Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Бар "Наздраве"

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До: Бар "Наздраве"

Първоначално публикуван от maxxx Преглед на мнение
    Ако съм ти чорбаджия на бачкането,сам ще си набуча един в десятката и ще си прегриза ръката,с която ти плащам.
    ...аз за разлика от теб си налях едно бяло вино......тръгнА тя седмицата...
    Наздраве!
    Добре че шефа не чете тука Ама аз иначе не съм мързелив. Бачкам си като пич. Ама ми трябва палър малко. Аз отивам за бира, да отпочна тая седмица
    Наздраве
    Където Бирата, Там и Аз...

Коментар

Понеже тази тема е наи извън закона да попитам тука........

Опаткаха ме пак куките да е@а тяхната мама........последните пет точици ще идат по дяволите.....и ще ми вземат китапа дето го имам от 16 годишен.........Та в този ред на мисли някои знае ли мога ли да си купя точки от КАТ....... ........БЕЗ ДА ХОДЯ ДА ИМ СЛУШАМ ПРОСТОТИЯТА......две три седмици щот немам време за такива торове.....чисто и просто пари срещу точки.Това искам

Коментар

Първоначално публикуван от spl77 Преглед на мнение

Опаткаха ме пак куките да е@а тяхната мама........последните пет точици ще идат по дяволите.....и ще ми вземат китапа дето го имам от 16 годишен.........Та в този ред на мисли някои знае ли мога ли да си купя точки от КАТ....... ........БЕЗ ДА ХОДЯ ДА ИМ СЛУШАМ ПРОСТОТИЯТА......две три седмици щот немам време за такива торове.....чисто и просто пари срещу точки.Това искам
        Kогато парите говорят, и КАТ мълчи

Коментар

0888/000 000-ако не отговаря сложи задната нула отпред и върти пак.
          К-н Седларов,найсто РПУ.
          Не е скъпчия,кажи му че аз съм ти дал номера /на китайката/ му...
          Успех,без тапия не е работа-може да се сближиш с Генчо Ватмана...
          Последно редактирано от maxxx; 23-03-09, 11:41.

Коментар

Първоначално публикуван от nyvatest Преглед на мнение
            Kогато парите говорят, и КАТ мълчи
            Виж някой от инструкторите, те играят тази игра.

Коментар

Първоначално публикуван от Тихомир Преглед на мнение
              Виж някой от инструкторите, те играят тази игра.
              Ама май имаше и някакви законни варианти бе.
              Пак трябва да търсиш инструктор.

Коментар

Първоначално публикуван от p.djartov Преглед на мнение
                Ама май имаше и някакви законни варианти бе.
                Пак трябва да търсиш инструктор.
                Закония ваиант е да ходиш да караш, и след това да си вземеш точки. Незакония е да ходиш да си вземеш точките напрово, без да караш. И в двата случая се плаща, като по бързият е малко по скъп, ама па сигурен
                Последно редактирано от nyvatest; 23-03-09, 17:37.

Коментар

Амчи ко прайте,бе а Наздраве....ей,само мъже сте се събрали,а!

Коментар

Първоначално публикуван от nyvatest Преглед на мнение
                    Закония ваиант е да ходиш да караш, и след това да си вземеш точки. Незакония е да ходиш да си вземеш точките напрово, без да караш. И в двата случая се плаща, като по бързият е малко по скъп, ама п сигурен
                    Анджък.

Коментар

Първоначално публикуван от maxxx Преглед на мнение
                      Моря си тука едни туршиени камби с чесънчета,дебели водки и умувам-ако гвардията от виртуалното кръчме седне в реално такова-може ли складовата наличност от пукница да фиряса преди обявеното работно време на дупката...
                      ...не говорим за селски хоремаг-той докато отвори и ще затвори...
                      Нещо ми е зяпнал дросела...
                      Наздраве!
                      Ех наборче сетих се как преди години като влеземе силна група у кварталната кръчма и почнеме уж леко на бело вино .Изпиеме белото обърнеме на червено свърши и тои кръчмаря бега с жигулата за още кашоникашониии
                      К мирной жизни не пригоден.
                      Най обичам, обстановката да е максимално близка до бойната.
                      ГАЗ 69 ГАЗ 53 ЗИЛ 157

