Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Празни приказки, простотии и т.н.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

Бе вие тука се бъзикате, обаче преди две години целата Москва беше пометнала от един дядо със ЗАЗ. Там сяка нощ идиотстват. Маршрут няма, старта е тука, финала - там, който дойде първи. Там малките нощни задръствания са като най-най големите дневни в София. А залозите стигат и 50 000 долара. Има там един Саша Боинг май беше, тарторът на сичките рейсърчета, ноо гадно копеле. Специално интервю давА в новините по първа програма, адската седмица била свършила, били платили на човека повече да не идва, оказало се че карал такси в Москва цял живот, едва ли не от войната. Направо го тресеше и объркваше думите, за пет нощи дядото им е прибрал сигурно 10 мерцедеса на гъзетата. Ама май така и не бяха разбрали че на колата освен другото и требе и шефиор)

Коментар

Там е друга планета...Виждал съм Додж Хемикуда и Нисан Скайлайн да се ръчкат...тия са луди в цялата глава. А за движението да не говорим, по Кутузовский средната скорост е около 100 км/ч при 9 платна в посока и плътен поток...
      Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.

Коментар

Какво става кога ще се бегаме
        Айде че звера не се удържа
        Записах и на диск Шабан.

Коментар

Бегай оттука бе, язе па ей до сеа слушАх от некъв джам Азиз, тва да не са ти некви глории. Копеле, ако щеш ми вервай, никога не съм се молил така на жигула да запали, как запали - така ше се махнеме и повече нема Азиз! Запали, къде да се дене, ама не съм вервал че мога да я подкарам за две минути без бензин и без ток. Ебати, ше излезе че от тоа форум има файда. Заеби, и на ръчка излезна после от кьорсокака, важи!

Коментар

Първоначално публикуван от fanatic

Предлагам да съберем пари и да купим ето такива джанти за на Стефан багирата и той да се пуска на божура
            няма да има такъв голф

http://worksafevideos.com/movies/rims/led_wheels.htm
            присъединявам се безапелационно. вече изпратих чек. но смятам ,че имам право и на някои изисквания, а именно: много държа на предно ляво да е изтипосан ам. флаг ( стефан е известен като американофил), на задно дясно - мики маус - по същите причини, и на резервното колело - глория и азис
            Stop fawkin email me! I'm trying to drink....
            http://www.danasoft.com/sig/mitak.jpg
            http://www.youtube.com/watch?v=A53Mx...eature=related

Коментар

И сеа кво? Отзад Глория оножда Азис, а аз трябва да падна в лявата канавка, че трикольора да остане над шарените басми? Хм. Че кво, щом на Глория майка и ще подпише декларация че не е изнасилена, и щом правилният флаг е над другия ...
              )) Едно време някои си швейцарци, Жак Пикар и компания, бяха направили батискафа "Архимед". Всичко хубаво, обаче не им останали пари да го закарат до Марианската падина, 11 километра почти под водата, и най-дълбокото място на тая планета. Американският флот дал пари, ама нали да са те главните - и командир некъв техен лейтенант не чувал и за кво става дума, и хамериканското чаршав - над швейцарският флаг. Само не съобразили че под водата всичко е наопъки, а след това потапяне никой повече не е бил там. Така и най-дълбоко са били не те))

Коментар

Първоначално публикуван от quadra
                ...А на Божурище съм виждал да се "ръчкат" Самурай и фолксваген Костенурка
                Дима, не с лошо за Костенура
                Костенурката както е *стотин кила, с просто (нейно си) моторче 1.6 въздушен боксер с малко 'напилки' и два добре синхронизирани солекс-а твърде успешно засрамва един "Pernik MK2".. Виждал съм го.

Коментар

на стефан колата е интересна и без тунинг, но виж една ГАзка 69 със спинърси и отвътре да се чува шабан ... ето това е гледка
                  drive alive

Коментар

Ти сеа кфо, искаш да фанеме да ритаме някой сфой ли? Не мое да кара такова и да слуша глупости, ние слушаме кръвнишки песни додето газиме пичите въшки, тва е братми!

Коментар

Ще ги бегаме няма страшно.
                      https://htftp.offroad-bulgaria.com/b...I%20160%ea%ec/
                      Утре ще кача и с Уаза с 120 км.

Коментар

хареса ми комбинацията на спинърси и сръбско, такава с азис има по нашите улици
                        drive alive

Коментар

извинявам се за невежеството , ама кво е спинърси?
                          Stop fawkin email me! I'm trying to drink....
                          http://www.danasoft.com/sig/mitak.jpg
                          http://www.youtube.com/watch?v=A53Mx...eature=related

Коментар

Бах ли им маата, сигур обаче са некви по-читави от назе, за них говорат ... А нас никой не ни знае, ма така и по-гот. Не моат ни опандизат веднага, хи-хи!

Коментар

абе това са онези джанти дето примерно имат едно четепче в средата и то е подвижно закрепено, така че като се върти колелото то си стои хоризонтално, а като спреш на светофара почва да се върти от инерцията ... и басу прави тупс тупс тупс ... азис
                              drive alive

Коментар

Аз ше ида да се утепам с глава у стената. Щот неам таквоа(((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 2 потребители онлайн. 0 потребители и 2 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X