Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Бар "Наздраве"

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До: Бар "Наздраве"

Първоначално публикуван от maxxx Преглед на мнение
    Noch ein mahl prozit!

Oтивам да положа чутура,поздрава си стои за всички...
    Лека вечер!
    Gute Nacht,mein Freund!Ich wunsche dich feuchte Treume!
    Виден столичен ихтиолог

Коментар

Аиде бря ................

......маму д@ба ........пак ш'ъ са напием случайно в средата на седмицата.
      Или както аз казвам Малката Събота............

Коментар

• Първоначално публикуван от бат'Марто Преглед на мнение
        Gute Nacht,mein Freund!Ich wunsche dich feuchte Treume!
        Пак Ша на шамарят през клавиатурите-не се научи,дева и речетатива...
        Шпацирвай през девствени поля и девойки,не дразни Гьобелсовата номенклатура и сърбай квот та дърпа.Толкоз ли е непосилно?!
        ZUM WOHL!!!

Първоначално публикуван от spl77 Преглед на мнение
        Аиде бря ................

......маму д@ба ........пак ш'ъ са напием случайно в средата на седмицата.
        Или както аз казвам Малката Събота............
        ...ми то като има мънъчка събота,начи има по-мънъчка и по-голема...
        ...ама се си е събота-демек почивен ден подходящ за изцепки...
        Ад тогиз Наздраве!
        Последно редактирано от cveti; 01-04-09, 19:02.

Коментар

Пак Ша на шамарят през клавиатурите-не се научи,дева и речетатива...
          Шпацирвай през девствени поля и девойки,не дразни Гьобелсовата номенклатура и сърбай квот та дърпа.Толкоз ли е непосилно?!
          ZUM WOHL!!!
          Ии,де'а,па се удави на края на Дунава с тва ,,Zum Wohl''.Да ни плескат бре,ама от ония сгъваемите ножчета.PROST!
          Виден столичен ихтиолог

Коментар

Първоначално публикуван от бат'Марто Преглед на мнение
            Ии,де'а,па се удави на края на Дунава с тва ,,Zum Wohl''.Да ни плескат бре,ама от ония сгъваемите ножчета.PROST!
            Уфффф,Марто,караш мъ да говоря изчервяващи фразерунген-бий туй розАво дупе-малко муй,можем и още да шкурим...
            Сега какъв-ако пиша ZUM WOHL греда,PROST-пак джазмен...
            ...видя ли как се кирилизира латиницата-...Карл Велики-дрън,дрън...
            Наздраве!

Коментар

Уфффф,Марто,караш мъ да говоря изчервяващи фразерунген-бий туй розАво дупе-малко муй,можем и още да шкурим...
              Сега какъв-ако пиша ZUM WOHL греда,PROST-пак джазмен...
              ...видя ли как се кирилизира латиницата-...Карл Велики-дрън,дрън...
              Наздраве!
              Абе то се виде,че ще се оправдавам с тебе,майн фройнд...Да си ми жив и здрав,да илядиш.Па Прост или Цум Воль...ние си го знаеме
              Наздаровя!
              Виден столичен ихтиолог

Коментар

аре плюскаите бре каде се разбегахте , а наздраве
                sigpicаз съм шефа на боклука и ако не ме слушаш ,,,,,, 0878 33 81 37 по всяко време

Коментар

Аз изплюсках и двете капки дето беха останали у бутилката(Криза е ..да го еба..)Та викам да правим:

Спаниирен поне утре до 7.............

Коментар

Първоначално публикуван от spl77 Преглед на мнение
                    Аз изплюсках и двете капки дето беха останали у бутилката(Криза е ..да го еба..)Та викам да правим:

Спаниирен поне утре до 7.............
                    прав си , аз имам още некое кашонче ако е криза ебалсам го у кризата а наздраве
                    sigpicаз съм шефа на боклука и ако не ме слушаш ,,,,,, 0878 33 81 37 по всяко време

Коментар

Абе то се виде,че ще се оправдавам с тебе,майн фройнд...Да си ми жив и здрав,да илядиш.Па Прост или Цум Воль...ние си го знаеме
                      Наздаровя!
                      Давай,дорогой, по стаканчиком-потом понадобится подумать для всех дерьма,чем мъй ели,пили и се веселили...
                      ...па за езикот спрямо де си плащаме/простотията/:
                      ...очилатата капуста докато е пиколо-rusisch,после докато пийваме и мезим,ще видим какъв език да знаем...
                      Дано не е говежди или овчи...Мани...
                      Zum Наздаров-чиърс-я.
                      Приспособявам се,брат!
                      Била ме е милиция,полиция,опозиция-бактисах.Задник не остана...!

Коментар

.....Мен ме биха само от ВИС......ама преди да разберем кои са ние ги бихме и то мъжката.....чак после ми сложиха панделки по мутрата,щот беха с полицеиски палки и пищови(да плашат) ам......тва беше развръзката.Мина време та се разбрахме по сами ................малеее как се напихме .....след това ........ама не с ВИС-а ....

....Та Наздраве изкарах малко Метакса за допиване.....

Коментар

Давай,дорогой, по стаканчиком-потом понадобится подумать для всех дерьма,чем мъй ели,пили и се веселили...
                          ...па за езикот спрямо де си плащаме/простотията/:
                          ...очилатата капуста докато е пиколо-rusisch,после докато пийваме и мезим,ще видим какъв език да знаем...
                          Дано не е говежди или овчи...Мани...
                          Zum Наздаров-чиърс-я.
                          Приспособявам се,брат!
                          Легай бре!Аз заради тебе още будувам...Норок!
                          Виден столичен ихтиолог

Коментар

аз па се зазяпах горе из ложите , а наздраве , а за бои колко съм бит , за обратното нема говорим , па и стрелян и то неколко пъти , ма такъв пустиняк като мене се негуби бре , а наздраве пак

Коментар

• Първоначално публикуван от spl77 Преглед на мнение
                              .....Мен ме биха само от ВИС......ама преди да разберем кои са ние ги бихме и то мъжката.....чак после ми сложиха панделки по мутрата,щот беха с полицеиски палки и пищови(да плашат) ам......тва беше развръзката.Мина време та се разбрахме по сами ................малеее как се напихме .....след това ........ама не с ВИС-а ....

....Та Наздраве изкарах малко Метакса за допиване.....
                              ...избирателен си брат-лошо нема,даже е в помощ на капацуната...
                              ...вкарай орган на реда в неврохирургията и почвай да броиш хематоми-никой не те пита защо и как...,битово спречкване,алкохолна абстиненция от страна на служителя...крив си и требе да ядеш бой до изпъване...
                              Допивам тук едни бири и ще положа кокали...
                              Наздраве!

Легай бре!Аз заради тебе още будувам...Норок!
                              Остана и жена ти да ме очеше утре,че още не си в постелята...
                              ...таквиз да ги немаме-джипка,булка-каквото,таквоз...избора си е отговорен,но личен...
                              Наздраве!
                              Стига с тоя сън,бе.
                              Я чурни една кехлибарка и драсни един ред...
                              Последно редактирано от cveti; 01-04-09, 19:02.

Коментар

Сполай Ви братя .............Аз ш'ъ ида да видя жената на к'во мирише........

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 61 потребители онлайн. 0 потребители и 61 гости.

Най-много потребители онлайн 117,215 в 10:38 на 20-06-26.

Зареждам...
                                X