Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Празни приказки, простотии и т.н.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Първоначално публикуван от Асен Василев
    Ми, аз напоследък си ги режа идиотчетата . Той моя таралясник, по книжка прави 100 за 9 сек., ма на живо не знам. Е ... Голфчета не могат се опрът
    Айде сега голфаджийски номера с джип! Като искаш да мериш п**** по светофарите - що не си караш направо Голф?!? Джипките не са за тази работа.
    Ние не сме неутрални!

Коментар

• Септември на Божурище гледах една Г класа как разцепи едно Ферари.

Коментар

• аре стига бе ти ме застреля. тва не може да истиан Г-класа vs Ферари че и да победи.
        LR Disco II,'99,TD5,,HDC,ETC,R380,T-Max 9500,Safari,General AT,Light bar, CDL, 3" lift procomp
        LR Disco II,'02,TD5,SLS,ACE,HDC,ETC,ZF4HP
        [IMG]http://ftp.domainbg.com/SG/mydisco2logo.jpg[/IMG]

Коментар

• Що бе има и по трагични случаи от AMG
          3.7 0-100

Коментар

• Първоначално публикуван от SG
            аре стига бе ти ме застреля. тва не може да истиан Г-класа vs Ферари че и да победи.
            ако ти кажа,дали ще повярваш че G55AMG kompressor 2006 с мощност 476 коня набира със една десета по-бързо от нула да сто в сравение със култовата тестароса.а за 2007 се предвижда увелучаване на мощността на г-то до към 510 коня.
            В момента пияният гръцки народ се опитва да фокусира дългия лист със сметката, който му подава все по-изнервеният европейски сервитьор. А махмурлука тепърва предстои...

Коментар

• А някои разбра ли защо Минардито не застана на старта до оная грозната Сиера.

Коментар

• Първоначално публикуван от V93
                Първоначално публикуван от Асен Василев
                Ми, аз напоследък си ги режа идиотчетата . Той моя таралясник, по книжка прави 100 за 9 сек., ма на живо не знам. Е ... Голфчета не могат се опрът
                Айде сега голфаджийски номера с джип! Като искаш да мериш п**** по светофарите - що не си караш направо Голф?!? Джипките не са за тази работа.
                Това го правя, само когато някой се направи на шофер! А напоследък се случва често! Аз си заставам съвсем спокойно на светофара ( първа кола) и някъв се чувства длъжен да мине пред мен. Провира се някак си и застава посредата на кръстовището . Обаче, когато им се завреш в бронята, се постреснат малко. А иначе, съм спокоен ездач
                RB Patrol Team

Коментар

• Първоначално публикуван от Асен Василев
                  Първоначално публикуван от V93
                  Първоначално публикуван от Асен Василев
                  Това го правя, само когато някой се направи на шофер! А напоследък се случва често! Аз си заставам съвсем спокойно на светофара ( първа кола) и някъв се чувства длъжен да мине пред мен. Провира се някак си и застава посредата на кръстовището . Обаче, когато им се завреш в бронята, се постреснат малко. А иначе, съм спокоен ездач
                  По смешни случаи сме имали със Севдо (disem). Застава така най отпред някой отворко с неонови светлинки под колата и разни смешни надписчета на прозореца и нерво се форсира в очакване на жълтото. Ние със Севдо съответно сме крайна лява и крайна дясна лента, така че тоя се оказва между нас в средната. Е, светва жълто, идиотчето почва с ръмжене да пали гуми, и в този момент от двете му страни минават две "аграрни возила" и отцепват далеч напред...На следващия сфетофар рейсърчето пристига с половин минута закъснение и гледа умно наляво и надясно
                  Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.

Коментар

• попадал си на аматьори, някой наточен голф ГСИ ще те разцепи
                    drive alive

Коментар

• Асенчо,Чибуратора за колко дигна 100 на газ
                      0885 477 440 "Чибуратор-тЕАм"

Коментар

• 13 или 12 - нещо такова. Ма това преди да оправиш газовата - сега може да има подобрения - трябва да се пробва.
                        RB Patrol Team

Коментар

• ако ти кажа,дали ще повярваш че G55AMG kompressor 2006 с мощност 476 коня набира със една десета по-бързо от нула да сто в сравение със култовата тестароса.а за 2007 се предвижда увелучаване на мощността на г-то до към 510 коня.
                          съгласен че има и такива автомобили, ама не смея да си погледна калкулатора, че няма да му стигнат цифрите като взема да смятам цената :-)

а и като се замисля ако имам такъв автомобил .. не съм сигурен че ще му позволя да стъпи в калта, да не говорим да го вкарам в гората.

ако целта е да направиш смешен някой голфаджия.. толкова пари не си струва да се дават
                          LR Disco II,'99,TD5,,HDC,ETC,R380,T-Max 9500,Safari,General AT,Light bar, CDL, 3" lift procomp
                          LR Disco II,'02,TD5,SLS,ACE,HDC,ETC,ZF4HP
                          [IMG]http://ftp.domainbg.com/SG/mydisco2logo.jpg[/IMG]

Коментар

• Първоначално публикуван от SG

ако целта е да направиш смешен някой голфаджия.. толкова пари не си струва да се дават
                            Ако с такъв изтребител тръгнеш да се занимаваш с голфаджии,то срамота за собственика му

А за въпросните "състезатели" има достатъчно брингии,които ще ги направят разногледи меко казано
                            sigpic УАЗ-452

Коментар

• Първоначално публикуван от kinex
                              А някои разбра ли защо Минардито не застана на старта до оная грозната Сиера.
                              Щом никои не казва аз ще кажа това което чух.
                              Времето на Сиерата е малко по слабо от Ферарито на Шумахер.
                              Инжинерите на Минарди разгледали какво има под капака и казали че нямат настроики за подобен старт.

Коментар

• Каква е тая сиера?!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X