Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Бар "Наздраве"
Свий
Темата е затворена.
X
X
-
До: Бар "Наздраве"
Първоначално публикуван от scorpion1972 Преглед на мнениеГрадски ти пиеш ли бе ша та покана на гости та да вида жив модератор бе
Румбата не пие...той дегустира...въх как са надегустирахме на Приморско лятото ако знаеш...ама ни беше фубуу...
Наздравичката и от мен...Историята на цивилизацията може да се опише с шест думи: колкото повече знаеш, толкова повече можеш.
.................................................................................................
Е. Абу
Коментар
-
Първоначално публикуван от Zorka Преглед на мнениеЩе ме убедите да си го прибера тоя алкохолик в къщата, ама после......
Ко са плашиш бе Зоре...после ко...събуваш гащите и го почваш бой по главата...ти си избираш коя...дордето му дойде акъла в горната глава на моя приятел...
После ко...ко...ами отваряте си по една биричка и се разбирате като големи хора...
Наздравичката...Историята на цивилизацията може да се опише с шест думи: колкото повече знаеш, толкова повече можеш.
.................................................................................................
Е. Абу
Коментар
-
Първоначално публикуван от scorpion1972 Преглед на мнениеДе го жениха бре що не се включва аз толкоз даржа на него пък той го немаDaddy's girl! Always & Forever!
Сбогом, Макс, страшно ще ни липсваш, приятелче..!
Коментар
-
Първоначално публикуван от Тихомир Преглед на мнениеОхаа!На такава шаферка не мога удържа много!
Усещам че ще си умра беден...
.
Наздраве0899 48 65 96
Коментар
-
Първоначално публикуван от natalli Преглед на мнениеАААААААА даже и специален тоалет ще изнамеря за допълнителна разконцентрация.
Наздраве...................................
Коментар
-
Първоначално публикуван от Тихомир Преглед на мнениеВъх, уби ме!...................................
Първоначално публикуван от natalli Преглед на мнениеАААААААА даже и специален тоалет ще изнамеря за допълнителна разконцентрация.
НаздравеDaddy's girl! Always & Forever!
Коментар
-
Първоначално публикуван от Zorka Преглед на мнениеАлооооу, ами булката!?Пък и тя много харна ма Зоре!
Коментар
-
Първоначално публикуван от Тихомир Преглед на мнениеАмииии, тя булката си е булка, там ще кяри младоженеца, ама виж шаферката е друго нещо!Пък и тя много харна ма Зоре!
Daddy's girl! Always & Forever!
Коментар
-
Първоначално публикуван от Тихомир Преглед на мнениеНемаш проблеми брИтчет!Предвидил съм ти дял от парсата!
...вий там риба не хващате,тя тоже...
Честито!
Наздраве!
Коментар
-
Добра вечер, приятели.
Гледам - седмицата с веселба я започвате.
Наздраве.proud founder of Anna Veith fan club Bulgaria
NISSAN Terrano II R20 2.7 TDi [A1 Rh+]
Заедно в борбата срещу злокачествените мозъчни тумори
Коментар
-
Първоначално публикуван от Zorka Преглед на мнениеОф, Тишо, омекнаха ти капачките! Той и Нивата ще ти предложи мастичка с айранче и ще ме дадеш без грам печалба!Не те давам и за вагон мастика. И две крави. Ама като зърна шаферката и ставам кат памук ма Зоре, ко ши прайм, а?
Коментар
-
Да бе булката забрайхме бе де си бе жениха айде включи се че не мога да удържам полможението бе марул смотан.Само спомените остават да греят в нашите сърца. 0887 51 80 51
На човек му трябват ум,сърце и две ръце всичко останало е прах,пепел и валерианови капки!
Като не можеш да помогнеш на някой не пречи!
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар