И аз се чудя за какво бързат всички като разликата е не повече от 5 минути.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Празни приказки, простотии и т.н.
Свий
X
-
Кви пет минути бе, квото и да правиш, след 80 секунди всички се събират на Орлов мост. В истинското задръстване. Обаче не могат да не идиотстват и да не се хвърлят от лента в лента. И да ти се лепят на бронята. Най-чист идиотизъм, никви дълбокомислени причини.
Пак трябва да спра да къртя остатъците от фарове от задната броня. По-спокойно е.
Коментар
-
грешка! те не бързат, просто или са комплексирани или са некадърни... като се блъснеш, не стигаш по-бързоПървоначално публикуван от kinexИ аз се чудя за какво бързат всички като разликата е не повече от 5 минути.
аз затова от 14 години избягвам да се блъскам /обикновено бързам и нямам време за щуротии/
помогнете да открием откраднатите двигатели http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=59117
Коментар
-
Амортесиорите и гумите Пламене,ако забелязваш е най обсъжданата тема в форума тия дни .Купувам,продавам, гуми,търся амове,дайте съвет ,все в тия граници.Човек винаги търси оптималният вариант,защото,евтиното...излиза скъпо в много от случаите.Да не кажа винаги.Ма всеки според възможностите.

Абе,къде е Стефан
B+
Коментар
-
М..че ти си бил супер бе. Направо по добър от Шумахер.Първоначално публикуван от Тедо /LJ73/грешка! те не бързат, просто или са комплексирани или са некадърни... като се блъснеш, не стигаш по-бързоПървоначално публикуван от kinexИ аз се чудя за какво бързат всички като разликата е не повече от 5 минути.
аз затова от 14 години избягвам да се блъскам /обикновено бързам и нямам време за щуротии/
Тои и една година без катастрофа не може да изкара.
Коментар
-
Аз малко да подема отново идеята на go go go с бЕгането.... Аз съм резвал от време на време по светофарите разни "експерти" с ревящи таралясници (най-типичните са с голф и форд сиера, естествено)... Не мисля, че ще се опрат на повечето от нас
С удоволствие ще отида да им снимам увисналите ченета и после да им постваме снимките тук и по любимите им форуми
DAIHATSU FEROZA 1.6i 16V
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар