Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Бар "Наздраве"

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До: Бар "Наздраве"

Първоначално публикуван от Zorka Преглед на мнение
    Tраялче, нали знаеш, че кой каквото сам си направи, никой не може да му го направи Нема сватба!
    Лошо, Зори, лошо. Изпусна наше момче. Дет се вика изпусни питомното да гониш дивото. Може Нивата да не е събрал брикетите, ама кАжи кво ше праиш,ако ти се падне за съпруг някой трзвеник.
    Наздраве.
    Всичко готино на този свят е или незаконно,или неморално или вредно за здравето.
    -----------------------------------------------
    Питието определя съзнанието....
    0887770735

Коментар

Първоначално публикуван от trajal Преглед на мнение
      Лошо, Зори, лошо. Изпусна наше момче. Дет се вика изпусни питомното да гониш дивото. Може Нивата да не е събрал брикетите, ама кАжи кво ше праиш,ако ти се падне за съпруг някой трзвеник.
      Наздраве.
      Пращам ви го, начело с Макса, да го учите какъв трябва да бъде истинския мъж
      А и има малка вероятност да му простя на Нива-та /ама не му казвай/
      Последно редактирано от Zorka; 08-02-09, 22:25. Причина: може и да има сватба
      Daddy's girl! Always & Forever!
      Сбогом, Макс, страшно ще ни липсваш, приятелче..!

Коментар

Ей! Я наздраве бърже да не ви подпуквам ей сега!

Коментар

Първоначално публикуван от Тихомир Преглед на мнение
          Ей! Я наздраве бърже да не ви подпуквам ей сега!
          Еи .Много си лош . Ма хаиде наздраве

Коментар

Зорница какво са те потпънали тия ергени

Коментар

Първоначално публикуван от Ким Преглед на мнение
              Зорница какво са те потпънали тия ергени
              Търсят си белята Ти как така се докопа до компютъра

Коментар

Леле,Тишо нещо се е ядосал. Не му правете сечено. По-добре да го почерпиме нещо.
                А,чухте ли последната клюка: Зорито мое да прОсти на Нивата, ама не му казвайте. Демек има надежда и светлина в края на тунела.
                Всичко готино на този свят е или незаконно,или неморално или вредно за здравето.
                0887770735

Коментар

Търсят си белята Ти как така се докопа до компютъра
                  Юли има работа смята, пише си нещо . И аз хоп на неговото място

Коментар

Леле,Тишо нещо се е ядосал. Не му правете сечено. По-добре да го почерпиме нещо.
                    А,чухте ли последната клюка: Зорито мое да прОсти на Нивата, ама не му казвайте. Демек има надежда и светлина в края на тунела.
                    Клюкарка
                    Юли има работа смята, пише си нещо . И аз хоп на неговото място
                    Точно така! Няма да му се даваш!

Коментар

Градски я ми разкажи за какво става въпрос . Със Юли бях веднъж при това момче , познавам го .Свясно момче ми се видя

Коментар

Градски я ми разкажи за какво става въпрос . Със Юли бях веднъж при това момче , познавам го .Свясно момче ми се видя
                        Момчето е добро,ама Зори нещо на го иска. Трябвало да И събере 1000 тона въглища и кой знае колко още претенции. Наздраве.
                        0887770735

Коментар

Клюкарка
                          Не съм клюкарка. КазАх на всички да не казват на никой.
                          0887770735

Коментар

Момчето е добро,ама Зори нещо на го иска. Трябвало да И събере 1000 тона въглища и кой знае колко още претенции. Наздраве.

100-те кила кюмюр ги иска тъста, не Зорито

Коментар

Зори-и-и,Ти ако толкова го обичаш Нивата не трябва да се съобразяваш с никого. А просто да си повтаряш: Обичам Нивата,много го обичам Нивата. Леле умирам за Нивата, много го обичам Нивата, а леле майко,колко много го обичам Нивата.
                              А, Наздраве..
                              0887770735

Коментар

Пращам ви го, начело с Макса, да го учите какъв трябва да бъде истинския мъж
                                А и има малка вероятност да му простя на Нива-та /ама не му казвай/
                                Привет!
                                Зорничке...моля те прости му, найш ли къв готин приятел е...
                                Пич на място...
                                Ся...че кой в днешно време иска да са жени...тъй де 21 век сме...
                                Както е казал един много уважаван от мен човек Р. Ралин...познавах го лично...запознах ме се на моя бал, но за това след малко.......
                                ...........................................................................
                                Нама вече бурни страсти.
                                Секса станакато здрасти
                                .................................................................................
                                За Радой...само хубаво...найстина беше старшен...можеше да каже нещо и ти след няколко дена да се сетиш...
                                Имах щастието да общувам мъничко с този ЧОВЕК...пиша го с главни букви...
                                Срещата и запознанството ни стана така...
                                Втората вечер от бала целият клас бяхме на хотел Гергана в Албена...естествено, че морето ни беше до колене...
                                Вечерта след 20часа в ресторанта приближава към компанията мъж на възраст, който пита най учтиво дали може да седне на нашата маса, за да се нахрани...беше облечен лошо, но тогава при комунизма май никой не обръщаше внимание на това...
                                Отговора ми беше да...незнаех кой стои срещу мен, пък и да оставиш човек гладен...нахрани се и от лаф на лаф Радой се превърна някак неусетно в част от компанията...каза ни и защо е помолил да седне на нашата маса...имал резервация за маса, но някакви са я заели...
                                Хората които бяха заели неговата маса бяха един арабин и една изрусена нашенка...шафрантията го нагрубила и той нали е по умен отстъпил...
                                По едно време забелязах Радой да пише нещо на салфетката...
                                Извика сервитьора и му подаде пет лева и сълфетката...размисли и я подаде аз и приятелката ми да я прочетем...взех да се хиля...след това подаде сълфетката на сервитьора и го помоли да я отнесе на арабина и нашенката...
                                Интересна реакциа на русата мацка...блъсна масата и изчезна, като остави арабина в необрано лозе...
                                На сълфетката пишеше...
                                .......................................................................................
                                Европа ти даде култура,
                                Да седнеш на Африка на куууу...
                                .........................................................................................
                                На сутринта ми подари едно книжле...на плажа го прочетох на един дъх...
                                След два дена ми го взеха милиционерите...
                                След година влезнах в казармата еничарин...и това ако не го е сторил някой болен мозък...
                                Последно редактирано от hun_ter; 08-02-09, 23:19.
                                Историята на цивилизацията може да се опише с шест думи: колкото повече знаеш, толкова повече можеш.
                                .................................................................................................
                                Е. Абу

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X