Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Прогонване на змии от дома

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До: Прогонване на змии от дома

утре продалжаваме -лека нош на всички които за тях е по-важно какво е написано а не каде е сложена точка и запетаика наистина всеки си има стил на писане както спомена по-горния участник -вайното е да се разбира-а то се разбира след като толкова много хора са ми отговорили-а заради двама трима човека които мислят тук правилата моите уважения но някои дребнави правила трябва да ги премахнете заштото не са в интерес на повечето да не кажа и болшинството очастници в този толкова интересен саит-до-утре и напред по темата

Коментар

Първоначално публикуван от peppy Преглед на мнение
      Насов, прочети правилата
      Уф, чел съм ги аз и ги препрочитам, но това никога не съм успявал да го разбера как става. Отивам да чета, пак . Обаче мисля, че нещо криеш Пеппи. Има уловка сякаш.

Дай ми жокер каде точно го пише това, че както знаеш има цял Раздел с правила...

Коментар

Първоначално публикуван от Насов Преглед на мнение
        Уф, чел съм ги аз и ги препрочитам, но това никога не съм успявал да го разбера как става. Отивам да чета, пак . Обаче мисля, че нещо криеш Пеппи. Има уловка сякаш.
        Няма никаква уловка, менията в този раздел Спам, чат дискусии, кошче и всичко което не е за останалите форуми не се броят по обясними причини и от както я преместихме тук, напрактика му остана едно мнение извън този раздел, а и на всичкото отгоре получи и картон за него
        LZ1PER

Коментар

Няма никаква уловка, менията в този раздел Спам, чат дискусии, кошче и всичко което не е за останалите форуми не се броят по обясними причини и от както я преместихме тук, напрактика му остана едно мнение извън този раздел, а и на всичкото отгоре получи и картон за него
          Ааа, тук е като купува продава, супер схваааанааааххх

Коментар

Няма никаква уловка, менията в този раздел Спам, чат дискусии, кошче и всичко което не е за останалите форуми
            не се броят по обясними причини и от както я преместихме тук, напрактика му остана едно мнение извъм този раздел, а и на всичкото отгоре получи и картон за него
            Ужас. Много сте строги. Ако зависи от вас, ще го върнете в предучилищна, да се научи да пише. Апропо, какво стана с куция таралеж?
            ПП. И да се самоцитирам, щот съм си фен "Обаче си представи половин таралеж, вързан на синджир, обикалящ нощно време около каравана......ежко тупурка, синджира дрънчи......идилия."

Коментар

не ми пускат другите публикации затова е само една страх гие от мен--а на krasi kos ако е от женски пол да доиде и да ме научи как се пише заштото сам неук каня е на караваната на гости

Коментар

Еми зависи дали е свински или кучешки, така не мога да ти отговоря, дай повече информация...

Коментар

Еми зависи дали е свински или кучешки, така не мога да ти отговоря, дай повече информация...
                  Пловдивски........ей, добре, че не съм станал даскал, толкова правописни грешки нямат поправяне, бе. Мозилата нямаше ли опция да ги подчертава, като майкрософт офис с кирилла 2003 ?

Коментар

Първоначално публикуван от jorji_bg Преглед на мнение
                    не ми пускат другите публикации затова е само една страх гие от мен....
                    Дерзай колега.......
                    LZ1PER

Коментар

утре продалжаваме -лека нош на всички които за тях е по-важно какво е написано а не каде е сложена точка и запетаика наистина всеки си има стил на писане както спомена по-горния участник -вайното е да се разбира-а то се разбира след като толкова много хора са ми отговорили-а заради двама трима човека които мислят тук правилата моите уважения но някои дребнави правила трябва да ги премахнете заштото не са в интерес на повечето да не кажа и болшинството очастници в този толкова интересен саит-до-утре и напред по темата
                      Колега май си останал с погрешното впечатление че тук правопис се спазва по желание. Не си познал. Спазването на правилата за правопис е задължително. Ако имаш проблеми с клавиатурата или Българският не ти е роден език - казвай, няма нищо срамно. В противен случай - ще се наложи да положиш някакво усилие по въпроса.
                      Останалите участници тук направиха усилие да ти разчетат писаното, че и да ти помогнат, но ти май се оля с глупостите. Вървиш по постоянно изтъняващ лед, добре би било да почнеш да стъпваш по-внимателно.
                      Издъних се на Тюринг теста

Коментар

не ми пускат другите публикации затова е само една страх гие от мен--а на krasi kos ако е от женски пол да доиде и да ме научи как се пише заштото сам неук каня е на караваната на гости
                        Страх лозе пази......а таралежи - каравана. И аз като се уплаша, получавам сърцебиене, ситен тремор и изпотяване на ръцете. После ме засърбяват, и като взема една лопата......А за peppy съм убеден, че е доста уплашен, което му личи и от снимката.

Коментар

E аз нали ти казах вече каде са щ-тата
                          Не съм женски, но явно не разбираш, ако не са изпълнени нужните условия /жена учител, в караваната/.
                          То и на гсм-то си има щ, и явно не пишеш от гсм, щото мен би ме мързяло да пиша 2 букви, навместо една.

Коментар

Мислиш че с тази публикация ще ме провокираш!
                            Много си далеч от истината.

Ако си неук заповядай,ще те понауча на някои работи.
                            Първото ще е отношение с непознат.
                            След това ще си учиш сам с голям мерак.
                            ТЛК 80 4,2ТД-95г

Коментар

исками ас да ми са обърне поеку фнимание, напоследък ма пренибрегвате штъ се радвам това да са променя скоро инак ште стачкуфам е така ште ма банат и нема ме има поече

Коментар

исками ас да ми са обърне поеку фнимание, напоследък ма пренибрегвате штъ се радвам това да са променя скоро инак ште стачкуфам е така ште ма банат и нема ме има поече
                                ТЛК 80 4,2ТД-95г

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X