Само спомените остават да греят в нашите сърца. 0887 51 80 51
На човек му трябват ум,сърце и две ръце всичко останало е прах,пепел и валерианови капки!
Като не можеш да помогнеш на някой не пречи!
На човек му трябват ум,сърце и две ръце всичко останало е прах,пепел и валерианови капки!
Наздраве. Са си ида от свирки, само ме е яд, че не можах да ида с колегите в с. Мечка. Айде поне да си сипеме по едно.
М/у другото колежката ДЕТЕЛИНА пак отвори бара. Недей така,колежке, засрамваш ни...Аре пак наздраве..
Всичко готино на този свят е или незаконно,или неморално или вредно за здравето.
-----------------------------------------------
Питието определя съзнанието....
----------------------------------------------- 0887770735
Наздраве. Са си ида от свирки, само ме е яд, че не можах да ида с колегите в с. Мечка. Айде поне да си сипеме по едно.
М/у другото колежката ДЕТЕЛИНА пак отвори бара. Недей така,колежке, засрамваш ни...Аре пак наздраве..
Ам,че кой,уж мъжете да отварят бара,че да идват повече жени-ама на,нещо нямат мерак за пиене, е наздраве и лека нощ
На мене от вчера вече не ми се пие . Отрязаха ме много лошо, а не знаят че избирам най добрите къстчета кюмур, които може някой ден и на диаманти да станат
Фабриката за брикети се провали. Кметицата не даде да я направя. Щял съм да затрия рудника
Ама за тия, които им се пие... НАЗДРАВЕ... Аз отивам за въже
На мене от вчера вече не ми се пие . Отрязаха ме много лошо, а не знаят че избирам най добрите къстчета кюмур, които може някой ден и на диаманти да станат
Фабриката за брикети се провали. Кметицата не даде да я направя. Щял съм да затрия рудника
Да не забравиш и сапуна
Привет!
За ко ти е важе бе приятелю...я ги остави тез работи...жени да искаш...Кой аджеба ша ми казва наздраве...
Чета ха наздраве и от мен...и от здраве да не се отървем...
Историята на цивилизацията може да се опише с шест думи: колкото повече знаеш, толкова повече можеш.
.................................................................................................
Е. Абу
Наздраве на всички.Нива-а-а-а. Нема да се пуашиш. Зорито е готина, ама не е единствената жена все пак. Верно, готино щеше да е Максссса да ти е тъст, ма кво да праиш, това е живота.
Всичко готино на този свят е или незаконно,или неморално или вредно за здравето.
-----------------------------------------------
Питието определя съзнанието....
----------------------------------------------- 0887770735
Наздраве на всички.Нива-а-а-а. Нема да се пуашиш. Зорито е готина, ама не е единствената жена все пак. Верно, готино щеше да е Максссса да ти е тъст, ма кво да праиш, това е живота.
Tраялче, нали знаеш, че кой каквото сам си направи, никой не може да му го направи Нема сватба!
Daddy's girl! Always & Forever!
Сбогом, Макс, страшно ще ни липсваш, приятелче..!
Коментар