Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Бар "Наздраве"

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До: Бар "Наздраве"

Първоначално публикуван от maxxx Преглед на мнение
    Аз си мислим с увредената чутура,колко гориво ще затрие юнака/собственика да ни угажда на дивотиите и къде ще му е кяра.Ако ни вземе за Ентелегентни,ще си каже-"тия не пият много-седнали са да се постоплят"-...и греда,ама от дебелите...
    Б@х мама му,още пращя водки с ония камби и йезуитски чесънчета...
    Наздраве!
    Аз снощи ей така пращях до сутринта водка с мартини,че и рано станах да допивам туборга дето си бех отворил за вода точно преди да си легна.........

Коментар

Първоначално публикуван от spl77 Преглед на мнение
      Аз снощи ей така пращях до сутринта водка с мартини,че и рано станах да допивам туборга дето си бех отворил за вода точно преди да си легна.........
      Малце укъсняваш,ама не е страшно...Вчера от обяд,до 3 и нещо тъз сабахлаим водки...Днес от обяд до незнам коги-не виждам автобусна спирка...
      ...само тия японски утра хич не са ми вкусни-кви бълвочи рекламирах на един москвичов джам,мани...
      Наздравичка!

Коментар

От доста време си мисля за едно национално събиране на Бар "Наздраве". Лятото евентуално.
        Кръчмата, какво мисли по въпроса?

Коментар

Първоначално публикуван от Румбата Преглед на мнение
          От доста време си мисля за едно национално събиране на Бар "Наздраве". Лятото евентуално.
          Кръчмата не мисли-има си клатеща коленете функция!
          Голяма поляна с наклон към някакъв естествен водоизточник-при неволни,но разбираеми сакатлъци да се хранят рибите с естествени отпадъци.Най-много да почнат да щракат с пръсти...

Коментар

Първоначално публикуван от Чичко Фър Преглед на мнение
            Наздраве Детелинче,дано си четерилистна!По таз твоита рецепта с бобеца аз испитвам жената колко ме обича???След една яка канонада я завивам с мен през глава ако стои под юргана -значи ме обича.. Бая са избягали!!Пробваите не ги жалете!!!
            Добро утро,Чичко Фър,а бе то се оказа,че съм четирилистна Детелинка,само не моям да разбера това на аватара ти -магаре ли е,кво е,е па не се вижда добре! Е те това с бобеца- ке излезеш прав, де , е па моям ти кажа само- НАЗДРАВЕ,е па се видим довечера у кръчмето! Лек ден

Коментар

Подкрепям с четири ръце
              Айде, останалите, не се ослушвайте, съгласявайте се
              Като формален повод можем да маскираме срещата като някакъв образователно-опознавателен курс . Някой колеги (няма да казвам кои само ще ги погледна .... (например Гад@ф) знаят как
              ИСКАМ БЪЛГАРИЯ ЧИСТА!

Коментар

И аз съм ЗА!!!

Фани , аз те каня на кафе и се чудя защо те няма, а ти, моля ти се, си в кръчмата ...
                Кръвна група 0+

Ivan_J: " Всеки си има глава на раменете, лично негово задължение е да си я пази, ако му трябва за нещо. "

Коментар

Ми то май стана време да ги обединим двете...
                  ИСКАМ БЪЛГАРИЯ ЧИСТА!

Коментар

Да, и да минем на irish-coffee, cafe-mexicano и греяна ракия с кафени бисквити
                    Кръвна група 0+

Ivan_J: " Всеки си има глава на раменете, лично негово задължение е да си я пази, ако му трябва за нещо. "

Коментар

Първоначално публикуван от Фани Преглед на мнение
                      НЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ. Спомняш ли си преди какъв таратор стана, като обединихме темите
                      А и в Бара и Кафето влизат различни хора
                      Където Бирата, Там и Аз...

Коментар

Подкрепям с четири ръце
                        Първоначално публикуван от Vili4ka Преглед на мнение
                        И аз съм ЗА!!!

Щом шефките казват аз слушам!!!!!!!!!

Коментар

Първоначално публикуван от p.djartov Преглед на мнение
                          Щом шефките казват аз слушам!!!!!!!!!
                          Ще слушаш, къде ше ходиш. То това е добра идея, ама трудно осъщесвима

Коментар

Първоначално публикуван от nyvatest Преглед на мнение
                            НЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ. Спомняш ли си преди какъв таратор стана, като обединихме темите
                            А и в Бара и Кафето влизат различни хора
                            Сакън,дън съм чул.
                            Който мисли,че обединението прави силата-газ към Народното/психото,се тая.
                            Па туй наштУ Тони де видя Ора да улазят/еле да излазят/ у бара,ич не можем да се договедим...
                            Явно бирцока възпалява не само мехурчето...

Коментар

Първоначално публикуван от maxxx Преглед на мнение
                              Сакън,дън съм чул.
                              Който мисли,че обединението прави силата-газ към Народното/психото,се тая.
                              Па туй наштУ Тони де видя Ора да улазят/еле да излазят/ у бара,ич не можем да се договедим...
                              Явно бирцока възпалява не само мехурчето...
                              Абе приключих с кафето. Дали да не почна на бира. така или иначе няма какво да правя. Ама се чудя, да не ми излезне име, още от обед да запия/ не че не пия бира и по рано, ама поне не си казвам /
                              Та евентуално НАЗДРАВЕ

Коментар

Първоначално публикуван от nyvatest Преглед на мнение
                                Абе приключих с кафето. Дали да не почна на бира. така или иначе няма какво да правя. Ама се чудя, да не ми излезне име, още от обед да запия/ не че не пия бира и по рано, ама поне не си казвам /
                                Та евентуално НАЗДРАВЕ
                                Ако съм ти чорбаджия на бачкането,сам ще си набуча един в десятката и ще си прегриза ръката,с която ти плащам.
                                ...аз за разлика от теб си налях едно бяло вино......тръгнА тя седмицата...
                                Наздраве!

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 4 потребители онлайн. 0 потребители и 4 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X