Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Бар "Наздраве"

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До: Бар "Наздраве"

Добър вечер и от мен! Кога успяхте да изпи(ш)ете 3 страници, бре?!
    Наздраве!
    С "Фармахим" - непобедим
    Дизел - само дънки!

Коментар

Първоначално публикуван от м20_маниак Преглед на мнение
      Добър вечер и от мен! Кога успяхте да изпи(ш)ете 3 страници, бре?!
      Наздраве!

Уууу, мани - мани!

Коментар

Ами, как да ти кажа, услажда им се, като им носят питиетата новите попълнения сервитьорки.
        Ето една от тях: (който не е дочякял до сега, да се сърди на себе си )

proud founder of Anna Veith fan club Bulgaria
        NISSAN Terrano II R20 2.7 TDi [A1 Rh+]
        Заедно в борбата срещу злокачествените мозъчни тумори

Коментар

Ники, чудя ти се, от къде все такива, хм, модели ги намираш?! Да не си решил да си сменяш професията? И там ще имаш голям успех - повярвай (ако са я легализирали междувременно гениите в ЕС Парламента)!
          С "Фармахим" - непобедим
          Дизел - само дънки!

Коментар

Важно е на посетителите в бара да им е хубаво на очите и душата, когато си пият питието.
            Нали трябва да си почиват, че на другия ден да могат да работят ползотворно.
            proud founder of Anna Veith fan club Bulgaria
            NISSAN Terrano II R20 2.7 TDi [A1 Rh+]
            Заедно в борбата срещу злокачествените мозъчни тумори

Коментар

пием последно по едено и легаме а наздраве
              sigpicаз съм шефа на боклука и ако не ме слушаш ,,,,,, 0878 33 81 37 по всяко време

Коментар

Първоначално публикуван от Vili4ka Преглед на мнение
                Наздраве, душко!

Абе кога ще я правим тая реална кръчма-сбирка? Хайде , народе, тази събота в София, а после и в други градове , м???
                Първоначално публикуван от Тихомир Преглед на мнение
                Да бе, вие нали сте си в Софето и ви е лесно...
                Че ние с Тишо ако додем до София ,няма да имаме пари за пиеене.
                Че не можем се и прибра в тази криза.

Коментар

За събирането - ок! Ами алкохола?? Аз като гледам какво се случва виртуално, чак неми се мисли реални какви количества ще отидат
                  То мастики с айранченца за Тишо, чичо Джак за Виличка, водки за Макса, боза/ Бейлис за мен, Виски за Юли, Бири за Тони....... рИкийки.....
                  ЩЕ СТАНЕ СТРАШНО!!!

П.С Нямам търпение
                  Daddy's girl! Always & Forever!
                  Сбогом, Макс, страшно ще ни липсваш, приятелче..!

Коментар

Първоначално публикуван от Zorka Преглед на мнение
                    За събирането - ок! Ами алкохола?? Аз като гледам какво се случва виртуално, чак неми се мисли реални какви количества ще отидат
                    То мастики с айранченца за Тишо, чичо Джак за Виличка, водки за Макса, боза/ Бейлис за мен, Виски за Юли, Бири за Тони....... рИкийки.....
                    ЩЕ СТАНЕ СТРАШНО!!!

П.С Нямам търпение
                    Ааа, не само мастички- пия всичко гореизброено аз.

Коментар

То убуу малката събота,ама вие се разпищолихте от сабаале...

Коментар

Ето, ето - казах ви аз, че и без да обединяваме темите "На кафе" и "Бар Наздраве" си сме от сутрин до вечер тука и на практика сме ги обединили...
                        Зоре, нема с'ъ пуашиш! Ние от акциите на Въча имаме як тренинг - всеки си носи каквото пие/яде, по колкото поема, вади се общата маса и се почва .... досега гладни и ненапоени не е имало...даже и остава
                        А пък на акцията в Бояджик приложихме друга фатка - минахме през Билата, след кратко съвещание какво-що, напълнихме 3 колички и после си разделихме сметката.
                        Тъй, че ноу хау има, сега да видим хау уи уил миит ...анд уеъ
                        Последно редактирано от Фани; 27-03-09, 10:05.
                        ИСКАМ БЪЛГАРИЯ ЧИСТА!

Коментар

Първоначално публикуван от maxxx Преглед на мнение
                          То убуу малката събота,ама вие се разпищолихте от сабаале...
                          Петък,ден на майстора...На мен обаче ми е още рано.Но бира,по това време...!!!Може!
                          Виден столичен ихтиолог

Коментар

Първоначално публикуван от бат'Марто Преглед на мнение
                            Петък,ден на майстора...На мен обаче ми е още рано.Но бира,по това време...!!!Може!
                            Баш от тебе не го очаквах-до дънцето на гащите си съм възмутен!
                            Мислех,че пийваш вечер да не ядеш маркуча от жена си,пък то какво ЗлезнА...
                            Хм,ша държъ малко фронта още,ама то с такива в окопа битката я пиши бегала...

Коментар

Първоначално публикуван от Фани Преглед на мнение
                              Ето, ето - казах ви аз, че и без да обединяваме темите "На кафе" и "Бар Наздраве" си сме от сутрин до вечер тука и на практика сме ги обединили...
                              Зоре, нема с'ъ пуашиш! Ние от акциите на Въча имаме як тренинг - всеки си носи каквото пие/яде, по колкото поема, вади се общата маса и се почва .... досега гладни и ненапоени не е имало...даже и остава
                              А пък на акцията в Бояджик приложихме друга фатка - минахме през Билата, след кратко съвещание какво-що, напълнихме 3 колички и после си разделихме сметката.
                              Тъй, че ноу хау има, сега да видим хау уи уил меет ...анд уеъ
                              Малиии само еденйе и пиенйе ни е в главата от сутринтРа
                              Уен - възможно най-скоро
                              Уеъ - дето кажете, таме сме /целото фемили, барабар с аватарЯ/
                              ЗАБРАНЕНО Е НОСЕНЕТО НА ФОТОАПАРАТИ, КАМЕРИ И ВСЯКАКВИ ДРУГИ УСТРОЙСТВА, ЗАСТРАШАВАЩИ СЕКРЕТНОСТТА НА СЪБИТИЕТО /да, да, после някой да дръзне да ми пуска компрометиращи снимки/ клипове от срещата на силите/
                              Банда, ако щете ми вярвйте, ама наистина нямам търпение да ви видя лайв!!
                              Айде, със здраве, аз отивам да поработя, че едни грешни мисли ми се появиха в кратунката
                              Daddy's girl! Always & Forever!
                              Сбогом, Макс, страшно ще ни липсваш, приятелче..!

Коментар

Става .....!!
                                Аз няма да казвам на Джорджо ..... щото той не пие ....

Само на Ники776 ... от Бургас.
                                Кольо "Дупетата вървят и с мастика... "

Ясен Супер Модератор: "Абе при мене как не увисва?" "хм, представих си Багера по бельо."

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 3 потребители онлайн. 0 потребители и 3 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X