Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Бар "Наздраве"

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До: Бар "Наздраве"

Първоначално публикуван от maxxx Преглед на мнение
    Noch ein mahl prozit!
    http://www.youtube.com/watch?v=r7C6W...x=0&playnext=1
    Oтивам да положа чутура,поздрава си стои за всички...
    Лека вечер!
    Gute Nacht,mein Freund!Ich wunsche dich feuchte Treume!
    Виден столичен ихтиолог

Коментар

Аиде бря ................

......маму д@ба ........пак ш'ъ са напием случайно в средата на седмицата.
      Или както аз казвам Малката Събота............

Коментар

• Първоначално публикуван от бат'Марто Преглед на мнение
        Gute Nacht,mein Freund!Ich wunsche dich feuchte Treume!
        Пак Ша на шамарят през клавиатурите-не се научи,дева и речетатива...
        Шпацирвай през девствени поля и девойки,не дразни Гьобелсовата номенклатура и сърбай квот та дърпа.Толкоз ли е непосилно?!
        ZUM WOHL!!!

Първоначално публикуван от spl77 Преглед на мнение
        Аиде бря ................

......маму д@ба ........пак ш'ъ са напием случайно в средата на седмицата.
        Или както аз казвам Малката Събота............
        ...ми то като има мънъчка събота,начи има по-мънъчка и по-голема...
        ...ама се си е събота-демек почивен ден подходящ за изцепки...
        Ад тогиз Наздраве!
        Последно редактирано от cveti; 01-04-09, 19:02.

Коментар

Пак Ша на шамарят през клавиатурите-не се научи,дева и речетатива...
          Шпацирвай през девствени поля и девойки,не дразни Гьобелсовата номенклатура и сърбай квот та дърпа.Толкоз ли е непосилно?!
          ZUM WOHL!!!
          Ии,де'а,па се удави на края на Дунава с тва ,,Zum Wohl''.Да ни плескат бре,ама от ония сгъваемите ножчета.PROST!
          Виден столичен ихтиолог

Коментар

Първоначално публикуван от бат'Марто Преглед на мнение
            Ии,де'а,па се удави на края на Дунава с тва ,,Zum Wohl''.Да ни плескат бре,ама от ония сгъваемите ножчета.PROST!
            Уфффф,Марто,караш мъ да говоря изчервяващи фразерунген-бий туй розАво дупе-малко муй,можем и още да шкурим...
            Сега какъв-ако пиша ZUM WOHL греда,PROST-пак джазмен...
            ...видя ли как се кирилизира латиницата-...Карл Велики-дрън,дрън...
            Наздраве!

Коментар

Уфффф,Марто,караш мъ да говоря изчервяващи фразерунген-бий туй розАво дупе-малко муй,можем и още да шкурим...
              Сега какъв-ако пиша ZUM WOHL греда,PROST-пак джазмен...
              ...видя ли как се кирилизира латиницата-...Карл Велики-дрън,дрън...
              Наздраве!
              Абе то се виде,че ще се оправдавам с тебе,майн фройнд...Да си ми жив и здрав,да илядиш.Па Прост или Цум Воль...ние си го знаеме
              Наздаровя!
              Виден столичен ихтиолог

Коментар

аре плюскаите бре каде се разбегахте , а наздраве
                sigpicаз съм шефа на боклука и ако не ме слушаш ,,,,,, 0878 33 81 37 по всяко време

Коментар

Аз изплюсках и двете капки дето беха останали у бутилката(Криза е ..да го еба..)Та викам да правим:

Спаниирен поне утре до 7.............

Коментар

Първоначално публикуван от spl77 Преглед на мнение
                    Аз изплюсках и двете капки дето беха останали у бутилката(Криза е ..да го еба..)Та викам да правим:

Спаниирен поне утре до 7.............
                    прав си , аз имам още некое кашонче ако е криза ебалсам го у кризата а наздраве
                    sigpicаз съм шефа на боклука и ако не ме слушаш ,,,,,, 0878 33 81 37 по всяко време

Коментар

Абе то се виде,че ще се оправдавам с тебе,майн фройнд...Да си ми жив и здрав,да илядиш.Па Прост или Цум Воль...ние си го знаеме
                      Наздаровя!
                      Давай,дорогой, по стаканчиком-потом понадобится подумать для всех дерьма,чем мъй ели,пили и се веселили...
                      ...па за езикот спрямо де си плащаме/простотията/:
                      ...очилатата капуста докато е пиколо-rusisch,после докато пийваме и мезим,ще видим какъв език да знаем...
                      Дано не е говежди или овчи...Мани...
                      Zum Наздаров-чиърс-я.
                      Приспособявам се,брат!
                      Била ме е милиция,полиция,опозиция-бактисах.Задник не остана...!

Коментар

.....Мен ме биха само от ВИС......ама преди да разберем кои са ние ги бихме и то мъжката.....чак после ми сложиха панделки по мутрата,щот беха с полицеиски палки и пищови(да плашат) ам......тва беше развръзката.Мина време та се разбрахме по сами ................малеее как се напихме .....след това ........ама не с ВИС-а ....

....Та Наздраве изкарах малко Метакса за допиване.....

Коментар

Давай,дорогой, по стаканчиком-потом понадобится подумать для всех дерьма,чем мъй ели,пили и се веселили...
                          ...па за езикот спрямо де си плащаме/простотията/:
                          ...очилатата капуста докато е пиколо-rusisch,после докато пийваме и мезим,ще видим какъв език да знаем...
                          Дано не е говежди или овчи...Мани...
                          Zum Наздаров-чиърс-я.
                          Приспособявам се,брат!
                          Легай бре!Аз заради тебе още будувам...Норок!
                          Виден столичен ихтиолог

Коментар

аз па се зазяпах горе из ложите , а наздраве , а за бои колко съм бит , за обратното нема говорим , па и стрелян и то неколко пъти , ма такъв пустиняк като мене се негуби бре , а наздраве пак

Коментар

• Първоначално публикуван от spl77 Преглед на мнение
                              .....Мен ме биха само от ВИС......ама преди да разберем кои са ние ги бихме и то мъжката.....чак после ми сложиха панделки по мутрата,щот беха с полицеиски палки и пищови(да плашат) ам......тва беше развръзката.Мина време та се разбрахме по сами ................малеее как се напихме .....след това ........ама не с ВИС-а ....

....Та Наздраве изкарах малко Метакса за допиване.....
                              ...избирателен си брат-лошо нема,даже е в помощ на капацуната...
                              ...вкарай орган на реда в неврохирургията и почвай да броиш хематоми-никой не те пита защо и как...,битово спречкване,алкохолна абстиненция от страна на служителя...крив си и требе да ядеш бой до изпъване...
                              Допивам тук едни бири и ще положа кокали...
                              Наздраве!

Легай бре!Аз заради тебе още будувам...Норок!
                              Остана и жена ти да ме очеше утре,че още не си в постелята...
                              ...таквиз да ги немаме-джипка,булка-каквото,таквоз...избора си е отговорен,но личен...
                              Наздраве!
                              Стига с тоя сън,бе.
                              Я чурни една кехлибарка и драсни един ред...
                              Последно редактирано от cveti; 01-04-09, 19:02.

Коментар

Сполай Ви братя .............Аз ш'ъ ида да видя жената на к'во мирише........

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X