Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Празни приказки, простотии и т.н.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Приказката за лъжливото овчарче чели ли сте я.
    До сега щяхте да сте там.
    Обадете им се ви казвам. Може да имат нужда от джип само за да се вържат за него.

Коментар

• Виждам Йори онлайн във форума ...
      Ние не сме неутрални!

Коментар

• Спокооооо. Аз ей сега се връщам оттам. Бях извикан по спешност, и веднага припалих тенекето. Наистина ЧибураторЪТ беше добре затънал, щом чак се скъса червеното въже (едно доказало се със здравина въже). Снимки ... Влади трябва да прати. След като излезнахме от Рио, веднага се отиде до едно блатце наблизо, където резултатът беше същия - затънала до вратите Киа. Айде лека и другия път зимайте насериозно нещата, че някой може и да спи в джипа си
        RB Patrol Team

Коментар

• Що бре? Аз да не съм тръгнал по нощята да се завирам в Рио де лайнаре? Групичката си се знаят и да си се вадят. Ако е нещо сериозно е друго.
          Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.

Коментар

• Първоначално публикуван от Асен Василев Преглед на мнение
            Айде лека и другия път зимайте насериозно нещата, че някой може и да спи в джипа си

Ами кой се завира дет му не е работа, без да се е подсигурил, че ще може да се измъкне, може и да спи ...
            Ние не сме неутрални!

Коментар

• Първоначално публикуван от V93 Преглед на мнение
              Ами кой се завира дет му не е работа, без да се е подсигурил, че ще може да се измъкне, може и да спи ...
              Именно. Пък и на Голди сервиза е на един хм...шекел място, все ще вземат още въжета
              Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.

Коментар

• Ако е сериозно мисля, че не трябва да се пуска в 4х4 простотий, а и всички имаме ГСМ-та работещи.... аз моя не го спирам
                иначе кофти явно Соти е имал тежък бизнес ден
                no signature no problems

Коментар

• Бе то може да се спи, ма не мисля, че точно това е мястото . Лъха един такъв "приятен" аромат . А Чавдаре - ако всеки ходи подготвен, няма да е интересно, а и не мисля, че и ти не си правил глупости, като си бил НЕподготвен
                  RB Patrol Team

Коментар

• Абе чоплим си аз по джипката и идва оня идиота и почна нещо да ни дразни с Голди и ние го изгонихме и след малко звъни аре да ме вадите от лайнярето.........................
                    Ей нема такъв идиот.............
                    Да и въжето скъса.
                    Тия дни ще го газя
                    http://ftp.domainbg.com/ymk/1/11.jpg

Коментар

• Връчихте ли му плавници на заслужилия капитан на "Чебуртаник"

Коментар

• Първоначално публикуван от Yordan Kolev Преглед на мнение
                        Абе чоплим си аз по джипката и идва оня идиота и почна нещо да ни дразни с Голди и ние го изгонихме и след малко звъни аре да ме вадите от лайнярето.........................
                        Ей нема такъв идиот.............
                        Да и въжето скъса.
                        Тия дни ще го газя
                        Ама и ти не си вдигаш джисиемчето
                        LZ1HKW
                        Реглаж на преден и заден мост
                        My Jeep is not an SUV ..... your SUV is not a Jeep

Коментар

• Първоначално публикуван от Асен Василев Преглед на мнение
                          Бе то може да се спи, ма не мисля, че точно това е мястото . Лъха един такъв "приятен" аромат . А Чавдаре - ако всеки ходи подготвен, няма да е интересно, а и не мисля, че и ти не си правил глупости, като си бил НЕподготвен
                          Лошо нема бе! Всеки се забавлява, както намери за добре. Ама който иска да се завира в лайната и да си прави интересното там, просто трябва да си калкулира варианта, че в един момент може да няма много желаещи да ходят посред нощ на подобни благоуханни места да го вадят.
                          Не за друго, ами щото няма да им е интересно да газят лайна заради чуждия кеф
                          Ние не сме неутрални!

Коментар

• Първоначално публикуван от vladi333 Преглед на мнение
                            Ама и ти не си вдигаш джисиемчето
                            Не си ми звънял, а и да си аз бачках с флекса, така че............
                            http://ftp.domainbg.com/ymk/1/11.jpg

Коментар

• Първоначално публикуван от V93 Преглед на мнение
                              Не за друго, ами щото няма да им е интересно да газят лайна заради чуждия кеф
                              Вярвай ми - ВИНАГИ ще има. На колега в беда ( независимо по-какъв повод е попаднал в нея ) винаги ще могна ( и мисля не само аз ) с каквото мога
                              RB Patrol Team

Коментар

• Първоначално публикуван от Yordan Kolev Преглед на мнение
                                Не си ми звънял, а и да си аз бачках с флекса, така че............
                                Звънях ти ...
                                Аз реших, че нещата са наистина сериозни и имате нужда от помощ
                                LZ1HKW
                                Реглаж на преден и заден мост
                                My Jeep is not an SUV ..... your SUV is not a Jeep

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X