Първоначално публикуван от Асен Василев
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Празни приказки, простотии и т.н.
Свий
X
-
А, това трябва да го преместите в темата с образите и универсалното гориво!
Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.
-
Ще ме прощавате, не следя дискусията тука, но тъй като няма къде другаде да пиша за това, пък и по заглавието ("4х4 простотии")сметнах, че тук може, та реших да споделя с вас :
Абе, много е тъпо и кофти без джип.
Втора седмица вече се возя в лека кола и усещането е ужасно.. Все едно съм седнал в леген с четири колелца на асвалта..
Голям дерт..
Коментар
-
Значи трябва да направиш всичко възможно да излезеш от легена и да влезеш където ти е мястото.Всъшност напълно те разбирам, въпреки че карам ГАЗ 69 ,го карам всеки ден. Имам ловни кучета и се разхождаме покрай Марица всяка сутрин и вечер. Ако стане така,че един два дни не го направя/а то е неизбежно/, и аз се чувсвам много кофти.Густо майна , пътят свърши !!!
Коментар
-
Именно. Наркоманите са си болни хора. Онова дете си беше в чиста абстиненция на третия ден обезджипяване. Не ядеше, не спеше, плачеше, тресеше се, сичко по учебник. Докато не се сетихме да го набутаме в джипа. Щом изригна първите струи пясък - грейна. Като цопнахме в рекичката почна да се смее на глас и да вика "Уазик - Уазик!". После вече ядеше, спеше и всичко като обикновенните деца.
Не съм питал дали е правено в джип, но че е израснало в глутница диви джипове е известно. Играло си е с само с ключове и гайки, виждало е само омазани кални мъже, никога не е чувало човешки глас ...
Мда. Има и други такива, това е тежко заболяване ...
Коментар
-
Като гледам започваме обсъждането симптомите на една до сега неизлечима болест известна ,като синдрома "Джипарство".Започва да ми прилича на една книга,която повечето от по-младите на дали са я чели ,но тези които са, няма до я забравят -" Зен или изкуството да владееш мотоциклета".
Не знам дали с всички е така,но смен е.А именно пример:Събота и неделя сме ходили някъде,поизморили сме се,обиколили сме и си викам сега една две седмици ще прескоча.И какво още в понеделник вечерта започвам да мисля за събота и неделя - накъде?Така цяла седмица.Густо майна , пътят свърши !!!
Коментар
-
Аз лично съжалявам, но явно за теб сделката е била изгодна, иначе не би се разделил с него...
Дано скоро намериш нещо, което да ти харесва повече от предишните, че то само по пътя кара ли се?
А каква хубава кал се образува след дъъжд... И планинските пътечки са яко изровени и си е гот човек да вирне някоя гума във въздуха...
Пък то, че от Дифендъра по-добро няма, всички знаем - само дето понякога пътят до истината не е прав, ами криволичещ!
Nissan NP 300 '10, Honda Transalp '94, а сега и TLC 90 '97
Коментар
-
Да, и аз се надявам да намеря, въпреки, че едва ли ще ми харасва повече от Дифендър-а..Първоначално публикуван от Little Joe...Дано скоро намериш нещо, което да ти харесва повече от предишните, че то само по пътя кара ли се?
... Пък то, че от Дифендъра по-добро няма, всички знаем...
Това, което би ми харесало, колкото Дифендъра - ТЛК 80 например (в много отношения много по-добра то Дифендъра), не мога да си го позволя (както и Дифендър), така, че става дума за това, което можеш да притежаваш, а не мечтаеш да притежаваш..
А иначе, далеч съм от мисълта, че Дифендъра е най-доброто..
Със сигурност е най-доброто за мен.. 
Синьо-зеленото Дискавъри на Капитолия е продадено (13.500). Гледах го, колата беше ок, с ни повече, ни по-малко скрити лимонки от всичко останало на пазара..Първоначално публикуван от ивайлоЯро , в мобиле има някакво Диско 98 ,13500лв обявата е на Капитолия.Гледал ли си го , реална обява ли е , защото аз такова , знаеш продадох за 20х , а 97 - за 17х . Що за кола е това ?
Лично мнение, Иво, не се обиждай
, но за мен цена над 15К лв. за Дискавъри 1, 300тди е нереална, освен ако не говорим за Camel Trophy replica или подобно..
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар