Първоначално публикуван от Асен Василев
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Празни приказки, простотии и т.н.
Свий
X
-
аре стига бе ти ме застреля. тва не може да истиан Г-класа vs Ферари че и да победи.LR Disco II,'99,TD5,,HDC,ETC,R380,T-Max 9500,Safari,General AT,Light bar, CDL, 3" lift procomp
LR Disco II,'02,TD5,SLS,ACE,HDC,ETC,ZF4HP
[IMG]http://ftp.domainbg.com/SG/mydisco2logo.jpg[/IMG]
Коментар
-
ако ти кажа,дали ще повярваш че G55AMG kompressor 2006 с мощност 476 коня набира със една десета по-бързо от нула да сто в сравение със култовата тестароса.а за 2007 се предвижда увелучаване на мощността на г-то до към 510 коня.Първоначално публикуван от SGаре стига бе ти ме застреля. тва не може да истиан Г-класа vs Ферари че и да победи.
В момента пияният гръцки народ се опитва да фокусира дългия лист със сметката, който му подава все по-изнервеният европейски сервитьор. А махмурлука тепърва предстои...
Коментар
-
Това го правя, само когато някой се направи на шофер! А напоследък се случва често! Аз си заставам съвсем спокойно на светофара ( първа кола) и някъв се чувства длъжен да мине пред мен. Провира се някак си и застава посредата на кръстовищетоПървоначално публикуван от V93Айде сега голфаджийски номера с джип! Като искаш да мериш п**** по светофарите - що не си караш направо Голф?!? Джипките не са за тази работа.Първоначално публикуван от Асен ВасилевМи, аз напоследък си ги режа идиотчетата
. Той моя таралясник, по книжка прави 100 за 9 сек., ма на живо не знам. Е ... Голфчета не могат се опрът 
. Обаче, когато им се завреш в бронята, се постреснат малко. А иначе, съм спокоен ездач
RB Patrol Team
Коментар
-
По смешни случаи сме имали със Севдо (disem). Застава така най отпред някой отворко с неонови светлинки под колата и разни смешни надписчета на прозореца и нерво се форсира в очакване на жълтото. Ние със Севдо съответно сме крайна лява и крайна дясна лента, така че тоя се оказва между нас в средната. Е, светва жълто, идиотчето почва с ръмжене да пали гуми, и в този момент от двете му страни минават две "аграрни возила" и отцепват далеч напред...На следващия сфетофар рейсърчето пристига с половин минута закъснение и гледа умно наляво и надясноПървоначално публикуван от Асен ВасилевТова го правя, само когато някой се направи на шофер! А напоследък се случва често! Аз си заставам съвсем спокойно на светофара ( първа кола) и някъв се чувства длъжен да мине пред мен. Провира се някак си и застава посредата на кръстовищетоПървоначално публикуван от V93Айде сега голфаджийски номера с джип! Като искаш да мериш п**** по светофарите - що не си караш направо Голф?!? Джипките не са за тази работа.Първоначално публикуван от Асен ВасилевМи, аз напоследък си ги режа идиотчетата
. Той моя таралясник, по книжка прави 100 за 9 сек., ма на живо не знам. Е ... Голфчета не могат се опрът 
. Обаче, когато им се завреш в бронята, се постреснат малко. А иначе, съм спокоен ездач 
Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.
Коментар
-
съгласен че има и такива автомобили, ама не смея да си погледна калкулатора, че няма да му стигнат цифрите като взема да смятам цената :-)ако ти кажа,дали ще повярваш че G55AMG kompressor 2006 с мощност 476 коня набира със една десета по-бързо от нула да сто в сравение със култовата тестароса.а за 2007 се предвижда увелучаване на мощността на г-то до към 510 коня.
а и като се замисля ако имам такъв автомобил .. не съм сигурен че ще му позволя да стъпи в калта, да не говорим да го вкарам в гората.
ако целта е да направиш смешен някой голфаджия.. толкова пари не си струва да се даватLR Disco II,'99,TD5,,HDC,ETC,R380,T-Max 9500,Safari,General AT,Light bar, CDL, 3" lift procomp
LR Disco II,'02,TD5,SLS,ACE,HDC,ETC,ZF4HP
[IMG]http://ftp.domainbg.com/SG/mydisco2logo.jpg[/IMG]
Коментар
-
Ако с такъв изтребител тръгнеш да се занимаваш с голфаджии,то срамота за собственика муПървоначално публикуван от SG
ако целта е да направиш смешен някой голфаджия.. толкова пари не си струва да се дават
А за въпросните "състезатели" има достатъчно брингии,които ще ги направят разногледи меко казано
sigpic УАЗ-452
Коментар
-
Щом никои не казва аз ще кажа това което чух.Първоначално публикуван от kinexА някои разбра ли защо Минардито не застана на старта до оная грозната Сиера.

Времето на Сиерата е малко по слабо от Ферарито на Шумахер.
Инжинерите на Минарди разгледали какво има под капака и казали че нямат настроики за подобен старт.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар