Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Празни приказки, простотии и т.н.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Абе знаеш ли, то май ще се кандидатирам за човек пуснал най-много заключени теми впоследствие
    Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.

Коментар

• Ако се кандитатираш, 100% ще бъдеш избран! Според мен, не само темите напоследък, а и изобщо
      RB Patrol Team

Коментар

• ееее стига де и аз имам няколко заключени теми

ама коя тема са закрили скоро ?
        drive alive

Коментар

• Ако се загледаш в хумора ... всяка втора ! Той Димата все такива ги изравя, че те избива на простотии
          RB Patrol Team

Коментар

• Дима, така като гледам общия план, положението не е чак толкова зле ! Има още мегдан ! Запретвай ръкави
            RB Patrol Team

Коментар

• моя опит показва, че най - лесния начин да накараш модераторите да заключат една тема е да кажеш на стефан че УАЗките са боклуци и да приведеш примери затова. после става страшно, стефан се сърди включват се други и накрая някой казва, че темата се е изчерпала и я затваря

... айдеееееее пак казах нещо ....
              drive alive

Коментар

• Първоначално публикуван от go go go
                моя опит показва, че най - лесния начин да накараш модераторите да заключат една тема е да кажеш на стефан че УАЗките са боклуци и да приведеш примери затова. после става страшно, стефан се сърди включват се други и накрая някой казва, че темата се е изчерпала и я затваря
                ! Ако си поставиш за цел да заключат темата, винаги можеш да успееш
                RB Patrol Team

Коментар

• прав си, идеята е да стане случайно и неочаквано без целенасочени действия
                  drive alive

Коментар

• Мале, вчера съм заспал, а вие какви сте ги сътворили без мен...
                    Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.

Коментар

• За да не се изчерпва темата, че тя простотията и без тва е безгранична искам да попитам. В Българския език думата за автомобил с висока проходимос е джип. Някой знае ли как е в другите езици?

Коментар

• на френски му казват просто 4х4 за разлика от другите коли 4х4 при които абревиятурата е предшествана от марка и/или модел.

на английски му казват offroad vehicle или SUV ако е такова с двойна употреба.

на немски май му казват Gelandevagen
                        drive alive

Коментар

• Първоначално публикуван от go go go
                          по - проходимо нещо от човек с хубави обувки няма, не се заблуждавайте
                          една боса коза е 100 пъти по-проходима
                          помогнете да открием откраднатите двигатели http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=59117

Коментар

• На руски му казват вездеход, проходимец (което значи и пройдоха освен "с възможност да премине")). От няколко години За рулем упорито пробутва глупавото и дразнещо "вседорожник".
                            На мене поне ми е много криво че ние си нямаме хубава дума. Нито за тъпото "офроуд", което сумата народ пише и още по-глупаво като просто го транскрибира. Хептен неграмотно.

Коментар

• Първоначално публикуван от Стефан
                              На мене поне ми е много криво че ние си нямаме хубава дума. Нито за тъпото "офроуд", което сумата народ пише и още по-глупаво като просто го транскрибира. Хептен неграмотно.
                              И на мен това ми страшно дразнещо. Казваш че ловиш гората и тва е.
                              http://ftp.domainbg.com/ymk/1/11.jpg

Коментар

• имаме си хубава българска дума - джип!
                                също както флекс, ксерокс, фадрома, феродо, хилти...
                                защо всяка дума трябва да се превежда - ще станем като македонците /с кибрита/
                                помогнете да открием откраднатите двигатели http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=59117

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X