Коментар

Първоначално публикуван от Стария Преглед на мнение
                        Ех наборче сетих се как преди години като влеземе силна група у кварталната кръчма и почнеме уж леко на бело вино .Изпиеме белото обърнеме на червено свърши и тои кръчмаря бега с жигулата за още кашоникашониии
                        ...кашони... кашони... кашони...
                        НАЗДРАВЕ

Коментар

• Първоначално публикуван от hun_ter Преглед на мнение
                          Привет!
                          Стария, не се сърдя...ама ако знаеш в купешкия салам и суджук какво слагат...и слонско ще проядем...
                          Плюс това прабългарите са го намирали за деликатес конското...
                          И аз преди не бях кусвал, но с каквито се събереш такъв ставаш...
                          Там където работя хората си го правят редовно тоя номер, при тях си е традиция, а пък ако знаеш какво шоу беше като разбрах за първи път какво ядох...
                          Коня и магарето са изключително чисти животни...и годни за консумация...
                          Както казва един приятел от форума...
                          Въпрос на вкус...
                          Наздравичката...
                          Незнам Хънтърче може да е вкусно ама аз не бих заклал кон.А иначе около мене приятелчетата маат та се пушек дигаи конски и магарешки даже специално си купуват магаре за луканката.Поздрави

Първоначално публикуван от Vlado_Ts Преглед на мнение
                          Хънтер , ти не обяснявай ами давай луканката ! От мен ракията , а Стария го остави да маа репи ! То ше му дойде ред и на зайците с бело вино , нищо че се таи ....
                          Наздраве !
                          Нема гайле само да пораснат ше направиме едно рандеву
                          Последно редактирано от cveti; 01-04-09, 19:05.
                          К мирной жизни не пригоден.
                          Най обичам, обстановката да е максимално близка до бойната.
                          ГАЗ 69 ГАЗ 53 ЗИЛ 157

Коментар

Незнам Хънтърче може да е вкусно ама аз не бих заклал кон.А иначе около мене приятелчетата маат та се пушек дигаи конски и магарешки даже специално си купуват магаре за луканката.Поздрави
                            Аз съм клал кон. Няма да казвам сега как се коли. И съм правил суджук от конско. Няма по-хубав суджук(дори магарешкия не може да се мери с него), но е голям чанч докато подготвиш месото. Има една ципа, която на всяка цена трябва да се махне иначе суджукът се огранивя. Лично за мен като гастроном няма по-хубаво месо от конското що се отнася до приготвяне на салами и суджуци.

Коментар

Привет!
                              Аха била темата извън закона...аз за ,ко мислиш имам картон и съм наказан...ама шшшът...тихо да не чуе някой модератор, че комментирам...не им казвайте, че пак ще ме накажат...
                              Другари и другарки модератори аз вече слушам...верно бе...честна комсомолска...заклевам се...да ми исъхнат чорапите...
                              Моя приятел Добри от Бургас знаеше една думичка за модератори, дето звучи много интересно...немога да се сетя каква беше тая дума...
                              Пък за твоя талон приятелю искрено съжалявам...
                              Историята на цивилизацията може да се опише с шест думи: колкото повече знаеш, толкова повече можеш.
                              .................................................................................................
                              Е. Абу

Коментар

E те-бурда ми беше академичния изказ,я.
                                Само че тренирахме в една каубойска дестинация,дето се сервираха свински бели бъбреци и бирени наливации.Като свършеха 2-та кега и отиваха за още,сервитьорката Янка/женица на години,ама ние подпити тикви/ чуваше:
                                -Янкееее,на тез белите м@ди няма ли една черна...
                                ...кръчме с пернишка печка,дето с 5 кинта Айнщайн и ония щуротии за гравитацията отиваха в запаса...
                                ...аре стига спомени и сополи...заредих чашата...
                                Огън!
                                Котьоооооооооооооооо!
                                Наздраве!
                                Последно редактирано от maxxx; 23-03-09, 19:16. Причина: правописна грешка

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 2 потребители онлайн. 0 потребители и 2 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X