Джартов, покани ме на гости, бе човек. А, наздраве.
Всичко готино на този свят е или незаконно,или неморално или вредно за здравето.
-----------------------------------------------
Питието определя съзнанието....
0887770735
Чул съм, че магаре се коли, когато е в ерекция. Щото има три кила повече месо. А, наздраве.
П.П. Комшията, мисля, че ще е по-доволен, ако заколиме тъща му..
Всичко готино на този свят е или незаконно,или неморално или вредно за здравето.
Питието определя съзнанието....
0887770735
Чул съм, че магаре се коли, когато е в ерекция. Щото има три кила повече месо. А, наздраве.
П.П. Комшията, мисля, че ще е по-доволен, ако заколиме тъща му..
Ако се съберем цялото кръчме ,и май магаренцето няма да стигне.
Не че сме много народ,много къ(а)дърни сме.
Привет!
Здравейте Алконавти...
Приемете привет и от мен...
За тъщите...недей...казват нагарчало им месото...и да ги кайдисаш пак не ставали за ядене...абе тъщи...те най добре се лекуват с гъби...всякакви...помагало им...от кривутия...
Имало и златни такива, но те били по рядка порода...тъщи...
Наздраве от мен със замръзнала пача и червено винце...е и аз съм човек да си стопля душицата...нали...
Историята на цивилизацията може да се опише с шест думи: колкото повече знаеш, толкова повече можеш.
.................................................................................................
Е. Абу
Заглавие: Затвор за босненец, обстрелвал тъща си с РПГ. Неуспешно.
Босненец, който обстрелвал тъща си с ръчен противотанков гранатомет, защото провалила неговия брак, беше осъден на 6 и половина години затвор, предаде АФП, цитирайки съдебен източник.
Според отговорен служител в съда в гр. Добой 26-годишният Мирослав Милич бил признат за виновен в опит за убийство.
След като съпругата му го напуснала през ноември, Милич се скарал жестоко с майка й, защото тя била виновна за това.
Нещастният съпруг напуснал разгневен дома й, но след малко се върнал, въоръжен с РПГ и автомат.
При експлозията на противотанковия боеприпас тъщата и тъстът били тежко ранени и зетят се опитал да довърши жената с автомата Калашников, но той засякъл.
В края на краищата, плановете на заврения зет останали неосъществени, а на всичкото отгоре сега ще лежи и в затвора.
Заглавие: Затвор за босненец, обстрелвал тъща си с РПГ. Неуспешно.
Привет!
Герой...паметник трябва да му издигнат...
Язък...за джапането...да пробва пак...
Наздраве чета...
Историята на цивилизацията може да се опише с шест думи: колкото повече знаеш, толкова повече можеш.
.................................................................................................
Е. Абу
Привет!
Мяза ти биричката ама ракийца със салатка по ще си шен...
Наздравичката...
Е. Абу
Тц,пусни оная,дето правиш шукарии с левия фар...
Тамън се обутаха масите,докато си гледат идиотските "ясновидци".
...на лявата ръка чувствам странна пулсираща топлина,нещо не е в реда на нещата,движи се в неравномерна посока и потрепва...Нервно ми е,погледа ми блуждае и висша сила ми диктува да отида на двора и да потърся спасение за всички под третия кипарис в шестия ред отляво...
Тва е оптималният вариант,щото ми се пикае,че две не видя...
Аварийният-дето сваря...
Наздраве!
А ако сериозно,в момента гледам на TV1000 "Ловецът на елени" с Робърт де Ниро-неостаряващ хит с една кофа "Оскар"-и,до един заслужени и защитени.
...ама друго си е шукарията,чалгата и посредствеността-лесна консумация,нулево натоварване на мозъчните неврони...кеф,та дрънка...
Коментар