Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Бар "Наздраве"
Свий
Темата е затворена.
X
X
-
До: Бар "Наздраве"
Здравейте, приятели!
Имах ужасно тежък ден, след което прекалено напрегната вечер ... Вече се чудя всички ли са луди или аз не съм наред ... Много ми е криво, много ми е тъпо! Но като гледам тук как си пийвате спокойно и какви музички летят, ще му тегля една на шибания лайф и ще си пийна едно Джакче (четвърто за вечерта)!
Наздраве!Кръвна група 0+
Ivan_J: " Всеки си има глава на раменете, лично негово задължение е да си я пази, ако му трябва за нещо. "
Коментар
-
Първоначално публикуван от Юли Преглед на мнениеМалииииииииииииииииии,,,,,,,, представам си Максе ако ги почне тия лъскавитеееебаси боя
абре Ники кви са тия геичета бре брато и аз ги харесвам
...няма да е много...,тя си е голяма,само да няма после "тате,тоя ме трови",че първо нея ще очеша...не че оня няма да мине през ярмомелката...
...проекти,днес не са актуални-сега Наздраве!
Коментар
-
Първоначално публикуван от Vili4ka Преглед на мнениеЗдравейте, приятели!
Имах ужасно тежък ден, след което прекалено напрегната вечер ... Вече се чудя всички ли са луди или аз не съм наред ... Много ми е криво, много ми е тъпо! Но като гледам тук как си пийвате спокойно и какви музички летят, ще му тегля една на шибания лайф и ще си пийна едно Джакче (четвърто за вечерта)!
Наздраве!
Sex Slaves - Thank God For Jack Daniel'sproud founder of Anna Veith fan club Bulgaria
NISSAN Terrano II R20 2.7 TDi [A1 Rh+]
Заедно в борбата срещу злокачествените мозъчни тумори
Коментар
-
Наздраве!аре брато от мене http://vbox7.com/play:338b9c79
sigpicаз съм шефа на боклукаи ако не ме слушаш ,,,,,,
0878 33 81 37 по всяко време
Коментар
-
Наздраве, душко!
Абе кога ще я правим тая реална кръчма-сбирка? Хайде , народе, тази събота в София, а после и в други градове , м???Кръвна група 0+
Ivan_J: " Всеки си има глава на раменете, лично негово задължение е да си я пази, ако му трябва за нещо. "
Коментар
-
Привет!
Наздраве чета...Историята на цивилизацията може да се опише с шест думи: колкото повече знаеш, толкова повече можеш.
.................................................................................................
Е. Абу
Коментар
-
кКато никога не съм заспал по тва времеНаздраве!Че ме чака скумрийка печена със биричка
Чекай да си апнем
К мирной жизни не пригоден.
Най обичам, обстановката да е максимално близка до бойната.
ГАЗ 69 ГАЗ 53 ЗИЛ 157
Коментар
-
Първоначално публикуван от Vili4ka Преглед на мнениеНаздраве, душко!
Абе кога ще я правим тая реална кръчма-сбирка? Хайде , народе, тази събота в София, а после и в други градове , м???sigpicаз съм шефа на боклукаи ако не ме слушаш ,,,,,,
0878 33 81 37 по всяко време
Коментар
-
Първоначално публикуван от Юли Преглед на мнениея добре че ме подсети , и на лични имах съобщение и предложение , баси това маи е сериозноА мене питаш ли ме- сам сред вълци!
Коментар
-
Наздраве!
Нали никой не се съмнява,че е имало препирни във всяка къща-въпроса е дали си е струвало?Някой път и детето не е довод да не се разпадне "къщата".Лична преценка е-мнение всеки може да даде,решението е лично...
Първоначално публикуван от Стария Преглед на мнениекКато никога не съм заспал по тва времеНаздраве!Че ме чака скумрийка печена със биричка
Чекай да си апнем
Наздраве!Бон апети!!!
Коментар
-
Привет!
Май ще вадя бекона, че пачата е на привършване...винци имам още...
Наздраве на всички...Историята на цивилизацията може да се опише с шест думи: колкото повече знаеш, толкова повече можеш.
.................................................................................................
Е. Абу
Коментар
-
Коментар
-
Някой може ли да ме уреди с военна палатка (долу има няколко)? Колкото трябва, толкова плащам.
armyshop.dir.bg/_wm/catalog/item.php?did=74763&df=349090&dflid=3
armyshop.dir.bg/_wm/catalog/item.php?did=74768&df=349090&dflid=3
armyshop.dir.bg/_wm/catalog/item.php?did=74766&df=349090&dflid=3
armyshop.dir.bg/_wm/catalog/item.php?did=74765&df=349090&dflid=3
Последно редактирано от nickbochev; 26-03-09, 23:46. Причина: премахване на пренасочване чрез линкове, поради противоречие с правилата
Коментар
Активност за темата
Свий
Тук са 10 потребители онлайн. 0 потребители и 10 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар