 години. Даже извиках малкия ми син да види ползата (вредата) от системно писане на SMS-ица. Обаче евала поне, че не ползва 4-ки - 6-тици.
                ПП. Хлапето и то много се смя.

Коментар

Ааа смсица като каза и се сетих, ако пише от гсм, аз поне му прощавам

Коментар

може пак точно тези клавиши на човек на клавиатурата да не му работят които даржи на краснопис и правопис да намери такива саитове и там да прави забележки -и оште заштото хората едвам ми разчитата какво сам записал имам за няколко часа по темата десетки отговори както и над хиляда посештениа-не се хваштаите за сламката заштото темата наистина е интересна доказваго броя посештаемос-

Коментар

Майкооо!!
                      Колега, ти ако това за писането го пишеш сериозно пиши се бегал!
                      Аз пък какво написах сега?!!
                      Ама защо ли си мисля, че някой се бъзика с нас?!!
                      יעבור
                      «И това ще мине»

Коментар

Първоначално публикуван от Насов Преглед на мнение
                        Сайтът си има правила, чел-нечел, приел си да ги спазваш за да пишеш тук.
                        Имаш си и картонче вече, бих ти дал и за повторният ти пост, как няма сми да се съобразяваш, щото едикво си, но да не ти дойдат множко... ще се въздържа Нали съм благ.
                        А щом ти е интересно да ти се подиграват, че си неграмотен, аз ли да те спирам.
                        Има си модерация за тази работа

Коментар

Ти пък много сериозно го взе...и няма краснопис в нета...а темата е интересна, защото през 5-6 поста питаш едно и също и винаги има кой да отговори...важното е весело да става...

Коментар

може пак точно тези клавиши на човек на клавиатурата да не му работят които даржи на краснопис и правопис да намери такива саитове и там да прави забележки -и оште заштото хората едвам ми разчитата какво сам записал имам за няколко часа по темата десетки отговори както и над хиляда посештениа-не се хваштаите за сламката заштото темата наистина е интересна доказваго броя посештаемос-
                            Абе като те гледам как пишеш си мисля че и аватара си си объркал
                            ТЛК 80 4,2ТД-95г

Коментар

А как остана с една публикация изведнъж?

Коментар

Първоначално публикуван от Насов Преглед на мнение
                                А как остана с една публикация изведнъж?
                                Насов, прочети правилата
                                LZ1PER

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X