Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Празни приказки, простотии и т.н.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

Първоначално публикуван от Асен Василев
    Първоначално публикуван от buldog
    Пример : КОЛКО ЛИТРА БЕНЗИН ми харчи дизеловата Витара
    на градско
    Колкото и сипеш ....... все не ги харчи ! Ебаси икономичната витара
    А, това трябва да го преместите в темата с образите и универсалното гориво!
    Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.

Коментар

Ще ме прощавате, не следя дискусията тука, но тъй като няма къде другаде да пиша за това, пък и по заглавието ("4х4 простотии")сметнах, че тук може, та реших да споделя с вас :

Абе, много е тъпо и кофти без джип.
      Втора седмица вече се возя в лека кола и усещането е ужасно.. Все едно съм седнал в леген с четири колелца на асвалта..

Голям дерт..

Коментар

Значи трябва да направиш всичко възможно да излезеш от легена и да влезеш където ти е мястото.Всъшност напълно те разбирам, въпреки че карам ГАЗ 69 ,го карам всеки ден. Имам ловни кучета и се разхождаме покрай Марица всяка сутрин и вечер. Ако стане така,че един два дни не го направя/а то е неизбежно/, и аз се чувсвам много кофти.
        Густо майна , пътят свърши !!!

Коментар

Първоначално публикуван от Yaro
          Ще ме прощавате............
          Ами.......какво да те прощаваме ,добре ,че съживи темата.И аз съм в близко на това състояние.
          B+

Коментар

Булдог до Яро мернах нещо като за теб за да излезнеш от легена
            ще проверя

Коментар

Абстиненция, кво се чудиш. Аз съм виждал и остра, у петгодишно дете. Чиста клинична картина.

Коментар

То клиничната картина с липсата на джип който да го окаляш :
                е какво БОЛЕСТ която те държи до следващата СЪБОТА

Коментар

Първоначално публикуван от buldog
                  Булдог до Яро мернах нещо като за теб за да излезнеш от легена
                  ще проверя
                  Айде де..
                  Дай тилифон..

Коментар

Именно. Наркоманите са си болни хора. Онова дете си беше в чиста абстиненция на третия ден обезджипяване. Не ядеше, не спеше, плачеше, тресеше се, сичко по учебник. Докато не се сетихме да го набутаме в джипа. Щом изригна първите струи пясък - грейна. Като цопнахме в рекичката почна да се смее на глас и да вика "Уазик - Уазик!". После вече ядеше, спеше и всичко като обикновенните деца.
                    Не съм питал дали е правено в джип, но че е израснало в глутница диви джипове е известно. Играло си е с само с ключове и гайки, виждало е само омазани кални мъже, никога не е чувало човешки глас ...
                    Мда. Има и други такива, това е тежко заболяване ...

Коментар

Като гледам започваме обсъждането симптомите на една до сега неизлечима болест известна ,като синдрома "Джипарство".Започва да ми прилича на една книга,която повечето от по-младите на дали са я чели ,но тези които са, няма до я забравят -" Зен или изкуството да владееш мотоциклета".
                      Не знам дали с всички е така,но смен е.А именно пример:Събота и неделя сме ходили някъде,поизморили сме се,обиколили сме и си викам сега една две седмици ще прескоча.И какво още в понеделник вечерта започвам да мисля за събота и неделя - накъде?Така цяла седмица.
                      Густо майна , пътят свърши !!!

Коментар

Първоначално публикуван от Yaro
                        Абе, много е тъпо и кофти без джип.
                        Втора седмица вече се возя в лека кола и усещането е ужасно.. Все едно съм седнал в леген с четири колелца на асвалта..
                        Какво стана с Дифендъра?
                        Nissan NP 300 '10, Honda Transalp '94, а сега и TLC 90 '97

Коментар

Първоначално публикуван от Little Joe
                          Какво стана с Дифендъра?
                          Дълга история, като голямата любов..
                          Хората казват - изпусни питомното, за да гониш дивото..
                          Продадох го, след това имах Нисан... И него продадох...

Коментар

Аз лично съжалявам, но явно за теб сделката е била изгодна, иначе не би се разделил с него...

Дано скоро намериш нещо, което да ти харесва повече от предишните, че то само по пътя кара ли се? А каква хубава кал се образува след дъъжд... И планинските пътечки са яко изровени и си е гот човек да вирне някоя гума във въздуха...

Пък то, че от Дифендъра по-добро няма, всички знаем - само дето понякога пътят до истината не е прав, ами криволичещ!
                            Nissan NP 300 '10, Honda Transalp '94, а сега и TLC 90 '97

Коментар

Яро , в мобиле има някакво Диско 98 ,13500лв обявата е на Капитолия.Гледал ли си го , реална обява ли е , защото аз такова , знаеш продадох за 20х , а 97 - за 17х . Що за кола е това ?

Коментар

Първоначално публикуван от Little Joe
                                ...Дано скоро намериш нещо, което да ти харесва повече от предишните, че то само по пътя кара ли се? ... Пък то, че от Дифендъра по-добро няма, всички знаем...
                                Да, и аз се надявам да намеря, въпреки, че едва ли ще ми харасва повече от Дифендър-а.. Това, което би ми харесало, колкото Дифендъра - ТЛК 80 например (в много отношения много по-добра то Дифендъра), не мога да си го позволя (както и Дифендър), така, че става дума за това, което можеш да притежаваш, а не мечтаеш да притежаваш..

А иначе, далеч съм от мисълта, че Дифендъра е най-доброто.. Със сигурност е най-доброто за мен..

Първоначално публикуван от ивайло
                                Яро , в мобиле има някакво Диско 98 ,13500лв обявата е на Капитолия.Гледал ли си го , реална обява ли е , защото аз такова , знаеш продадох за 20х , а 97 - за 17х . Що за кола е това ?
                                Синьо-зеленото Дискавъри на Капитолия е продадено (13.500). Гледах го, колата беше ок, с ни повече, ни по-малко скрити лимонки от всичко останало на пазара..

Лично мнение, Иво, не се обиждай, но за мен цена над 15К лв. за Дискавъри 1, 300тди е нереална, освен ако не говорим за Camel Trophy replica или подобно..

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 0 потребители онлайн. 0 потребители и 0 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X