Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Бар "Наздраве"

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До: Бар "Наздраве"

Първоначално публикуван от Юли Преглед на мнение
    за теб спицялно , нещо образователно това е наи великия музикат на планетата земя , http://www.vbox7.com/play:aad85221 и тои е Българин като теб можеш да се гордееш , наздраве

Благодарюм!

Коментар

Здравейте, приятели!

Имах ужасно тежък ден, след което прекалено напрегната вечер ... Вече се чудя всички ли са луди или аз не съм наред ... Много ми е криво, много ми е тъпо! Но като гледам тук как си пийвате спокойно и какви музички летят, ще му тегля една на шибания лайф и ще си пийна едно Джакче (четвърто за вечерта)!

Наздраве!
      Кръвна група 0+

Ivan_J: " Всеки си има глава на раменете, лично негово задължение е да си я пази, ако му трябва за нещо. "

Коментар

Малииииииииииииииииии,,,,,,,, представам си Максе ако ги почне тия лъскавитееее баси боя абре Ники кви са тия геичета бре брато и аз ги харесвам
        Аз съм толерантен,бе...
        ...няма да е много...,тя си е голяма,само да няма после "тате,тоя ме трови",че първо нея ще очеша...не че оня няма да мине през ярмомелката...
        ...проекти,днес не са актуални-сега Наздраве!

Коментар

Първоначално публикуван от Vili4ka Преглед на мнение
          Здравейте, приятели!

Имах ужасно тежък ден, след което прекалено напрегната вечер ... Вече се чудя всички ли са луди или аз не съм наред ... Много ми е криво, много ми е тъпо! Но като гледам тук как си пийвате спокойно и какви музички летят, ще му тегля една на шибания лайф и ще си пийна едно Джакче (четвърто за вечерта)!

Наздраве!
          Наздраве, Вили, с нещо специално по темата:

Sex Slaves - Thank God For Jack Daniel's
          proud founder of Anna Veith fan club Bulgaria
          NISSAN Terrano II R20 2.7 TDi [A1 Rh+]
          Заедно в борбата срещу злокачествените мозъчни тумори

Коментар

Beware of The big daddy!
            Наздраве!

Коментар

Здравейте, приятели!

Наздраве!
              знаеш ли и от убаво лошо става , а ти маи от убаво ти е гадно , което е по лошо , я да не ти пука а наздраве , тука е рая , заповядаи а наздраве аре брато от мене http://vbox7.com/play:338b9c79
              sigpicаз съм шефа на боклука и ако не ме слушаш ,,,,,, 0878 33 81 37 по всяко време

Коментар

Наздраве, душко!

Абе кога ще я правим тая реална кръчма-сбирка? Хайде , народе, тази събота в София, а после и в други градове , м???
                Кръвна група 0+

Ivan_J: " Всеки си има глава на раменете, лично негово задължение е да си я пази, ако му трябва за нещо. "

Коментар

Привет!
                  Наздраве чета...
                  Историята на цивилизацията може да се опише с шест думи: колкото повече знаеш, толкова повече можеш.
                  .................................................................................................
                  Е. Абу

Коментар

кКато никога не съм заспал по тва времеНаздраве!Че ме чака скумрийка печена със биричкаЧекай да си апнем
                    К мирной жизни не пригоден.
                    Най обичам, обстановката да е максимално близка до бойната.
                    ГАЗ 69 ГАЗ 53 ЗИЛ 157

Коментар

Наздраве, душко!

Абе кога ще я правим тая реална кръчма-сбирка? Хайде , народе, тази събота в София, а после и в други градове , м???
                      я добре че ме подсети , и на лични имах съобщение и предложение , баси това маи е сериозно
                      sigpicаз съм шефа на боклука и ако не ме слушаш ,,,,,, 0878 33 81 37 по всяко време

Коментар

я добре че ме подсети , и на лични имах съобщение и предложение , баси това маи е сериозно
                        Да бе, вие нали сте си в Софето и ви е лесно... А мене питаш ли ме- сам сред вълци!

Коментар

Здравейте, приятели!

Наздраве!
                          Има и такива моменти-времевия трафик не е съществен!
                          Нали никой не се съмнява,че е имало препирни във всяка къща-въпроса е дали си е струвало?Някой път и детето не е довод да не се разпадне "къщата".Лична преценка е-мнение всеки може да даде,решението е лично...

Първоначално публикуван от Стария Преглед на мнение
                          кКато никога не съм заспал по тва времеНаздраве!Че ме чака скумрийка печена със биричкаЧекай да си апнем
                          ...жив да те оплача,сложи и лимонов сок и маай със суте/картофена салата.Да не забравиш бира/бяло вино...Пресяда инак...
                          Наздраве!Бон апети!!!

Коментар

Привет!
                            Май ще вадя бекона, че пачата е на привършване...винци имам още...
                            Наздраве на всички...
                            Историята на цивилизацията може да се опише с шест думи: колкото повече знаеш, толкова повече можеш.
                            .................................................................................................
                            Е. Абу

Коментар

Тази вечер почивам.................http://www.youtube.com/watch?v=yz1WWwutZEY

Коментар

Някой може ли да ме уреди с военна палатка (долу има няколко)? Колкото трябва, толкова плащам.

armyshop.dir.bg/_wm/catalog/item.php?did=74763&df=349090&dflid=3
                                armyshop.dir.bg/_wm/catalog/item.php?did=74768&df=349090&dflid=3
                                armyshop.dir.bg/_wm/catalog/item.php?did=74766&df=349090&dflid=3
                                armyshop.dir.bg/_wm/catalog/item.php?did=74765&df=349090&dflid=3
                                Последно редактирано от nickbochev; 26-03-09, 23:46. Причина: премахване на пренасочване чрез линкове, поради противоречие с правилата

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 10 потребители онлайн. 0 потребители и 10 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X